Novak Djokovic, predsednik Srbije?

zemunski kej

Elita
Poruka
20.749
Nadam se da mu necu nauditi ovom temom,verujem da se SNS mrsti i strahuje i od same pomisli da bi Novak svoju popularnost u narodu pretocio u politiku. Upoznali smo njegov karakter i nemam sumnju da kad bi zeleo ozbiljno bi ugrozio aktuelnu Vucicevu duboku drzavu.
Blizi mu se kraj karijere,dostojno je predstavljao Srbiju,ceo svet zna za njega. Poznaje najmocnije ljude na planeti,elokventan,govori odlicno engleski a sluzi se francuskim i spanskim jezikom.

Nadam se da mu necu nauditi ovom temom,verujem da se SNS mrsti i strahuje i od same pomisli da bi Novak svoju popularnost u narodu pretocio u politiku. Upoznali smo njegov karakter i nemam sumnju da kad bi zeleo ozbiljno bi ugrozio aktuelnu Vucicevu duboku drzavu.
Blizi mu se kraj karijere,dostojno je predstavljao Srbiju,ceo svet zna za njega. Poznaje najmocnije ljude na planeti,elokventan,govori odlicno engleski a sluzi se francuskim i spanskim jezikom.
Ti ovo ozbiljno?
Ja mislim da nema ni 1% sanse da udje u politiku.
Doduse i za zlato na OI sam mu toliko davao.
Brat me za ovo drugo razuvjerio,za prvo nadam se da nece.

Mislim da gluplji potez od ulaska u blato srpske politike ne bi mogao da napravi. Koji će mu to u životu.

Ni Djokovic ne moze da promeni mentalitet ljudi u Srbiji (ubedljivo najveci problem te zemlje) a ni sistem. Drugo, verovatno i sam zna koliko zna i sta ume pa bi pri eventualnoj pobedi u politickoj areni morao da bude okruzen ljudima koji bi radili konkretne stvari. A niko ne garantuje da takvi ljudi ne bi njega iskoristili u svoje sitne interese.

Djokovic jeste vrhunski sportista ali to ne garantuje da ista drugo odlicno radi ili da moze da nauci bilo sta drugo. Setite se kovid afere i Australije samo, totalni antitalenat za marketing.

Djokovic je mega uspesan kao sportista i doneo je Srbiji na marketinskom planu kao niko i to je nesto sto treba i dalje koristiti, treba da bude neformalni ambasador Srbije u belom svetu, naravno ako zeli.

No, ako zeli u politiku, zasto da ne, to je njegovo pravo. Samo mislim da bi i njega uvaljali u blato za maksimum 6 meseci.

Za dobrobit Srbije i njenih građana i bolju budućnost najbolje bi bilo da dva predsjednička mandata daju Winniju the Poohu.

Ne.

Nego, vrati se ti Zemusnki standardnom botovanju za kopanje litijuma i ostalim partijskim dužnostima.
Dzangrizljiv cica. Vidi nikakvo botovanje nije to sto mislim da kopanje litijuma nije katastroficna rabota vec bi bila korisna. Ne verujem ni da globalno otopljavanje ima veze sa dejstvom coveka .
Novak Djokovic je nesto neverovatno i pitam se da li neko iz medija smeo da udari na njega kada bi dao naznaku da ga interesuje politika. On mi je neki moguci DSS,mozda gresim.

Dzangrizljiv cica. Vidi nikakvo botovanje nije to sto mislim da kopanje litijuma nije katastroficna rabota vec bi bila korisna. Ne verujem ni da globalno otopljavanje ima veze sa dejstvom coveka .
Novak Djokovic je nesto neverovatno i pitam se da li neko iz medija smeo da udari na njega kada bi dao naznaku da ga interesuje politika. On mi je neki moguci DSS,mozda gresim.
Da, ali svi mi znamo da je tvoja ljubav prema litijumu isključivo partijska.

Nego, kako sestričine zbog kojih si morao da prelećeš u SNS? Jel su deca postala neke načelnice ili tako nešto?

Da, ali svi mi znamo da je tvoja ljubav prema litijumu isključivo partijska.

Nego, kako sestričine zbog kojih si morao da prelećeš u SNS? Jel su deca postala neke načelnice ili tako nešto?
Naravno kad su zavrsile medicinu? Ti se hvalis srednjom masinskom,inace si se zaposlio preko konkursa,ahhhahha.
Imate brojne primere da su uspesni sportisti i treneri usli u politiku.Kod nas onaj debeli Boza Maljkovic,Zoran Gajic,Vanja Udovicic.

Ако сам буде нешто хтео, неких десет година после краја каријере, па да видимо.

Једно је бити популаран, друго је бити утицајан.

Као министар за омладину и спорт? Могу да замислим.

Pa da ga ubiju radikali kao sve ostale predsednike, novinare i političare što su pobili?

Ако сам буде нешто хтео, неких десет година после краја каријере, па да видимо.

Једно је бити популаран, друго је бити утицајан.

Као министар за омладину и спорт? Могу да замислим.
Ne. On moze da bude samo glavni. Nikakav ministarcic,drzavni sekretar. On je covek sa milijardom+ ,cesto smo vidjali Rebeku McDonald aka Ubavku Mitic milijarderku iz Kanade u njegovom boksu Zaista ako bude zeleo pocistice ih sa svojim vezama u svetu.

Back