Novak Đoković _II

Cemu onda toliko plakanje kad nesto napisem? Upinjete se da me osporite i to me bas zabavlja :D
Ne znam kakvo plakanje vidiš, ja se tvojim postovima smejem.

Nije tebi lako, teško je priznati da si pogrešio, otresti prašinu i krenuti dalje.

Još je gore kad nemaš snage za to pa kreneš da negiraš stvarnost i da se ukopavaš, praveći sve veću budalu od sebe.

A sta si mi ti da naredjujes po sportu!?Jesi li i ti inspektor iz policiske stanice stari grad kao ovi Obilici sto se preseravaju na hronici?
Ajde prestani da seras i ako ti se nesto ne svidja u zivotu zaobidji?
Razumes?
Ако теби оно изгледа као нарђеивање ево да ти кажем одмах.
Идеш и ти на игнор листу.
Чудан си лик, и пиши шта хоћеш а ја нећу читати.
А то за ....... ...тек нећу коментарисати.
Живи како хоћеш боле ме .... .
Ја ћу да износим своје мишљење кад хоћу и где хоћу.
Ако ти смета, заобиђи ме или ми упути увреду.
Заболе ме од данас,

Poslednja izmena od moderatora:
Iznosi ti gde hoćeš mišljenja i kakva oćeš ali meni ne možeš komandovati. Ako se nisi kulturi naučio bar mene kad citiraš rekoh ti zaobiđi me da se ne kačimo.
Ja se ne bih nadovezao na tvoj komentar u životu više.Agresivsan si dečko smiri hormone .Prekomotan si i bahat.Eto dogovorišmo se ja čudan ti takav i razlaz.Razumeli?

1712039054250.png

Bas ce biti zanimljivo Monte Carlo sada.Verovatno će Noletu trener biti Zimonjić.Malo je odmorio,bio u dolini sunca Visoko.Organizam se smirio.Treba očekivati opasnog Novaka i duele sa Sinerom.Kao robot taj Siner deluje.Morat ce Novak biti onaj supermen da ovog fudbalera ozbiljne teniske tehnike pobedi.
Ne verujem baš ni da će Siner biti dobar na zemlji ko na betonu.Neznam da li će igrati bik sa Majorke?
Uh to bi bilo to da se vrati.
Ozbiljan tenis.

Cela prica oko Noleta prethodnih par meseci je koliko on jos dugo moze da dominira.
A sta bi bilo kada bi smanjio kriterijume i kada bi se zadovoljio sa npr trecim mestom na ATP listi? Ili top 5. On bi bio aktuelan jos 10 godina.

Back