Nova Stranka - Srpski Centar ni levo ni desno!

Mali_Oglasi

Aktivan član
Poruka
1.887
O ovome sam dosta pisao i mrzi me da se ponavljam... Pa sam resio da zalepim i ja jednu temu...
Svi znamo nasta nam skupstina lici. Normalna stvar u Srbiji je biti razocaran sa ovim politicarima... Ukljucite RTS skupstinu malo... SVI SU ISTI, ne razumem zasto neke politicare odvajaju od drugih? Dovescemo Nikolica i nista se nece promeniti... Pazite sta vam kazem! Problem je u poslanicima... Kad dodju na dnevnom redu plate tu su svi slozni, svi do jednog glasaju ZA. A kada dodje na dnevnom redu Srbija, tu su nas podelili na istok i zapad...

Dakle zakljucak - treba nam nova stranka. Nemojte samo o podelama o Rusiji o Americi. Hocu da vidim sta biste vi promenili, kao Srbi u Srbiji da bismo bolje ziveli... Koliko VOLITE SRBIJU? Dakle imate moc u Srbiji i sta god kazete bice ostvareno. Primer Zelite vece plate-kako... Zelite manje mrznje i vise sloge-kako... Zelite bolji zivot-kako.. itd

O Ratu i mrznji nikako, to smo vec imali... Nekada se pitam da li ovde znaju nesto drugo da rade sem da mrze?

Mozda neki gradjanski pokret za pocetak...koji bi se zatim pretvorio u stranku...?!

Voleo bih kad bi slican pokret formirala Verica Barac...koji bi poceo u pocetku da se bavi sitnim stvarima...poput davanja pravne pomoci za obespravljene radnike...ili makar podrska strajkacima...u protestu...cini mi se da je kljuc da se krece od malih stvari...bez spominjanja ovih mantri o EU, Kosovu , SPC-u, Mladicu ili necem slicnom...a za registrovanje tog pokreta kao stranke bih sacekao da se prikupi nekih 50 hiljada glasova...pa makar trajalo i vise meseci skupljanje...cisto da se ostavi utisak i da se postave novi standardi...

O ovome sam dosta pisao i mrzi me da se ponavljam... Pa sam resio da zalepim i ja jednu temu...
Svi znamo nasta nam skupstina lici. Normalna stvar u Srbiji je biti razocaran sa ovim politicarima... Ukljucite RTS skupstinu malo... SVI SU ISTI, ne razumem zasto neke politicare odvajaju od drugih? Dovescemo Nikolica i nista se nece promeniti... Pazite sta vam kazem! Problem je u poslanicima... Kad dodju na dnevnom redu plate tu su svi slozni, svi do jednog glasaju ZA. A kada dodje na dnevnom redu Srbija, tu su nas podelili na istok i zapad...

Dakle zakljucak - treba nam nova stranka. Nemojte samo o podelama o Rusiji o Americi. Hocu da vidim sta biste vi promenili, kao Srbi u Srbiji da bismo bolje ziveli... Koliko VOLITE SRBIJU? Dakle imate moc u Srbiji i sta god kazete bice ostvareno. Primer Zelite vece plate-kako... Zelite manje mrznje i vise sloge-kako... Zelite bolji zivot-kako.. itd

O Ratu i mrznji nikako, to smo vec imali... Nekada se pitam da li ovde znaju nesto drugo da rade sem da mrze?

Evo ovako :

http://forum.krstarica.com/group.php?do=discuss&discussionid=2778

https://www.facebook.com/topic.php?ui...25510&topic=60

Što se problema u parlamentu tiče ...obratite pažnju na rešenje za koje se zalažemo ...ono se ogleda u delegatskom sistemu i mogućnosti opoziva ...

Poslednja izmena:
Dobro nesto sam vec pisao... Mislim da trebamo voleti Srbiju a posle sve ostalo. Moramo menjati menjati dok nam ne bude bolje...
Dakle volim Srbiju, smanjiti svim poslanicima plate na 1 prosecnu... U skupstini dovesti ucene ljude koji imaju fakultete. A ne neki tamo sa osnovnom ce da mi menja drzavu(Ne zna ni sebe da promene)... Dele nas na zapad i istok...
Problem sa ovima sto vole zapad. Srljaju ka zapadu, hoce po svaku cenu da usectvuju i budu deo zapadne civilizacije. Sto pre da se zatvore ka istoku...
Jedino dobro je sto ga ne vole vise od Srbije... Prvo treba da se razmisli da li i sta nam donosi zapad a sta istok. Ne trebamo se zatvarati prema nikome pa ni prema istoku!!! Trebamo biti otvoreni a najvise prema Srbiji! Manje se plasiti i mrzeti a vise voleti(ako je to moguce :) )

Problem sa rusofilima, nije problem sto vole Rusiju, mislim svi mi osecamo po nesto prema istoku i zapadu, ta cinjenica stoji...
Najveci problem je sto Rusiju vole vise od Srbije. To je i najzalosnije. Dok kritikuju kako srpski ljubitelji zapada hoce da nas prodaju zapadu, tako oni trce da poklone sve sto je srpsko Rusiji. Cist primer je NIS Srbije. Sto je po meni mnogo gore nego prodati...
Dakle da se razumemo, ne zelim nikoga da uvredim, ne valja ni jedno ni drugo... Ne zelim da me pogresno citirate jer nisam ni za istok ni za zapad a nisam ni protiv!
Treba biti prvo i jedino za Srbiju.. Ako volite rusofili Srbiju vise od Rusije, mozemo da vodimo debatu. Ako ste kao oni politicari(poslanici) u nasoj skupstini, nemojte se javljati. Dovoljno ste nas delili i poklanjali... Dosta je svega... Najgore od jednog rusofila je kada cujem da su spremni da ratuju sa Amerikancima.. Idite pa ratujte a ostavite nam Srbiju na miru!
I Ja volim Rusiju ali to nije nista naspram onoga koliko volim Srbiju! Prvo Srbija i Gradajni Srbije a posle sve ostalo!!!

Back