комшија
Stara legenda
- Poruka
- 95.916
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Када се такви појаве онда кажете "ко је тај жутокљунац", ""неће ваљда тај да буде председник", "шта је тај (та) до сада урадио па да гласам за њега (њу)" и да не набрајам .Пусти ме тих жвака.Da li u Srbiji nema ko drugi da se bavi politikom već lica iz devedesetih?Jesu li oni bogom dani?Upropastoše ovu državu i još ne odustaju od svojih ambicija.Nama trebaju mlade snage koje se do sada nisu bavile politikom i nisu u dodiru sa snagam iz devedesetih.
Када се такви појаве онда кажете "ко је тај жутокљунац", ""неће ваљда тај да буде председник", "шта је тај (та) до сада урадио па да гласам за њега (њу)" и да не набрајам .Пусти ме тих жвака.
У сваком случају би било много добро да је истина да ће Тома Диплома да се придружи Вељи, Мирку Јовићу и осталима из "Националног центра" јер би Диплома сигурно повукао за собом разочаране радикале односно напредњаке, и то би онда била озбиљна десна коалиција, а за разлику од смехотресних турбо-"патриотских" организација / коалиција у вечном настајању у којима се окупљају ликови попут Миле Алечковић, Драгана Доктор Кватро Петровића, Др.Дунђера и сличних.
Не бој се да ћу ја морати много да се ангажујем јер ти најбооље знаш колико много има разочараних како међу радикалима тако и међу вама напредњацима који ће се ЕУФОРИЧНО ујединити око "домаћина" госн` Дипломе ако се активира у Националном центру, и сви ти разочарани љути дисиденти из радикалско - напредњачке масе разочараних поднеће највећи терет операције "Национални центар", па тако и ботовање. А Тома Диплома и латифундиста Веља ће из фиоке у радном столу да изваде колико треба за интернет тим. Пара имају да сами финансирају Национални центар, не рачунајући све оне тајкуне који воле Диплому а мрзе Вучића.Zamisli sebe da sutra ili za mesec dana botuješ ovde za Tomislava Nikolića...
Не бој се да ћу ја морати много да се ангажујем јер ти најбооље знаш колико много има разочараних како међу радикалима тако и међу вама напредњацима који ће се ЕУФОРИЧНО ујединити око "домаћина" госн` Дипломе ако се активира у Националном центру, и сви ти разочарани љути дисиденти из радикалско - напредњачке масе разочараних поднеће највећи терет операције "Национални центар", па тако и ботовање.
Ozbiljna desna koalicija.Baš smešno.Velja Ilić bi na sva usta hvalio Vučića da mu je dao deo plena koji je zahtevao.Slično je i sa Tomom diplomom....озбиљна десна коалиција!
_nobody_
Не бој се да ћу ја морати много да се ангажујем јер ти најбооље знаш колико много има разочараних како међу радикалима тако и међу вама напредњацима који ће се ЕУФОРИЧНО ујединити око "домаћина" госн` Дипломе ако се активира у Националном центру, и сви ти разочарани љути дисиденти из радикалско - напредњачке масе разочараних поднеће највећи терет операције "Национални центар", па тако и ботовање. А Тома Диплома и латифундиста Веља ће из фиоке у радном столу да изваде колико треба за интернет тим. Пара имају да сами финансирају Национални центар, не рачунајући све оне тајкуне који воле Диплому а мрзе Вучића.
- - - - - - - - - -
Значи то би била озбиљна десна коалиција са озбиљним парама.