Nova Zvezdina zveda

Ko bi trebao biti nova Zvezdina zvezda?

• Darko Kovačević

glasova: 0 0,0%
  • Dejan Stanković

glasova: 1 20,0%
  • Mihajlo Pjanović

• Nikola Žigić

• Marko Pantelić

• Luka Milivojević

• Milan Borjan

• Aleksandar Katai

• Neko drugi

• Niko

glasova: 4 80,0%

• Ukupno glasova
    5

Meliot

Elita
Poruka
21.992
Šta mislite ko bi trebao biti nova Zvezdina zvezda? Do sada to prestižno Zvezdino priznanje nose Rajko Mitić, Dragoslav Šekularac, Dragan Džajić, Vladimir Petrović Pižon, Dragan Stojković Piksi i generacija '91 koja je osvojila Kup šampiona i Interkontinentalni kup.

Kroz medije se provlači ime Milana Borjana kao nove Zvezdine zvezde, ali ja mislim da to treba biti Dejan Stanković. Vaše mišljenje?

1996.
Imam 24 godine.
Dolazim sa prijateljima iz Bjeljine na utakmicu C.Zvezda -Kajzerslautern.U kopu smo na sjeveru stadion je pun.Citavu utakmicu smo navijali kao u transu.I tada je Zvezda dobila Stankovica.
Poslije utakmice sam rekao sada vih mogao i pjeske kuci.
Do te utakmice niko Svabama u pruduzetcima nije dao 3 gola ni u jednom evropskom takmicenju.
Zvezda sa Dejanom jeste.

Deki Stankovic moze da bude zvezda

FC INTERNAZIONALE MILANO...

Koliko je igrao u Zvezdi i sta je osvojio sa Zvezdom da bi dobio ovo priznanje?
Osvojio je dva kupa SR Jugoslavije i bio drugi 1998. godine kada je Obilić osvojio titulu. Svi pretpostavljaju da je Arkan namestio to prvenstvo, tako da ta titula može biti dodeljena Zvezdi nekad u budućnosti.

Deki Stankovic moze da bude zvezda

FC INTERNAZIONALE MILANO...

Koliko je igrao u Zvezdi i sta je osvojio sa Zvezdom da bi dobio ovo priznanje?
Moras uzeti u obzir da su Zvezdine Zvezde morale igrati u bivsoj zemlji do 28.godine.
Dejan nije morao i Zvezda ga je prodala kada je dobila dobru ponudu.

Inace bio je jedan igrac u Zvezdi koji je imao potencijal da bude zvezda.Mnogo veci nego Stankovic.To je bio Perica Ognjenovic.Ali nije imao mozak i sagorio je.

Moras uzeti u obzir da su Zvezdine Zvezde morale igrati u bivsoj zemlji do 28.godine.
Dejan nije morao i Zvezda ga je prodala kada je dobila dobru ponudu.

Inace bio je jedan igrac u Zvezdi koji je imao potencijal da bude zvezda.Mnogo veci nego Stankovic.To je bio Perica Ognjenovic.Ali nije imao mozak i sagorio je.
Nije imao sreće Perica Ognjenović. Jako mlad je otišao u preveliki klub.

Svima je jasno da je Savicevic trebalo da bude proglasen za sledecu Zvezdinu zvezdu...ali, politika je ucinila svoje... pa je pronadjeno resenje u vidu trulog kompromisa o kolektivnoj (ekipnoj) Zvezdinoj zvezdi.

Mada, realno i jeste bilo jos izuzetnih pojedinaca tu - Belodedic (za koga je i sam *Genije* rekao da je pojedinacno najzasluzniji za stabilizaciju ekipe i da bez njegovog dolaska nikad ne bi uzeli Kup sampiona), Jugovic, Prosinecki...

Poslednja izmena:
Svima je jasno da je Savicevic trebalo da bude proglasen za sledecu Zvezdinu zvezdu...ali, politika je ucinila svoje... pa je pronadjeno resenje u vidu trulog kompromisa o kolektivnoj (ekipnoj) Zvezdinoj zvezdi.

Mada, realno i jeste bilo jos izuzetnih pojedinaca tu - Belodedic (za koga je i *Genije* rekao da bez njega nikad ne bi uzeli Kup sampiona), Jugovic, Prosinecki...
Pa proglašen je. Cela generacija '91 je šesta Zvezdina zvezda.

Back