Struja:
uopste me nisi ispratila. nemam ja protiv prve ni pete ljubavi nista, naprotiv. imam protiv nemanja ljubavi. govorila sam o stisnutosti srca i duse.o patetici, o tome sto ste sve dotakle, ali me niste procitale sasvim.
rec mrznja nije adekvatna, samo sam je navela da bih iscrtala jakim bojama to sto pricam.
ko da li je uticao na mene? ne razumem te.u kom smislu drugaciji?ja sam ovde dosla i bila uljudna,i povucena pokusavajuci da sagledam trend i napravim odnose.medjutim, naisla sam na koplja i neke krhotine.jasno je meni sve.dakle, i sada sam izuzetno uljudna, samo sam sasvim ona koja sam navikla da budem pred ljudima. cak uskracena sam za vizuelno.
majceki u mojim godinama 36.5 i sa mojim mentalnim sklopom, ne prihvatam uplive.pre cu ostati sama nego opsteprihvacena. kome nije jasno, to sto kazem da cu se udati za hebea i da je on moj decko, ne znaci apsolutno nista. a za one koji trljaju sape i papke u nadi da sam zapenila, mogu da dodam da im je na raspolaganju i na cast glodanje mog trticnog dela.
da li sam bila iscrpna ili jos nesto nedostaje?
Strujo, ako je stvarno tako zašto nisi ostala pod nikom antihrista?
Ne pitam te, do duše - odgovorila si na jednoj temi, samo komentarišem :wink:
A komentar na tvoje sadašnje postove usledio je primećivanjem činjenice da su postali poprilično agresivni.... i jednostavno nisu onakvi kakvi su bili, da li je to dobro ili nije nemam pojma - ali eto, primetila sam (dakle čitala sam stvari koje si pisala, nisam te ignorisala)
Za sve ovo dalje, odgovorila si a da te nisam ni pitala - niti me se tiče, veruj mi
Postavila si temu da u prvi mah izgleda kao kritika koja se možda nadovezala na izvesnu temu na ženskom kutku. Želim da nisam u pravu i drago mi je ako te nisam ispratila do kraja pa da mogu uljudno da kažem - izvini, greška + :wink:
Dodala bih još da je gubitak sećanja bolest.
Svaki zdrav i normalan čovek ima za sobom sećanja... Samo neko pamti više, neko manje.
Znam malo osoba koje iz realnosti beže u svoja sećanja i koji se trude da ih ponovo ožive ili da jednostavno žive kroz njih.... možda čak u tom smislu mogu da izdvojim samo jednu ali čini mi se da pitanje nije tako formulisano.