Нова ситница која иритира

Trandaiflko

Aktivan član
Poruka
1.621
Од јуче, кад отварам било који Ворд фајл он се отвори минимизиран. и побегне у ћошак, горе лево, понекад и ван екрана смо му ћошак вири.
Тражих по Гуглу каже да идем на Проперис али не могу да нађем имам само опцију Ремове
1767515254281.png

И увек ми се отвори нови бланко фајл са проредом 1.5 и размаком између редова.
Могу да "по дифолту" одредим маргине и фонт али ово не могу

Pogledajte prilog 1842397
napravi template pa kreni od toga
ili edituj default template

Пробај Линукс.
Aман! Коа када би некоме коме кашљуца ауто, рекао да га промени. Ти си можда десети који ме за сваку ситницу поклопи линуксом. Шта ћу са свим што има, са неким прогрмамчићима и својим писанијама у Ворду? Давно ам док сам радио однео флеш и отворио пар текстова у Опен Офис. Дођем кући и нађем упитнике уместо слова.

Aман! Коа када би некоме коме кашљуца ауто, рекао да га промени. Ти си можда десети који ме за сваку ситницу поклопи линуксом. Шта ћу са свим што има, са неким прогрмамчићима и својим писанијама у Ворду? Давно ам док сам радио однео флеш и отворио пар текстова у Опен Офис. Дођем кући и нађем упитнике уместо слова.
Радим са Open/Libre Office више од 10 година.
Ако очекујеш да ти Open Office отвара Ворд текстове од пре 20 година, имаш боље апликације које то могу да ураде. Неко је раније помињао на форуму. Могу и ја да пробам имам неке старе документе па да видим дс ли се учитавају.
Вреди пробати.
Open Office није једини одавно, барем на Windowsu имаш много замена за Мајкрософт Ворд.

Радим са Open/Libre Office више од 10 година.
Ако очекујеш да ти Open Office отвара Ворд текстове од пре 20 година, имаш боље апликације које то могу да ураде. Неко је раније помињао на форуму. Могу и ја да пробам имам неке старе документе па да видим дс ли се учитавају.
Вреди пробати.
Open Office није једини одавно, барем на Windowsu имаш много замена за Мајкрософт Ворд.
Нису све стари фајлови пото пишем и даље. па нека давна пакујем у рукописе за књигу. Али кажем, ако сам 250 година на Ворду онда..
За друге опције нисам сигурна имају ли "спелл-чек" без кога не бих могао.

И во кажем, са тим мини-модулом је ситница која тражи само један додатни клик али ме нервира. Изгледа да сам приликом отварања уместо Ctrl O кликнуо или Виндоус дугме или Алт...

Back