Novac moze da bude i prokletstvo!

Kada je pre tridesetak godina poceo loto 7 od 39, novinari su posetili 50-ak prvih dobitnika sedmice, nakon par godina...

I za cudo, NI JEDAN OD NJIH nije bio srecan, a neki nisu bili ni zivi!

Novac im je doneo samo bol, nesrecu i patnju!

Verovala ili ne!

moze biti,ali bih voljela da se i uvjerim :okok: Salu na stranu,sto vise novca imas,sve vise si u ogromnom strahu da ga ne izgubis,i tako opterecujuci se tim,izgubis mnoge druge,bitnije stvari.Da mi je ta 7ica,ja bih bila izuzetak ahahhaha

Kada neko iznenada dobije na lutriji, ili nasledi veliku kolicinu novca - to cesto moze da se pretvori u KOSMAR, a moze da bude i SMRTONOSNO!

Niko nije srecan ko ODJEDNOM postane BOGAT!.

Zato sto nije PRIPRAVAN na to ! :kafa:

Kad neko jako bogat poput pokojnog S. Jobsa dobije neki veoma brz rak onda mu novac nista ne moze pomoci.
Zato sto nije pripravan na to ! :kafa:

Kaze se da je novac od kocke proklet, i da ga treba davati u dobrotvorne svrhe i sto pre trositi jer dinosi prokletstvo...
Ko hoce nek veruje, ko nece ne mora...
Ne zudim bas za gomilom para... Pare dodju i odu, druge stvari su bitne...
"Nije sreca para puna vreca,
to znaju oni sto je imaju..." ;)

Poslednja izmena:
Kako ides na pecanje? Cime?
Najradije bajkom...
Međutim,idem kolima do šume zbog keruše...Usput se par puta poklala-ne volim kad se to dešava...
Bajk u gepek pa dalje kroz šumu živela lepota...
Nisam rekao da nemam para,već da ne trošim i da ne marim...Još uvek solidno zaradim...
Stariji Fila u intervjuu na tv na pitanje koliko je njegovo bogatstvo rekao da je njegov novac samo onaj koji je potrošio,a da nije siguran da je i
onaj u đepu njegov...:mrgreen: U pravu je...
Mene ,ustvari odbijaju ljudi koji neumereno troše pare...Slično i moji prijatelji ,tako da se izmiruje svaki dinar u kampu...Svi dobri matematičari...:mrgreen:
Zarađeno valja poštovati jer često tu ima i sticaja okolnosti i "sreće",ali i najčešće -tuđeg rada...Nesebićnost rešava te probleme...:lol:
Čovek sam sebi najbolje prašta ili ne neke nedorečenosti...Jer nismo idealni...;)

Poslednja izmena:
He he he he

Koje sam ja uslikao, nisam ih ja upecao jer je to nemoguce...
A ovu sam ja uslikao, a upeco kolega, pa poljubio i vratio... hebes pare..

IMG_012612-1.jpg

Kada neko iznenada dobije na lutriji, ili nasledi veliku kolicinu novca - to cesto moze da se pretvori u KOSMAR, a moze da bude i SMRTONOSNO!

Niko nije srecan ko ODJEDNOM postane BOGAT!.

Zato sto nije PRIPRAVAN na to ! :kafa:

Kada neko iznenada izgubi veliku kolicinu novca to se takodje moze pretvoriti u KOSMAR, a moze takodje biti SMRTONOSNO! :kafa:

Back