ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 92.094
Sta ce mu to u zivotu???
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njemu ne treba tu si u pravu ali bi Srbiji moglo biti od pomoći..Mislim da gluplji potez od ulaska u blato srpske politike ne bi mogao da napravi. Koji će mu to u životu.
Njemu ne treba tu si u pravu ali bi Srbiji moglo biti od pomoći..
Ja bi da to bude princ Filip, ali Novaka Srbi vise vole.Имали смо 2 династије чији владари су били и онакви и онакви, али њихови родоначелници су дали велики допринос у ослобођењу Србије.Ђовак је освојио неколико турнира и ти би да он буде нови краљ.
Koje su to tri i po neuprljane stvari? Djokovic i... ?
Reke su nam odavno uprljane, sve.
posto vec apeli ne postoje da se glupe teme automatski zabranjuju, onda treba uvesti obavezan lekarski pregled radi dobijanja lekarskog uverenja o psihofizickoj sposobnosti koje bi se koristilo za pisanje na forumuNadam se da mu necu nauditi ovom temom,verujem da se SNS mrsti i strahuje i od same pomisli da bi Novak svoju popularnost u narodu pretocio u politiku. Upoznali smo njegov karakter i nemam sumnju da kad bi zeleo ozbiljno bi ugrozio aktuelnu Vucicevu duboku drzavu.
Blizi mu se kraj karijere,dostojno je predstavljao Srbiju,ceo svet zna za njega. Poznaje najmocnije ljude na planeti,elokventan,govori odlicno engleski a sluzi se francuskim i spanskim jezikom.
Sta ce mu to u zivotu???
dokle smo spali.........da nam presednici budu teniseri, bokseri, plivaci, krojaci, scenografi ,statisti..........................a nekada su na tako vazne politicke funkcije birani profesori politickih nauka, ekonomije, diplomatije..........................Nadam se da mu necu nauditi ovom temom,verujem da se SNS mrsti i strahuje i od same pomisli da bi Novak svoju popularnost u narodu pretocio u politiku. Upoznali smo njegov karakter i nemam sumnju da kad bi zeleo ozbiljno bi ugrozio aktuelnu Vucicevu duboku drzavu.
Blizi mu se kraj karijere,dostojno je predstavljao Srbiju,ceo svet zna za njega. Poznaje najmocnije ljude na planeti,elokventan,govori odlicno engleski a sluzi se francuskim i spanskim jezikom.
Koji profesori,molim te? Ronald Regan,Putin,Tito,Tramp..dokle smo spali.........da nam presednici budu teniseri, bokseri, plivaci, krojaci, scenografi ,statisti..........................a nekada su na tako vazne politicke funkcije birani profesori politickih nauka, ekonomije, diplomatije..........................
mislim generalno na politiku. Novak teniser da vodi drzavu ? Najbolje da na mesto presednika postavimo onog Baka Prase, il neku pevaljku sa tezge.Koji profesori,molim te? Ronald Regan,Putin,Tito,Tramp..
Da nekim slucajem postanem vladar Republike Srbije, odmah bi za savjetnika uzeo Predsednika Republike Srbije, Gopspodina Predsednika Aleksandra Vucica i slusao sve sto kaze, zato sto znam da zeli samo dobro.
То је твоја процена или Нолетова?Ne. On moze da bude samo glavni. Nikakav ministarcic,drzavni sekretar. On je covek sa milijardom+ ,cesto smo vidjali Rebeku McDonald aka Ubavku Mitic milijarderku iz Kanade u njegovom boksu Zaista ako bude zeleo pocistice ih sa svojim vezama u svetu.
ma nije AV dobar nego ne sme da je bezobrazan.Da nekim slucajem postanem vladar Republike Srbije, odmah bi za savjetnika uzeo Predsednika Republike Srbije, Gopspodina Predsednika Aleksandra Vucica i slusao sve sto kaze, zato sto znam da zeli samo dobro.
AV je dojajan za SNS i Srbiju koja ga glasama nije AV dobar nego ne sme da je bezobrazan.