Novak Đoković _II

Čitaj napisano :lol:
Да ја пробам са мало другачије уобличеним питањем. Је ли Велики Роже икад изгубио од неког играча на сва 4 ГС и ако јесте, од кога?
(Сасвим је у реду и исто питање с Новаковим именом у питању.)

Hahahah Roger je oprao Nola na sva 4 GS a to niko i ne spominje kao neki bitan podatak :lol:
Toliko ga je oprao da je 11:6 za Novaka.

U Australiji ga je dobio samo prvi put kad je igrao. Kad je bio klinac. Posle ga je No1e odrao naredna 4 puta.

Na RG 1:1. isto dobio prvi mec.

Na Wim 3:1 za Novaka. Isto samo prvi mec.

Na USO 3:3.

No1e jednom kad dobije Federera nikad vise nije gubio na tom GS-u od njega.

Nije izgubio na AO od Federera od 2007-me, na USO od 2009, na RG od 2011, na W od 2012.

A Federer nikada nije dobio Nadala na sva 4. Tako da ti je MuadDib lepo rekao da citas sta je napisano.

Inace, kad smo kod toga Federer Nadala nikada nije uspeo da dobije na RG-u, a na USO nikad nisu igrali.

Nadal nikada nije dobio Novaka u Australiji i nije dobio Federera na USO jer nikada nisu ni igrali tamo.

Да ја пробам са мало другачије уобличеним питањем. Је ли Велики Роже икад изгубио од неког играча на сва 4 ГС и ако јесте, од кога?
(Сасвим је у реду и исто питање с Новаковим именом у питању.)
Pisalo i jedno i drugo. S kog drveta si ti pao sad? :cepanje:

Pisalo i jedno i drugo. S kog drveta si ti pao sad? :cepanje:
Dokle nameravaš da spinuješ u prazno?

Ono što sam okačio stoji i to nema veze sa onim što si ti napisao.

Od tri tenisera koja se smatraju najvećim ikada, samo je Novak pobedio oba svoja konkurenta na svim GSovima. Feđa je pobedio Novaka na sva 4, ali to ne demantuje činjenicu da je Novak takođe pobedio njega na sva 4. Feđa nije pobedio Rafu na sva 4, Rafa nije pobedio nijednog od te dvojice na sva 4. Dodatnu težinu ima to što je @Tzar napisao, da su Feđine pobede nad Novakom uglavnom bile u periodu kada je Novak počinjao, posle toga ga je Nole prašio gde je stigao. Sećaš se onog nezgodnog podatka da Feđa nije pobedio Novaka na GSu u poslednje 10 godine svoje karijere? E to je ozbiljna stvar 😘

Jesi sad razumeo poentu ili treba da crtamo?

Od tri tenisera koja se smatraju najvećim ikada, samo je Novak pobedio oba svoja konkurenta na svim GSovima. Feđa je pobedio Novaka na sva 4, ali to ne demantuje činjenicu da je Novak takođe pobedio njega na sva 4. Feđa nije pobedio Rafu na sva 4, Rafa nije pobedio nijednog od te dvojice na sva 4. Dodatnu težinu ima to što je @Tzar napisao, da su Feđine pobede nad Novakom uglavnom bile u periodu kada je Novak počinjao, posle toga ga je Nole prašio gde je stigao. Sećaš se onog nezgodnog podatka da Feđa nije pobedio Novaka na GSu u poslednje 10 godine svoje karijere? E to je ozbiljna stvar 😘

Ако бих ја цртао, пошто је Новак „опран” као клинац, онда бих то нацртао као центрифугу јер је њено својство да све „баца на периферију”. То би баш била прикладна сличица. :lol:

Ако бих ја цртао, пошто је Новак „опран” као клинац, онда бих то нацртао као центрифугу јер је њено својство да све „баца на периферију”. То би баш била прикладна сличица. :lol:
Nacrtaćemo, nije problem

1727278483710.png

https://www.atptour.com/en/players/atp-head-2-head/roger-federer-vs-novak-djokovic/f324/d643

@Mačkoni Evo ti i k'o slikovnicom ofarbano ... u zadnjih 14 mečeva, Federer je pobedio svega četiri puta

U narednih 14 posle toga .... 5 pobeda

1727278630130.png

..................zadnjih 28 mečeva ove dvojice velikana .... Nole pobedio 19 .... Rodžer 9

Međusobni iznos pobeda između ove dvojice ...

1727278716315.png

Od 50 ukupno mečeva, ja sam ti sada upravo pokazao statistiku zadnjih 28 gde je rezultat 19 - 9 za Noleta što znači da u prvih 22 meča je Nole pobedio 8 puta a Rodžer 14 što ti je @Tzar lepo objasnio da ga je Fedex pobeđivao u početku tj. do 2011. godine što ti gore iznad slike i pokazuju.

Naravoučenije, ne lupaj k'o Maksim po diviziji nego lepo kaži da je Nole car nad carevima. :)

Naravoučenije, ne lupaj k'o Maksim po diviziji nego lepo kaži da je Nole car nad carevima. :)
Ово би могло бити сјајно компромисно рјешење! Роже је цар (нашта Мачак неће имати примједби), а Новак цар над царецима (нашта нико нормалан не може имати примједби). :rotf:

Можете ви овде да поставите 100 графикона
Хиљаду резултата и статистичких података
и 10 хиљада видео клипова...
и џаба вам је...
Хејтер ће остати исти, а ви ћете губити време са њим.
Или га бришите јер тролује ГОДИНАМА или угасите тему.
Толико од мене.

Ako Nolo bude igrao do 40-te godine kao Federer onda i Alkaraz i Sinner imaju sansu da završe karijeru sa pozitivnim h2h skorom protiv Nola i sa pobedama na sva 4 GS protiv njega. Ali u tom slučaju te statistike neće imati značaja zato što ne idu vama u prilog :lol:

Čekaj kako Carlos i Sinner nisu "klinci" kad igraju egal mečeve sa tzv. GOAT-om a imaju 19-20 godina a Nolo je bio "klinac" sve do 24 godine :cepanje:

Nacrtaćemo, nije problem

Pogledajte prilog 1615782

https://www.atptour.com/en/players/atp-head-2-head/roger-federer-vs-novak-djokovic/f324/d643

@Mačkoni Evo ti i k'o slikovnicom ofarbano ... u zadnjih 14 mečeva, Federer je pobedio svega četiri puta

U narednih 14 posle toga .... 5 pobeda

Pogledajte prilog 1615783

..................zadnjih 28 mečeva ove dvojice velikana .... Nole pobedio 19 .... Rodžer 9

Međusobni iznos pobeda između ove dvojice ...

Pogledajte prilog 1615784

Od 50 ukupno mečeva, ja sam ti sada upravo pokazao statistiku zadnjih 28 gde je rezultat 19 - 9 za Noleta što znači da u prvih 22 meča je Nole pobedio 8 puta a Rodžer 14 što ti je @Tzar lepo objasnio da ga je Fedex pobeđivao u početku tj. do 2011. godine što ti gore iznad slike i pokazuju.

Znači Nolo je bio dete sve do 24 godine i zato je gubio? :D

Pre će biti da je dočekao da Feđa i Nadal malo opadnu sa formom i onda iskoristio svoju priliku jer im je godinama gledao u auspuh :lol:

Можете ви овде да поставите 100 графикона
Хиљаду резултата и статистичких података
и 10 хиљада видео клипова...
и џаба вам је...
Хејтер ће остати исти, а ви ћете губити време са њим.
Или га бришите јер тролује ГОДИНАМА или угасите тему.
Толико од мене.
E da li je ovo čovek koji je 18 puta odlazio sa teme rezigniran i posle se vraćao na istu? :cepanje:

Znači Nolo je bio dete sve do 24 godine i zato je gubio? :D

Pre će biti da je dočekao da Feđa i Nadal malo opadnu sa formom i onda iskoristio svoju priliku jer im je godinama gledao u auspuh :lol:
Ja nisam rekao da je bio dete .. ja sam rekao ...

Čitaj, nije teško, veruj mi ... ;)

na stranu to što Nole ima više GS , evo uzeo je zlato i sad ne postoji normalna osoba na svetu koja će osporiti da je najbolji igrač ikada ali ono što Federera najviše boli su dve meč lopte sa US opena i dve meč lopte sa Wimbledona kada mu je bukvalno iz ruku uzeo dva GS..ti porazi će ga proganjati dok je živ..kad bude umirao dok ga Mirka na samrtnoj postelji drži za ruku, zadnja misao pre nego što ispusti svoju dušu , biće mu: e majmune što kod druge meč lopte ne odigra paralelu nego dijagonalu njemu na reket! ta dva poraza Federera tj Novakove pobede ostaće zapisane u istoriji tenisa
ja npr ne pamtim ni jednu jedinu Federerovu pobedu protiv Đokovića.. ni jednu!!! pamtim par Rafinih onu Marejevu iz finala, Delpotrovu sa Olimpijade ali Federerovu ni jednu jedinu a siguran sam da ni jedan navijač Federera nikada neće zaboraviti ova dva njegova poraza

Poslednja izmena:
Ako Nolo bude igrao do 40-te godine kao Federer onda i Alkaraz i Sinner imaju sansu da završe karijeru sa pozitivnim h2h skorom protiv Nola i sa pobedama na sva 4 GS protiv njega. Ali u tom slučaju te statistike neće imati značaja zato što ne idu vama u prilog :lol:
Federer nije pobedio Novaka na Grend Slemu od svog 31. rođendana. Novak je prašio ovu dvojicu kad je imao 35+.

Nije isto 😘

Prašio ih je dok su bili deca :cepanje:
Razlika u godinama između Novaka i Sinera/Alkarasa je mnogo veća nego između Federera i Novaka, to je činjenica koja ograničava poređenja. Imali smo objektivno tri fantastična tenisera koja su ugušila sjajne tenisere svoje, naredne pa i one druge generacije. Sada stasava treća generacija i razmak je jednostavno ogroman, 15+ godina. Feđa i Nadal su ispali iz konkurencije, Novak se drži. Ok, Feđa je malo stariji pa mu se može zanemariti ova generacija, možda i Nadalu iako on nije nešto stariji od Novaka, ali vuče povrede. On je bio early bloomer, Novak late bloomer, ali su sva trojica igrala međusobno na svom vrhuncu i Novak je tu bio na vrhu. Ona jedna godina kad je bio povređen je "pukim slučajem" bila Feđina comeback godina, a to je u 2016/17, dakle kad se Novak uklonio 36godišnji Feđa je bio na vrhu. Nemoj da nam ovde prodaješ priču da je Feđa u sezoni 2011 bio prestar, to je glupost i maliciozna laž.

Novak neće imati priliku da igra protiv 25godišnjeg Alkarasa jer će biti u penziji, može sin da mu bude, tako da su to ŠBBKBB priče koje nemaju težinu. Ali Novak je igrao protiv Nadala i Federera na svom vrhuncu, a to je period 2010-2015 i drao ih je, Novakove 2011 i 2015 su najbolje sezone nekog tenisera u istoriji.

Nastavi da copeuješ 😘

Back