- Poruka
- 4.442
zelim da cujem vase misljenje na temu da li je srbiji potrebna nova policijska akcija,koja ce nastaviti kontinuitet briljantne akcije Sablja?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazimestanski izdanci '89.g(pupoljci) tuto-kompleto u Haggu...mislim da u srbiji mora postojati i drugi HAG za ove politicare sto vode srbiju kroz tranziciju.ako toga ne bude po zavrsetku tranzicije sve i jedan obican srbin ce biti gologuz i nosice gace na stapu.drinjaca:Ne treba, to je bila sramotna akcija obracuna sa politickim neistomisljenicima. Ako bude trebala nova sablja, onda treba da se hapse dosmanlije mafijasi popud Dinkica, Karica i slicnih.
odlicno strelice ako seStrela:Nisam pristalica nikakvih AKCIJA, već normalno uređene države,
zasnovane na poštovanju reda i zakona.
Hmmm, da. Baš je bio glupav potez hapšenje najvećih narko bosova u državi koji su u trenucima dokolice ubijali i kidnapovali po državi, a samo jednom ubili premijera... Da.drinjaca:Ne treba, to je bila sramotna akcija obracuna sa politickim neistomisljenicima.
serb_pagan:zelim da cujem vase misljenje na temu da li je srbiji potrebna nova policijska akcija,koja ce nastaviti kontinuitet briljantne akcije Sablja?
serb_pagan:slazem se da je drustvo korumpirano u velikoj meri.ali,postoji i druga strana medalje.posteni policajci,sudije,tuzioci i mnogi drugi drzavni sluzbenici.mislim da i njih nije zanemarljiv broj. setih se razgovora sa jednim inspektorom beogradske policije,covek kaze da su za vreme sablje mogli da uhapse gotovo svakoga,niko nije bio nedodirljiv.
kad bi jos javila neka stranka bez putera na glavi,koja bi podrzala sveobuhvatnu akciju protiv kriminala na svim nivoima,gde bi nam bio kraj...
setite se sablje svi posteni ljudi i kazite da li se tada niste osecali mnogo sigurnije i da li nije bilo pravedno gledate sve one narko dilere,lopove,siledzije,profitere i ostale smutljivce iza resetaka. a sablja je prekinuta pod pritiskom stranaka koje su danas na vlasti +SRS.to nesto govori...
eremita:1. Мислим да је САБЉА и онај глупи ГАРГАМЕЛ (са предлогом увођења смртне
казне) чист ПРОМАШАЈ из простог разлога што је од 12 000 ухапшених
11 600 пуштено кући без подизања оптужнице и ти људи ће сада са правом
да траже накнаду штете И ДА ОДЕРУ БУЏЕТ СРБИЈЕ.
2. Када би постојао неки човек који је НЕПОПУСТЉИВИ ДРКАЏИЈА
НА ЗНАЧАЈНОМ МЕСТУ СПРОВОЂЕЊА ЗАКОНА - све би било сређено, и
уопште не би било потребе "проглашавати акцију за ово или оно" САМО
МОРАЈУ ДА ПОСТОЈЕ ОДЛУЧНИ И НЕПОПУСТЉИВИ ЉУДИ КОЈИ СПРОВОДЕ
ЗАКОН - НИШТА ВИШЕ.
Hmmm, da. Baš je bio glupav potez hapšenje najvećih narko bosova u državi koji su u trenucima dokolice ubijali i kidnapovali po državi, a samo jednom ubili premijera... Da.
Strela:Da se ja pitam, odštete tim ljudima koji su ni krivi
ni dužni bili uhapšeni u toj akciji, treba da plate kreatori
i izvršioci SABLJE, a ne građani preko budžeta!
Strela:Ne zamenjuj teze! Ne izvći činjenice i ne pričaj gluposti!
Niko se ovde ne zalaže za aboliciju kriminalaca i narko dilera,
ja govorim o običnim građanima i političkim neistomišljenicima
koji su se u to vreme na pravdi Boga našli na robiji, govorim o blizu
12.000 ljudi koji su bez podizanja optužnice odrobijali 30, 60, pa i 90
dana, i koji moraju biti obeštećeni!!!
Mene kriminalci i oni procesuirani ne interesuju!
GOVORIM O NEVINIMA!
P.S. Ne menjaj stalno nikove, misliš da te nisam provalila!
ajde malo pojasni zasto je to bilo protivustavno?Strela:Vrlo brzo će doći dan kada će ti koji su protivustavno uveli
varedno stanje, BITI IZA REŠETAKA!!!
Nexus 6:iza resetaka?
mogu, mogu...
elem...Sabljom su sklonjeni klasicni kriminalci, ali je ostalo dosta "korporativnog kriminala", po upravnim odborima, fudbalskim klubovima, i slicnim organizacijama...to se ne radi Sabljom, nego ziletom, ali za to je potrebna ekspertiza, koju nas UBPOK, jos uvek, nema...ali, doci ce i to na svoje mesto...