Novak antivakser

Kosta2

Legenda
Poruka
64.977
Nije.
Novak smatra da dok vakcinisanje nije obavezno svako ima pravo da sam za sebe odluči da li će se vakcinisati ili neće. Takozvano pravo na izbor.
Novak je letos na "svojim turnirima" u Beogradu organizovao vakcinisanje za tenisere koji to žele.

Oni australski politički bednici su mu prišili da je antivakser samo zato da raspire nezadovoljsto i mržnju među svojom silnim lokdaunima zaluđenom rajom, i da im neposreno pred izbore pokažu kako su oni dosledni i dosledni političari.
Gomna. Pesnički rečeno.

hirajgoagain

Zaslužan član
Poruka
126.300
Nije.
Novak smatra da dok vakcinisanje nije obavezno svako ima pravo da sam za sebe odluči da li će se vakcinisati ili neće. Takozvano pravo na izbor.
Novak je letos na "svojim turnirima" u Beogradu organizovao vakcinisanje za tenisere koji to žele.

Oni australski politički bednici su mu prišili da je antivakser samo zato da raspire nezadovoljsto i mržnju među svojom silnim lokdaunima zaluđenom rajom, i da im neposreno pred izbore pokažu kako su oni dosledni i dosledni političari.
Gomna. Pesnički rečeno.

ma da su dosledni, onda bi mu rekli da nema ulaska i ćao ne bi ga mrcvrarili i to samo njega, a ne i ostale

Mogao je da bude teniser, izabrao je da bude cirkuzant...

da bude osoba sa ubrizganim nečim

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
97.972
zato ga i blate, da ne bi postao ikona
pa zeznuta je stvar realno
sad ga podrzavaju i na televizijama koje izrazito propagiraju vakcinisanje.. on ovakav nije trebao nikome, ni australijancima ni nama..sad samo koristi antivakserima da se vataju na pravo izbora i postade ikona..da ne kazem kao sto je karleusa bila kuma prajda, novak je kum antivaksera :D

Pilgrim

Iskusan
Poruka
6.027
Nije.

Gomna. Pesnički rečeno.
E ovo je ziva istina, iako sam vakcinisan, mislim da svako ima pravo na slobodu izbora mamu im ***** australijsku! NASEG NOLOTA NASEG SOKOLA DA ZLOSTAVLJAJU U HOTELU, DA ON BIJE BUBISARBE SA MIGRANTIMA MAMU IM NJIHOVU

Guede

Buraz
Poruka
11.239
pa zeznuta je stvar realno
sad ga podrzavaju i na televizijama koje izrazito propagiraju vakcinisanje.. on ovakav nije trebao nikome, ni australijancima ni nama..sad samo koristi antivakserima da se vataju na pravo izbora i postade ikona..da ne kazem kao sto je karleusa bila kuma prajda, novak je kum antivaksera :D
Da su mudriji, sa tim stavovima bi mogao i da bude kum vakserima, zar ne ?

Poslednja izmena:

Kosta2

Legenda
Poruka
64.977
A čemu služi ta vakcina protiv korone? :sad2:
Par pitanja za vakcinisane.

Jel možeš da se zaraziš koronom? Možeš.
Jel možeš da preneseš dalje zarazu? Možeš.
Jel možeš da završiš u bolnici? Možeš.
Jel možeš da umreš od korone? Možeš.

Maltene sve isto kao i za nevakcinisane. (Statistika je tačan zbir netačnih podataka, zato nećemo spominjati statistiku.)
Ako se ne vakcinišeš izbegao si moguće komplikacije od vakcine.

Beleška iz autobiografije:
Inače sam vakcinisan. Dva puta. Ne zato jer sam mogao, već zato jer sam morao. Zbog Pariza, Rima, Londona.
Odabrao sam Fajzer. Čitao sam kako im je Vijagra dobra, pa reko možda su i s ovom vakcinom pogodili. :mrgreen: