Nexus 6
Iskusan
- Poruka
- 5.246
Strela:Pa to i ja kažem, samo normalno da funkcioniše pravna
država i zakon da važi za sve podjednako i nikakva sablja
neće biti potrebna!
eh, samo...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strela:Pa to i ja kažem, samo normalno da funkcioniše pravna
država i zakon da važi za sve podjednako i nikakva sablja
neće biti potrebna!
Petar_FPN:ajde malo pojasni zasto je to bilo protivustavno?
i kakav je po tebi normalan odgovor na ubistvo premijera u jednoj zemlji?
Imam.drinjaca:Хммм.. убише велике криминалце а испливаше још већи. Имаш ли коментар?
Strela:U Americi najvećoj i najznačajnijoj državi na svetu je
ubijen PREDSEDNIK, pa nisu uveli vanredno stanje!
U Švedskoj je ubijen PREMJER, pa u ovoj visko razvijenoj
i civilizovanoj zemlji nisu uveli vanredno stanje!
Svi relevantni pravni stručnjaci su rekli da je uvođenje
vanrednog stanja PROTIVUSTAVNO i PROTIVZAKONITO!
Normalan odgovor na ubistvo premjera je POLICIJSKA ISTRAGA i
hapšenje osumnjičenih, a nakon toga i suđenje!
Nexus 6:izvini Strelo, ali u Americi je to bio drzavni udar koji je uspeo, i naravno da nije bilo vanrednog stanja, a Svedska je, sama si rekla, visoko razvijena i civilizovana zemlja...
u Srbiji u kojoj je cvetao kriminal i u trenutku kada ti premijera ubiju pripadnici pretorijanske garde bivseg predsednika/autokrate/diktatora, jedini odgovor je vanredno stanje...
vazno je da je sprovedeno, a to da li je bilo po zakonu ili ne, je manje bitno...
neka neko i odgovara za to, ali najvaznije je da je sprovedeno...
Nexus 6:ma sve je to super i tako treba, i sve...ali to je teorija...a praksa je nesto sasvim drugo...
praksa je da kriminalci infiltrirani u policiju i DB pokusavaju da ti kroje sudbinu...i da preuzmu vlast nasilnom eliminacijom de facto sefa drzave...i pri tom se oslanjaju na podrsku predsednika te iste drzave!
ubistvo Djindjica je pokusaj drzavnog udara, i na to se reaguje samo istom merom, tj. silom...
a zakon je samo slovo na papiru koje ispisuju mocni ljudi...
nisu bili uhapšeni, hoćete već jednom shvatiti??? 90% je bilo na informativnom razgovoru, 5% u pritvoru zbog sumnje, a ostalih 5% si naveo...fosilvaso:recimo to je OK! Ali, zar nije bilo preterano toliko ljudi uhapsiti, a samo manje od 5 procenata kriminalaca među njima?
Strela:serb_pagan = crow, zasada je to izvesno, a u koliko si se
likova još MULTIPLIKOVAO, javiću naknadno!
P.S. Klasična LDF zamena teza i plasiranje LAŽI kao istina!!!!
Duh Sekire:Свако је за "нову Сабљу" онако како је наведено.
Иначе, не сме та Сабља да се изроди у оно у шта се изродила она досманлијска - у прогон политичких неистомишљеника и чишћење једног клана да би се отворила врата другоме.
О таквој ТАЛИБАНСКОЈ Сабљи најбоље говори чињеница да се у неким круговима најозбиљније размишљало да ово буде нова застава Србије:
Truman:Jel ti to ozbiljno za tu zastavu ?! U kojim je to bilo krugovima?
eremita:Па наравно да се зеза...
Truman:Jel ti to ozbiljno za tu zastavu ?! U kojim je to bilo krugovima?
Strela:serb_pagan = crow, zasada je to izvesno, a u koliko si se
likova još MULTIPLIKOVAO, javiću naknadno!
P.S. Klasična LDF zamena teza i plasiranje LAŽI kao istina!!!!
Strela:Ovo će biti Balkan (mada sam ja ponosna na Balkan , jer je kolevka civilizacije),
sve dotle dok neki budu tvrdili "nije bitno dal je po zakonu ili ne...", dragi moj to
je najbinije - FORMA , ZAKON i RED, čine jedno društvo - CIVILIZOVANIM!
serb_pagan:i odakle ti ta glupost da je Balkan "kolevka civilizacije"?????da imas iole pojma o istoriji ne bi tako lupetala.kolevke civilizacije,to svako dete u 5.razredu osnovne skole zna su drevni Vavilon i Egipat. osim ako mislis na one pricice o viljuskama i slicne budalastine
Duh Sekire:И ти се потписујеш као СербПаган... ццц...
Да ниси и ти у фазону Бебине генетске депоније?!?
Зна се да је писменост настала у Винчи, а винланској култури одговарају и први металуршки комплекси. Дакле, пар хиљада година пре грешног Вавилона.
А то што деци у 5. основне испирају мозак то служи на част домаћој струци & науци.
Duh Sekire:И ти се потписујеш као СербПаган... ццц...
Да ниси и ти у фазону Бебине генетске депоније?!?
Зна се да је писменост настала у Винчи, а винланској култури одговарају и први металуршки комплекси. Дакле, пар хиљада година пре грешног Вавилона.
А то што деци у 5. основне испирају мозак то служи на част домаћој струци & науци.
serb_pagan:ovi radikali kad im se ne svidja necije misljenje,odmah misle da se multiplikovao.pa ima nas mnogo,draga moja strelo,ima i vas,to ne sporim,ali ja nemam sta da se krijem iza nekog drugog nick-a,mislim koji je smisao toga?
istripovala si ovo oko nick-a.imam jedno pitanje za tebe:kad si tolika srbenda,zasto si kao avatar stavila sliku neke omrznute americke kaubojke,a ne recimo neke obicne srpske cobanice?
serb_pagan:objasni mi samo kakve veze imaju danasnji balkanski narodi,i srbi zajedno sa njima sa vincanskom kulturom?? ovde je zivelo mnogo naroda pre srba a i ta otkrica u vincanskoj kulturi jos uvek nisu zakljucena,a postoje i dokazi o drevnim kulturama u jos mnogo drugih zemalja (kina,juzna amerika,afrika i slicno).nemoj da si u fazonu "dukljanske akademije" o poreklu crnogoraca .
P.S. nisam LDF-ovac,ako ti to nesto znaci
diretore:jel' ce nova sablja da sasjece i ovo