Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro dosao nazad, kolega! Dugo te nije biloOvo je mnogo bolje za Alcaraza da ga Nole sasije koji put, tako se napreduje i podize nivo. I on je morao da igra protiv prime Rogera i Rafe kao klinac

Velika je razlika izmedju kladjenja na sebe i reklamiranja kladionica, samo napominjemНоле и кладионица
Па ово је луђа идеја и од оне да Ноле узима некакве недозвољене супстанце, а сви смо видели да је ризиковао каријеру само да се не вакцинише корона вакцином
Нолету су нуђене огромне паре само да сними рекламу за неку кладионицу, па није било ни теоријске шансе да он то уради, а сад ће да постане муштерија кладионицама![]()

Vidis dobro se secas sta sam pisao, da to je bilo moje iskustvo iz prve ruke. A to sto je tebi smesno vise govori o tome koliko si neupucen u stanje na terenu nego o meniVidim da se ovde dosta prepisujete sa @Mačkoni
U pitanju je lik koji je svojevremeno pisao da Srba u Vojvodini ima mnogo manje nego što popis pokazuje (on radio na istom), jer se gomila Slovenaca plaše da se izjasne kao Slovenci ovde![]()
Sada je verovatno jos gore ali da ne pisem dalje o politici... 
Ti decko imas odredjenih problema...ne znam nista o tom liku. A ja se nisam zvao odmah MackoniSvojevremeno je na forumu bio lik koji se zvao " Mišoni". Taj je voleo da se svađa sa Hrvatima na forumu i da ih poliva, te se dotični pojavio kao opozit istom i dao sebi nick kakav ima. Bolest ne bira

Jel se sećaš RSMuslimana i njegovog arhineprijatelja BiHSrbinaSvojevremeno je na forumu bio lik koji se zvao " Mišoni". Taj je voleo da se svađa sa Hrvatima na forumu i da ih poliva, te se dotični pojavio kao opozit istom i dao sebi nick kakav ima. Bolest ne bira

Koji je bio Mackoni.Jel se sećaš RSMuslimana i njegovog arhineprijatelja BiHSrbina![]()
E ne znam. Ovaj prvi je zapravo bio Srbin ali je hteo da pokaže kako ima i nekih muslimana koji su srpske patriote, dok je drugi dokazivao da ima Srba koji su za nezavisnu i celovitu BiH, ustvari nastao kao reakcija na ovog prvogKoji je bio Mackoni.

Ja sam vec jednom predlozio da se ova tema preimenuje u "Mackoni" jer se o meni vise pise nego o NJ. V. Princu Noloux-u. Sad ponavljam taj zahtevE ne znam. Ovaj prvi je zapravo bio Srbin ali je hteo da pokaže kako ima i nekih muslimana koji su srpske patriote, dok je drugi dokazivao da ima Srba koji su za nezavisnu i celovitu BiH, ustvari nastao kao reakcija na ovog prvog![]()
Nolo nema pojma u dubluhttps://www.b92.net/sport/tenis/vesti/49743/dokovic-i-alkaras-ponovo-igraju-i-to-pre-us-opena/vest
21. avgust
No1e i John Makenro protiv Alkaraza i Agasija u dublu na USO egzibiciji.
Stara garda protiv mladjarije.![]()

Pohvaljujem te što pišeš ovih dana kad se igra masters u Sinsinatiju, na kojem Nole ne učestvuje. Ne bi bilo blijedo i neubjedljivo kad biste vas par redovno pisali, a ne samo kad Nole izgubi.Ja sam vec jednom predlozio da se ova tema preimenuje u "Mackoni" jer se o meni vise pise nego o NJ. V. Princu Noloux-u. Sad ponavljam taj zahtev
Inace ja sam na forumu u pocetku vise pisao na politici i automobilima a tek posle sam presao na tenis. Tada je bilo neuporedivo zanimljivije uz mnogo vise sukoba i prozivanja. Sad se svelo na nekoliko Nolovih fanova sa polucinicnim forama iz naftalina...veoma bledo i neubedljivo![]()
Tada je imalo o čemu da se diskutuje, bilo je neke dileme... sada se svelo na tvoje provokacije i naš podsmeh.Ja sam vec jednom predlozio da se ova tema preimenuje u "Mackoni" jer se o meni vise pise nego o NJ. V. Princu Noloux-u. Sad ponavljam taj zahtev
Inace ja sam na forumu u pocetku vise pisao na politici i automobilima a tek posle sam presao na tenis. Tada je bilo neuporedivo zanimljivije uz mnogo vise sukoba i prozivanja. Sad se svelo na nekoliko Nolovih fanova sa polucinicnim forama iz naftalina...veoma bledo i neubedljivo![]()
Hahaha. Jaooo. Zaboravio sam na njih. Gde ih se seti?Jel se sećaš RSMuslimana i njegovog arhineprijatelja BiHSrbina![]()
![]()

Да мали није навукао страх од „стараца”?Alkaraz izgubio od Monfisa i ostao bez sansi da pretekne Novaka.

Mali slomio dva reketa. To je trebalo vidjeti.Да мали није навукао страх од „стараца”?![]()

Је л’ се бар Монфис зајебавао као и иначе?Mali slomio dva reketa. To je trebalo vidjeti.![]()
(Мислим на циркуске потезе којима је склон.)Nije. Otkako se oženio uozbiljio se.Је л’ се бар Монфис зајебавао као и иначе?(Мислим на циркуске потезе којима је склон.)
Mali slomio dva reketa. To je trebalo vidjeti.![]()
Nije on ničija mušterija samo im je uredno uzeo lovu koju su javno postavili na sto.Mogao si i ti kutijo.3.5 je bilo .Staviš 100.000 eur dobijes 350.000.Niko nikom nije branio .Sve to legalno.Naravno ko je imao muda da posle 10 meseci lošijih igara stavi na njegovu pobedu.Ноле и кладионица
Па ово је луђа идеја и од оне да Ноле узима некакве недозвољене супстанце, а сви смо видели да је ризиковао каријеру само да се не вакцинише корона вакцином
Нолету су нуђене огромне паре само да сними рекламу за неку кладионицу, па није било ни теоријске шансе да он то уради, а сад ће да постане муштерија кладионицама![]()
I odmah riknu od Runea...navijao sam da prođe dalje ali teško je u 37 oj svezat 6/7 pobeda zaredom .Monfils nikada nije dobio Novaka za 20 godina koliko igraju.
19 prema 0.
A malca vec u trecem mecu. I to u 38moj godini.![]()