Нова Србска Политика!

dulesrbenda

Legenda
Poruka
62.807
Ауторска
Од како је Председник Вучић на челу Србије види се да се води Нова Национална Политика! Евидентно се оживљава србска национална свест, руше идоли титоизма и аутошовинизма, граде се споменици србским јунацима, велича се славна Србска Историја, обележавају Србски Национални Празници!
Ево, сада имамо и Празник Србске Заставе и Националног Јединства! Зар то није доказ о томе да ова власт ради на јачању србске националне свести која је у периоду титоизма и досманлијског аутошовинизма сурово гушена и потискивана!

Ауторска
Од како је Председник Вучић на челу Србије види се да се води Нова Национална Политика! Евидентно се оживљава србска национална свест, руше идоли титоизма и аутошовинизма, граде се споменици србским јунацима, велича се славна Србска Историја, обележавају Србски Национални Празници!
Ево, сада имамо и Празник Србске Заставе и Националног Јединства! Зар то није доказ о томе да ова власт ради на јачању србске националне свести која је у периоду титоизма и досманлијског аутошовинизма сурово гушена и потискивана!
I spomenik čiči Đeneralu
:heart:

Ja vidim samo srbsku politiku gubljenja teritorija i postajanja evropske kolonije i deponije.
То значи да не видиш ништа. Срби се повезују са свих страна, политички, идеолошки и економски!

Да будемо колонија Запада, то је твоја политика, ти си то предлагао као једину опцију, али то у данашњој Србији не бива! Сарадња са свима да, али нисмо ничија колонија!

Ауторска
U to ime ziveko Kralj Aleksandar 2. Karadjordjevic !!! Zivela monarhija!!!

Ауторска
Dokaz da Vučić prevodi Srbe žedne preko vode.

Dokaz da Vučić prevodi Srbe žedne preko vode.
Доказ да учи Србе да није срамота бити Србин, како су радили они пре њега!

1726495938196.png

Ja vidim samo srbsku politiku gubljenja teritorija i postajanja evropske kolonije i deponije.
Teritoriju nismo imali snage zastititi,znas sam zasto.
A Evropa bas tako tretira i smatra Srbiju.Kao deponiju i koloniju.
Kazes u svojim postovima datreba da se okrenemo zapadu.Okreci se,a mi zbog ovog tretmana navijamo da budemo nosac Kinezima da guzi Evropu.

Back