emilly1
Domaćin
- Poruka
- 3.280
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Миле саКлисе
Опет друга Србија напада покојног предесдника прве Србије.
Опет се дешава то зло поделе ,опет Атисом и Регисом покушавају да пораз друге Србије претворе у победу.
Атиосом напредује по левом крилу убацује се Дачисом али недобија лопту, клизећим стартом Кисела Бомобона
односи лопту испред Атисома и успут му ломи ногу,лопта стиже до Ватерафал(Ћао Бела)
која пуца са ивице шеснаестерца какав волеј младае Ватерфал и на голу друге Србије Регисом је опет избушена
Драги слушаоци Прва Србија против друге опет побеђује , а по традицији представници друге Србије са тренером Јоминсомом кога је УЕФА казнила са доживотном забраном игре
тужно одлазе у историју

Опет друга Србија напада покојног предесдника прве Србије.
Опет се дешава то зло поделе ,опет Атисом и Регисом покушавају да пораз друге Србије претворе у победу.
Атиосом напредује по левом крилу убацује се Дачисом али недобија лопту, клизећим стартом Кисела Бомобона
односи лопту испред Атисома и успут му ломи ногу,лопта стиже до Ватерафал(Ћао Бела)
која пуца са ивице шеснаестерца какав волеј младае Ватерфал и на голу друге Србије Регисом је опет избушена
Драги слушаоци Прва Србија против друге опет побеђује , а по традицији представници друге Србије са тренером Јоминсомом кога је УЕФА казнила са доживотном забраном игре
тужно одлазе у историју
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11305225&postcount=870

Ovako nesto...
![]()

Evo i mene, izašao sam sa robije, ali mi se sve manje i manje sviđa ova policijsko-fašistička firma pod imenom "krstarica" tako da mi se čini da ću jedno vreme da prestanem da dolazim.

a sad adio, a sad adio i ko zna gdje i ko zna kad...
dobro nam otišao![]()
Дес солидарац ?

išo malo u krajinu, jutros se vratio. obilazio stare bojišnice![]()
Осматрај терен добро је то ,имаш о чему да причаш унучади
nećemo opet ić oslobađat majku mu
![]()
Ma jok ,mi ćemo
где бре нема?od koga. tamo mojih nema

где бре нема?

u lapcu, srbu... sve BG tablice. paravo sam se prepo. ovi sigurno ne ljetuju, znam sezona gotova, a i more sa druge strane. mislim se dali smo izgubili te krajeve ponovno, znam da nismo. ebte neki pilaju stabla, ali ih obaraju uz cestu ne na cestu. kad sam ti se knina dočepo, k'o da je novi dan svanio, a u čavoglavama ko doma![]()
Pa ja i mislio na taj tvoj avatar
nisu čavoglave bile u krajini. koako ono onaj pjeva "nećete u čavoglave dok smo živi mi"![]()
u lapcu, srbu... sve BG tablice. paravo sam se prepo. ovi sigurno ne ljetuju, znam sezona gotova, a i more sa druge strane. mislim se dali smo izgubili te krajeve ponovno, znam da nismo. ebte neki pilaju stabla, ali ih obaraju uz cestu ne na cestu. kad sam ti se knina dočepo, k'o da je novi dan svanio, a u čavoglavama ko doma![]()
..da nastavim.. dusu da cesnem..