Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeftinije je takve kao ti slati u sibir na privremeni rad i edukaciju.
Tako je. Pored ostalog i zbog toga treba da budemo u EU.Овог лета сам чекао баш пуно на граничним прелазима. Сатима.
Схватих, да смо у ЕУ, никаквог чекања не би било.
Srbija nikada neće biti u eu što jasno govori politika eu prema srbiji a to je da se toleriše kriminal sns vučića, kopa litijum, odlaže otpad itd. Dakle srbija ide na DNO.Tako je. Pored ostalog i zbog toga treba da budemo u EU.
uskoro ce tamo biti cekanje u red za hleb, mleko, benzin...............Овог лета сам чекао баш пуно на граничним прелазима. Сатима.
Схватих, да смо у ЕУ, никаквог чекања не би било.
pa mi smo u evrope mislim a ta je eu da izvinis njesra
Neće hleb jer je 5 evra pa jedu gowna.uskoro ce tamo biti cekanje u red za hleb, mleko, benzin...............
uskoro ce tamo biti cekanje u red za hleb, mleko, benzin...............
Kada ih to priupitaš, redovito se opravdavaju riječima "Pa slučajno sam završio u Minkenu, mogao sam i u Vladivostoku, ali eto, slučaj".Ali ja ne volim Sibir, i ne foliram se da volim Sibir.
Srpske patriote sa druge strane obozavaju EU, i stalno beze tamo, a foliraju se da je ne vole.
Ух, какав би им то шамар биоUvesti reciprocitet.
Polazak kroz Srbiju kao kroz Gibraltar i Suec
Двоструки аршини Колективног Запада!!!Stanovnici EU su izuzeti, bez obzira na nacionalnost.
Da... Evo skoro idem sa nekim planinarskim vodičem, inače nacionalista u fulu, glasa uvek za opcije protivv zapada itd... E sad priča kako je ipak išao ove god u hr na more i kako je predivno hrvatsko primorje, najlepše, i ići će ponovo, ići će svake god jer ih eto niko nije dirao... Mislim se važi. Celu zemlju su svojim glasanjem decenijama zavili u crno, ali eto sada imaju druge uvide.Kada ih to priupitaš, redovito se opravdavaju riječima "Pa slučajno sam završio u Minkenu, mogao sam i u Vladivostoku, ali eto, slučaj".