- Poruka
- 95.956
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inicijativnom odboru na današnjem sastanku su pristupili Nova Srbija, Srpska narodna odbrana, Pokret „Naš istok“, Srpski četnički pokret , Pokret mladost i iskustvo-MI, Beogradski front i Srpski četnici.
.
Vau kakva ekipa
Velja i cetnici
o zemljo Srbijo koji ti je ****c
Retardirani desni populizam ... mozda i skupe neke nesrecnike da ove smene ... to je ipak pozitivno.
Retardirani desni populizam ... mozda i skupe neke nesrecnike da ove smene ... to je ipak pozitivno.
Пусти ти шта причају ботови. Веља је имао грађевинску фирму још у време Тита (тада се то звало "грађевинска радња" и није могло да се званично запосли више од 20 радника на градилишту, али се од динара правило пет жмурећки што се каже) и када је дошао на место градоначелника Чачка већ је важио за богатог човека у "граду мале привреде". Значи иста ствар као са Ђиласом. Ботови вичу лопов, а њихов "Вучко" га не хапси. Па ко нормалан ће да поверује да их не би похапсио само ако би има за шта? Па наместио је дело свом личном пријатељу Дејану Анђусу, а који га није критиковао ни 20% колико га пљује Веља.Dobar je Velja, jeste da je tu i tamo "selja", jeste da mozda "kraducka" (...)
Пусти ти шта причају ботови. Веља је имао грађевинску фирму још у време Тита (тада се то звало "грађевинска радња" и није могло да се званично запосли више од 20 радника на градилишту, али се од динара правило пет жмурећки што се каже) и када је дошао на место градоначелника Чачка већ је важио за богатог човека у "граду мале привреде". Значи иста ствар као са Ђиласом. Ботови вичу лопов, а њихов "Вучко" га не хапси. Па ко нормалан ће да поверује да их не би похапсио само ако би има за шта? Па наместио је дело свом личном пријатељу Дејану Анђусу, а који га није критиковао ни 20% колико га пљује Веља.
Pa upravo to i ja mislim, da je lopov i ne samo on, do sad bi bio uhapsen, nasli bi se dokazi.
Za mene je Velja urkos svim svojim greskama kojih nije da nema, pre svega domacin i sposoban covek, jedino sto nekako nije dosao do izrazaja kad je usao u javnu sluzbu (vlast). Za neke ljude jednostavno nije vlast ovakva kakva je, vec da nastave da rade u privatnom sektoru gde su i najbolji. A takvih privrednika sto vise nam i treba.
pa verujem da u Srbiji imaju vise pristalica nego Savez za Srbiju
ne znam da li je to na srecu ili nazalost
Savez za Srbiju se sad kotira mislim negde blizu 15% (ili nešto tuda negde).
Ovi nisu ni na nivou statističke greške.