Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.799
Poštedi nas svojih fantazija.Trtio tebe djavo redovno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poštedi nas svojih fantazija.Trtio tebe djavo redovno.
Postedi nas ti tvog baljezganja pa necu morati da te ponovo ponizavam.Poštedi nas svojih fantazija.
Cemu onda toliko plakanje kad nesto napisem? Upinjete se da me osporite i to me bas zabavljaPonižavaš samo sebe, svakog dana.
Ne znam kakvo plakanje vidiš, ja se tvojim postovima smejem.Cemu onda toliko plakanje kad nesto napisem? Upinjete se da me osporite i to me bas zabavlja![]()
Ako moze prestani da bogohulis na sportu.Dobar je momak Carlos dobar igrac ali tesko ce stici Novaka ikada.Ozbiljne karijere su do 32 godine.Ne moze svatko ko sveta trojica igrat i u kasnim sportskim godinama.
A sta si mi ti da naredjujes po sportu!?Jesi li i ti inspektor iz policiske stanice stari grad kao ovi Obilici sto se preseravaju na hronici?Ako moze prestani da bogohulis na sportu.
Zna se sta su Svea Trojica.
Hvaka.
Doticni pacijent je umislio da je moderator. Samo isutati kao .... i bice miranA sta si mi ti da naredjujes po sportu!?Jesi li i ti inspektor iz policiske stanice stari grad kao ovi Obilici sto se preseravaju na hronici?
Ajde prestani da seras i ako ti se nesto ne svidja u zivotu zaobidji?
Razumes?
..... se bez potrebe.Nema potrebe mi se ovde samo druzimo zezamo niko nikog ne vredja.Umislio čovek da je papa iz vatikana.Doticni pacijent je umislio da je moderator. Samo isutati kao .... i bice miran![]()
Ако теби оно изгледа као нарђеивање ево да ти кажем одмах.A sta si mi ti da naredjujes po sportu!?Jesi li i ti inspektor iz policiske stanice stari grad kao ovi Obilici sto se preseravaju na hronici?
Ajde prestani da seras i ako ti se nesto ne svidja u zivotu zaobidji?
Razumes?
Na štakamaNeznam da li će igrati bik sa Majorke?
Uh to bi bilo to da se vrati.
Ozbiljan tenis.

Covek je zreo za penziju. Nema smisla da se ubogalji igrajuci tenis.Nadal nece igrati MC
Covek je zreo za penziju. Nema smisla da se ubogalji igrajuci tenis.
Covek je zreo za penziju. Nema smisla da se ubogalji igrajuci tenis.