Nova Srbija: Okupljamo nacionalno orijentisane snage

Da li u Srbiji nema ko drugi da se bavi politikom već lica iz devedesetih?Jesu li oni bogom dani?Upropastoše ovu državu i još ne odustaju od svojih ambicija.Nama trebaju mlade snage koje se do sada nisu bavile politikom i nisu u dodiru sa snagam iz devedesetih.
Када се такви појаве онда кажете "ко је тај жутокљунац", ""неће ваљда тај да буде председник", "шта је тај (та) до сада урадио па да гласам за њега (њу)" и да не набрајам .Пусти ме тих жвака.
У сваком случају би било много добро да је истина да ће Тома Диплома да се придружи Вељи, Мирку Јовићу и осталима из "Националног центра" јер би Диплома сигурно повукао за собом разочаране радикале односно напредњаке, и то би онда била озбиљна десна коалиција, а за разлику од смехотресних турбо-"патриотских" организација / коалиција у вечном настајању у којима се окупљају ликови попут Миле Алечковић, Драгана Доктор Кватро Петровића, Др.Дунђера и сличних.

Када се такви појаве онда кажете "ко је тај жутокљунац", ""неће ваљда тај да буде председник", "шта је тај (та) до сада урадио па да гласам за њега (њу)" и да не набрајам .Пусти ме тих жвака.
У сваком случају би било много добро да је истина да ће Тома Диплома да се придружи Вељи, Мирку Јовићу и осталима из "Националног центра" јер би Диплома сигурно повукао за собом разочаране радикале односно напредњаке, и то би онда била озбиљна десна коалиција, а за разлику од смехотресних турбо-"патриотских" организација / коалиција у вечном настајању у којима се окупљају ликови попут Миле Алечковић, Драгана Доктор Кватро Петровића, Др.Дунђера и сличних.

...озбиљна десна коалиција! :hahaha: :hahaha1:

_nobody_

Zamisli sebe da sutra ili za mesec dana botuješ ovde za Tomislava Nikolića...

:eek:
Не бој се да ћу ја морати много да се ангажујем јер ти најбооље знаш колико много има разочараних како међу радикалима тако и међу вама напредњацима који ће се ЕУФОРИЧНО ујединити око "домаћина" госн` Дипломе ако се активира у Националном центру, и сви ти разочарани љути дисиденти из радикалско - напредњачке масе разочараних поднеће највећи терет операције "Национални центар", па тако и ботовање. А Тома Диплома и латифундиста Веља ће из фиоке у радном столу да изваде колико треба за интернет тим. Пара имају да сами финансирају Национални центар, не рачунајући све оне тајкуне који воле Диплому а мрзе Вучића.

- - - - - - - - - -

Значи то би била озбиљна десна коалиција са озбиљним парама.

Не бој се да ћу ја морати много да се ангажујем јер ти најбооље знаш колико много има разочараних како међу радикалима тако и међу вама напредњацима који ће се ЕУФОРИЧНО ујединити око "домаћина" госн` Дипломе ако се активира у Националном центру, и сви ти разочарани љути дисиденти из радикалско - напредњачке масе разочараних поднеће највећи терет операције "Национални центар", па тако и ботовање.

Gomila neradnika, bitangi i sitnih krimosa koji nista nikada radili nisu, ali su razocarani jer nije bilo dovoljno lovke da i njih nasite, osim Big Meka i soma RSD. Haj'mo u novu koaliciju braco cetnici, da pokusamo da preotmemo vlast i napljackamo sve sto jos napljackati moze. Uz pojanje albanskih gusli! :lol:

Ne znam zaista sta koristis, komso, ali vidim da koristis neku opasnu drogu, koja ce te upokojiti dok si rekao "keks". :whistling:

_nobody_

Мирко Јовић је ходајућа легенда "буђења СрБства" са краја осамдесетих - почетка деведесетих, и то оног дела који није био део Милошевићевог дебејског корпуса. Мирко Јовић је из своје странке у оснивању избацио тада високотиражног *ин* писца национал-шовинистичке литературе Вука Драшковића веђ виђеног за "српског Хавела", и после тог спектакуларног избацивања по кратком поступку СНО до председничких избора у децембру 1990 постаје најпопуларнија странка - заправо покрет - у Србији. Одличан говорник за скупове са публиком коју ће привући Национални центар. Приватник.

Веља Илић је, када се одвојио од Дане Драшковић, својевремено много урадио за Западну Србију, а сада ови ништа. Тај народ сада прави Вељу од блата. Латифундиста Веља такође има жваку.

Тома Диплома је био добар председник у односу на Вучића, а за публику Националног центра заправо феноменалан. А тав врста публике га не би поштовала да није направио оно у Бајчетини и да је без лове, јер онда би био "неспособан", "будала", "клошарчина" ... Али тај народ је увек рад да јуриша на Скупштину без икаквог блама.

Запамтите добро шта сам рекао да ће овако поређани Мирко Јовић, Веља Илић и Томислав Николић направити сјајна синергију за десну колону - наравно само ако Диплома стварно приђе како се у чаршији прича да је то овога пута реално чак готова ствар, а чаршија ретко греши.

Не бој се да ћу ја морати много да се ангажујем јер ти најбооље знаш колико много има разочараних како међу радикалима тако и међу вама напредњацима који ће се ЕУФОРИЧНО ујединити око "домаћина" госн` Дипломе ако се активира у Националном центру, и сви ти разочарани љути дисиденти из радикалско - напредњачке масе разочараних поднеће највећи терет операције "Национални центар", па тако и ботовање. А Тома Диплома и латифундиста Веља ће из фиоке у радном столу да изваде колико треба за интернет тим. Пара имају да сами финансирају Национални центар, не рачунајући све оне тајкуне који воле Диплому а мрзе Вучића.

- - - - - - - - - -

Значи то би била озбиљна десна коалиција са озбиљним парама.

Ti ili si stvarno glup (ne volim da vređem, ali ovaj put moram), ili ne znaš da čitaš.
Nisam BIO niti sam sada naprednjak. Dovoljno puta sam ponovio, ali tebi nije dovoljno. Ti izgleda živiš u svetu gde postojiš ti i naprednjaci, niko više. To već nije moj problem...

Back