Nova razbojnistva u Novom Sadu

Tenkre

Buduća legenda
Poruka
25.345
Više građana Detelinare premlaćeno na sred ulice

Dvojica, za sada nepoznatih mladića, preksinoć su presretali građane na Detelinari i premlaćivali ih kako bi došli do novca i dragocenosti.

stara_detelinara.jpg


Za sada su prijavljena tri napada koja su se dogodila između jedan i dva sata posle ponoći.

Razbojnici su najpre napali takistu koji je bio naslonjen na svoj automobil na stajalištu na Rumenačkom putu. Prišli su mu s leđa i više puta ga pesnicama udarili po glavi i telu, a zatim zahtevali da im preda novac. Kako on nije imao pare kod sebe već u vozilu, oni su mu oteli mobilni i utekli.

Potom su obližnjoj Ulici braće Mogin, ponovo napali s leđa i izudarali pesnicama po glavi i telu mladića koji je prolazio ispred pošte. Njemu su otrgnuli torbicu s ramena u kojoj je bilo 2.600 dinara i lična dokumenta.

Takođe, u istom kraju, u Ulici Stevana Divnina Babe, naišli su na mladića kojeg su izudarali i oborili na zemlju, a potom mu uzeli mobilni. Poslednji napad su videli mladići iz komšiluka i povijali ih, pa su razbojnici bacili telefon i pobegli.

Policija traga za ovom dvojicom ludaka.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Vise-gradana-Detelinare-premlaceno-na-sred-ulice.html
 
Ja sam uvek naoruzan.U autu bejzbolka,pri ruci neko hladno oruzje,a imam i nesto malo bokserskog iskustva iz mladjih dana.Medjutim,ovakvi likovi zaskacu sa ledja i iznenada.U NS-u,policije nema ni za leka,pa grad podivlja nocu,dok komsiluk cuti i trpi...
 

Back
Top