Novak Đoković _II

Ноле и кладионица :lol:
Па ово је луђа идеја и од оне да Ноле узима некакве недозвољене супстанце, а сви смо видели да је ризиковао каријеру само да се не вакцинише корона вакцином :mrgreen:
Нолету су нуђене огромне паре само да сними рекламу за неку кладионицу, па није било ни теоријске шансе да он то уради, а сад ће да постане муштерија кладионицама :hahaha:
Velika je razlika izmedju kladjenja na sebe i reklamiranja kladionica, samo napominjem :lol:

Vidim da se ovde dosta prepisujete sa @Mačkoni :lol:
U pitanju je lik koji je svojevremeno pisao da Srba u Vojvodini ima mnogo manje nego što popis pokazuje (on radio na istom), jer se gomila Slovenaca plaše da se izjasne kao Slovenci ovde :cepanje:
Vidis dobro se secas sta sam pisao, da to je bilo moje iskustvo iz prve ruke. A to sto je tebi smesno vise govori o tome koliko si neupucen u stanje na terenu nego o meni :lol: Sada je verovatno jos gore ali da ne pisem dalje o politici...
Ako imas neko misljenje o Nolou napisi a ako nemas slobodan si da dalje odskakuces i nastavis da rasejavas otrov na drugim temama :mazipsa:

E ne znam. Ovaj prvi je zapravo bio Srbin ali je hteo da pokaže kako ima i nekih muslimana koji su srpske patriote, dok je drugi dokazivao da ima Srba koji su za nezavisnu i celovitu BiH, ustvari nastao kao reakcija na ovog prvog :lol:
Ja sam vec jednom predlozio da se ova tema preimenuje u "Mackoni" jer se o meni vise pise nego o NJ. V. Princu Noloux-u. Sad ponavljam taj zahtev :D
Inace ja sam na forumu u pocetku vise pisao na politici i automobilima a tek posle sam presao na tenis. Tada je bilo neuporedivo zanimljivije uz mnogo vise sukoba i prozivanja. Sad se svelo na nekoliko Nolovih fanova sa polucinicnim forama iz naftalina...veoma bledo i neubedljivo :D

Ja sam vec jednom predlozio da se ova tema preimenuje u "Mackoni" jer se o meni vise pise nego o NJ. V. Princu Noloux-u. Sad ponavljam taj zahtev :D
Inace ja sam na forumu u pocetku vise pisao na politici i automobilima a tek posle sam presao na tenis. Tada je bilo neuporedivo zanimljivije uz mnogo vise sukoba i prozivanja. Sad se svelo na nekoliko Nolovih fanova sa polucinicnim forama iz naftalina...veoma bledo i neubedljivo :D
Pohvaljujem te što pišeš ovih dana kad se igra masters u Sinsinatiju, na kojem Nole ne učestvuje. Ne bi bilo blijedo i neubjedljivo kad biste vas par redovno pisali, a ne samo kad Nole izgubi.

Tada je imalo o čemu da se diskutuje, bilo je neke dileme... sada se svelo na tvoje provokacije i naš podsmeh.

Mali slomio dva reketa. To je trebalo vidjeti. :lol:
ju_gospode.jpg

Ноле и кладионица :lol:
Па ово је луђа идеја и од оне да Ноле узима некакве недозвољене супстанце, а сви смо видели да је ризиковао каријеру само да се не вакцинише корона вакцином :mrgreen:
Нолету су нуђене огромне паре само да сними рекламу за неку кладионицу, па није било ни теоријске шансе да он то уради, а сад ће да постане муштерија кладионицама :hahaha:
Nije on ničija mušterija samo im je uredno uzeo lovu koju su javno postavili na sto.Mogao si i ti kutijo.3.5 je bilo .Staviš 100.000 eur dobijes 350.000.Niko nikom nije branio .Sve to legalno.Naravno ko je imao muda da posle 10 meseci lošijih igara stavi na njegovu pobedu.
Nisi ti još u filmu igre i igara djabe blebećeš.
Luda ideja je ne uzeti im pare kada daju.A vakcinisanje se slažem jer to nije tajna da su u vakcini bili otrovi.

Back