- Poruka
- 97.972
da li je novak postao ikona antivaksera?
ne znam, ali znam da ga pljuju vakserski zaludjenici i plaćenici kao na primer onaj Hauard Sternda li je novak postao ikona antivaksera?
Sigurno, iako on sam to nije, trebao bi mod da ti promjeni naslov temeda li je novak postao ikona antivaksera?
i opet je obrisan post![]()
Antivakseri su ljudi koji zagovaraju ne vakcinisanje, Novak zagovara slobodu izborakako nije ako se ne vakcinise?
mene sad zanima da li ce ga dr. kon osuditi ?
Nije ikona, prije obecana zemlja, ili ti rajda l je australija postala ikona vaksera
Mogao je da bude teniser, izabrao je da bude cirkuzant...da li je novak postao ikona antivaksera?
Nije.
Novak smatra da dok vakcinisanje nije obavezno svako ima pravo da sam za sebe odluči da li će se vakcinisati ili neće. Takozvano pravo na izbor.
Novak je letos na "svojim turnirima" u Beogradu organizovao vakcinisanje za tenisere koji to žele.
Oni australski politički bednici su mu prišili da je antivakser samo zato da raspire nezadovoljsto i mržnju među svojom silnim lokdaunima zaluđenom rajom, i da im neposreno pred izbore pokažu kako su oni dosledni i dosledni političari.
Gomna. Pesnički rečeno.
Mogao je da bude teniser, izabrao je da bude cirkuzant...
ima izbor da se ne vakcinise i ne igra turnire, niko mu ne brani da ostane kuci. No kako sam ja mogao da se vakcinisemda bude osoba sa ubrizganim nečim
i evo dokaza da jeste postao ikona antivakserada bude osoba sa ubrizganim nečim
zato ga i blate, da ne bi postao ikonai evo dokaza da jeste postao ikona antivaksera![]()
pa zeznuta je stvar realnozato ga i blate, da ne bi postao ikona
E ovo je ziva istina, iako sam vakcinisan, mislim da svako ima pravo na slobodu izbora mamu im ***** australijsku! NASEG NOLOTA NASEG SOKOLA DA ZLOSTAVLJAJU U HOTELU, DA ON BIJE BUBISARBE SA MIGRANTIMA MAMU IM NJIHOVUNije.
Novak smatra da dok vakcinisanje nije obavezno svako ima pravo da sam za sebe odluči da li će se vakcinisati ili neće. Takozvano pravo na izbor.
Novak je letos na "svojim turnirima" u Beogradu organizovao vakcinisanje za tenisere koji to žele.
Oni australski politički bednici su mu prišili da je antivakser samo zato da raspire nezadovoljsto i mržnju među svojom silnim lokdaunima zaluđenom rajom, i da im neposreno pred izbore pokažu kako su oni dosledni i dosledni političari.
Gomna. Pesnički rečeno.
Da su mudriji, sa tim stavovima bi mogao i da bude kum vakserima, zar ne ?pa zeznuta je stvar realno
sad ga podrzavaju i na televizijama koje izrazito propagiraju vakcinisanje.. on ovakav nije trebao nikome, ni australijancima ni nama..sad samo koristi antivakserima da se vataju na pravo izbora i postade ikona..da ne kazem kao sto je karleusa bila kuma prajda, novak je kum antivaksera![]()
ima izbor da se ne vakcinise i ne igra turnire, niko mu ne brani da ostane kuci. No kako sam ja mogao da se vakcinisem
da bih isao u Pariz kod rodbine, mogao je i on da igra na turniru...
ali pazi ti njega vakcinisao se fajzerom a antivaksereto resenja da se poboljsa vakcinacija..uz svaku vakcinu gratis kutija vijjagre
garantujm ti da bi se ovde 80% muskaraca vakcinisalo![]()
to je uslov da se udje u australijuОдакле ти то, нисам чуо да је то услов да се иде на турнире.