goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Kakvo lupetanje...Ipak ne igra ni za kroaciju ni montenegro...

Ja sam fudbaler, tenis mi je dosadan sport i nezanimljiv. Ova tema o Djokoviću nema veze sa politikom.
svaka cast majstoru...
steta samo sto se odreko svoje druge(Hrvatske) polovice..
Sjajan je !
Pored toga sto je vrhunski sportista, izvanredan je covek, ima duha i licnost. Kako je samo Marej bezlican..
Ja sam fudbaler, tenis mi je dosadan sport i nezanimljiv. Ova tema o Djokoviću nema veze sa politikom.
ne zna ni da igra sa devojkom, sav je ukočen sa devojkom na snimku
Тешко. Број три је највише што може. Једино ако се прва двојица повуку.
DJOKOVIC: OVA MOJA POBEDA JE POBEDA ZA SRBIJU![]()
![]()
Čestitka predsednika Srbije Novaku Đokoviću
Predsednik Republike Srbije Boris Tadić čestitao je danas našem teniseru Novaku Đokoviću osvajanje prestižnog turnira Australijan Opena.
''Najiskrenije Vam čestitam na velikoj pobedi i fantastičnom uspehu koji ste ostvarili u Melburnu. Mnogo ste nas obradovali i učinili neizmerno ponosnim. Želim Vam još mnogo uspeha u nastavku karijere'', poručio je predsednik Tadić u čestitki.
![]()
Šta misliš? Možda je i neki srpski klizač na ledu osvojio zlatnu medalju isto pobeda za Srbiju al nema veze sa politikom. Što je tenis tako popularan, to je dosadan sport koji je namenjen za krem društvo, kremiće, bogataše, i za sinove i za ćerke od bogataša. Zato ga i ne volim kao sport!
pomete ih nacistobalkanac pocistio pod sa englezom.
![]()
svaka cast majstoru...
steta samo sto se odreko svoje druge(Hrvatske) polovice..
Ne Balkanac, nego Srbin!!!
ne zna ni da igra sa devojkom, sav je ukočen sa devojkom na snimku
Šta misliš? Možda je i neki srpski klizač na ledu osvojio zlatnu medalju isto pobeda za Srbiju al nema veze sa politikom. Što je tenis tako popularan nije mi jasno, to je dosadan sport koji je namenjen za krem društvo, kremiće, bogataše, i za sinove i za ćerke od bogataša. Zato ga i ne volim kao sport! Fudbal nije za kremiće, Diego Armando Maradona se rodio u siromašnoj porodici i kao mali živeo je kao siroče! A Novaka su napravili mama i tata kremići iz krem društva.