NOVA POJACANJA KOD NAPREDNJAKA

FataMorgen

Legenda
Poruka
64.174
NOVA POJAČANJA KOD NAPREDNJAKA!

Bivši šef specijalne policijske jedinice „Poskok“ Ljuba Milanović novo pojačanje naprednjaka. Tvrdi da nema ambiciju da bude ministar policije
43642.jpg

BEOGRAD - Ljuba Milanović kod naprednjaka!
Nekadašnji policijski inspektor, šef policijske jedinice „Poskok“, a danas advokat Ljuba Milanović učlanio se u Srpsku naprednu stranku (SNS), saznaje Kurir. Milanović je u izjavi za naš list potvrdio ova saznanja i istakao da je u Tominom jatu jer veruje da baš ta stranka može da promeni nešto u Srbiji.

- Tačno je, još pre nekoliko meseci sam se učlanio u stranku. Otišao sam u svoj mesni odbor sam, i učlanio se. Ipak, tek pre nekoliko nedelja razgovarao sam s Aleksandrom Vučićem i Tomislavom Nikolićem i dogovorili smo se da budem u stranačkom savetu za bezbednost - objašnjava za Kurir Milanović.

On kaže da ga politika nikad nije interesovala, već rad u onim oblastima u kojima je stručan.

- Nismo razgovarali o mojoj poziciji nakon pobede SNS. Ne zanima me to, niti politika uopšte. Smatram da treba napraviti dobar sistem i na tome želim da radim. Ja nisam političar, već operativac - naglašava Milanović i dodaje da ga je u SNS oduševio baš zamenik predsednika te stranke Aleksandar Vučić jer, kao i on, ne voli lopove.

- Meni niko ništa u životu nije poklonio, ne želim ni sada tako da bude. Samo hoću da pomognem u onome u čemu sam dobar, a ako me se sete za Dan bezbednosti, sete me se - u šali dodaje ovaj advokat i, na pitanje da li je on budući ministar policije, kao iz topa odgovara: „Ma kakvi“.

Kako smo saznali, Milanovićev prvi zadatak kod naprednjaka bio je organizovanje nedavno održanog mitinga u Beogradu.


- Dao sam svoj mali doprinos toj organizaciji, i videli ste kako se sve završilo. Ni pikavac jedan nije bačen, ništa nije polomljeno niti je neko povređen - dodaje nekadašnji šef „Poskoka“.
U Srpskoj naprednoj stranci ipak nisu želeli da potvrde, ali ni da demantuju našu informaciju.

Ko je Ljuba Milanović

Advokat Ljuba Milanović bio je inspektor beogradske policije i šef jedinice „Poskok“. Otkrio je „slučaj Ibarska magistrala“, a sklonjen je sa „slučaja Ćuruvija“. Bio je i otpravnik poslova srpske ambasade u Hrvatskoj. Danas se bavi advokaturom, a nedavno je i magistrirao na beogradskom Fakultetu za bezbednost, na temu organizovani kriminal u Srbiji.



Policajci u naprednjacima

Osim Ljube Milanovića, u SNS se nalazi još nekoliko bivših policajaca - policijski generali Miroslav Milošević (1) i Goran Radosavljević (2) i bivši generalni inspektor MUP Vladimir Božović (3).



Vesti: Naprednjaci, Srpska napredna stranka, Ljuba Milanović, nekadašnji policijski inspektor, šef policijske jedinice „Poskok“, učlanio se u SNS
nova-pojacanja-kod-naprednjaka-73855.php

:super::super::super:
 
Bravo, samo NAPRED, trebaju nam ljudi od integriteta, mislim da ce ovaj slucaj (kao i neki drugi) otvoriti "sezonu" dolaska novih, obrazovanih i strucnih kadrova:heart:

P.S. Zasto i ko ga je sklonio sa slucaja Curuvije, valjda cemo definitivno uspeti da saznamo:think:
 
Не бих ја баш све те "прелетаче" примила с одушевљењем и без резерве. Рецимо тај Божовић је једна обична црногорска дандара, да не кажем нешто горе.
 
Malopre ovo procita i za malo pade u nesvest :eek: oni stalno o nekim pojacanjima ,a ono sada ovo :eek: koji foliranti ovi "napredni":rtfm::mrgreen:

СПО у Сомбору jaчи за 127 чланова
Српском покрету обнове у Сомбору од почетка године приступило је 127 нових чланова. Никола Пајић, председник Градског одбора СПО Сомбор, саопштио је на конференцији за новинаре одржаној у уторак, 8. фебруара, да су у ту странку прешла 102 дојучерашња члана Српске напредне странке.



- Велико ми је задовољство да то саопштим јер сам у разговору са тим људима дошао до сазнања да су се одлучили на овај корак јер Српски покрет обнове виде као политичку странку која је спремна, способна да изнесе промене које се нису десиле 2000. године, како на државном, тако и на покрајинском и локалном нивоу. Препознали су је као једину аутентичну странку која своја кључна опредељења није мењала од свог настанка. Српски покрет обнове никада није одступио од својих програмских начела и данас, као део владајуће коалиције, снажно, можда и снажније него друге веће партије у тој коалицији, се залаже за европске вредности и, рекао бих, европске потребе Србије – рекао је Никола Пајић.

Пајић је изразио задовољство што су нови чланови препознали Српски покрет обнове као своју странку и као странку која врло принципијелно води локалну политику, а у члановима Градског одбора СПО видели су људе који су спремни да дају квалитетне одговоре на проблеме са којима се суочава град.
- Велику важност придајемо и чињеници да је велики број нових чланова дошао из странке која је ових дана у медијама спомињана као једина алтернатива власти, а ја мислим да када је реч о Сомбору, подаци које сам изнео на почетку ове конференције најбоље говоре о томе колико Српска напредна странка то јесте, односно колико она то није. Уз дужно поштовање према свим политичким странкама, ја сам убеђен да ће се недостатак алтернативе и решења од несумњиво највеће опозиционе странке показати као мотор који ће довести до јачања других странака проевропског опредељења. У наредним недељама за овим столом видећемо нека веома позната лица која су готово до јуче учествовала у политичком животу нашег града и који су вољни да наставе своје политичко деловање у оквиру Српског покрета обнове – наговестио је Пајић.

Говорећи о потреби за децентрализацијом власти, Никола Пајић подсетио је да је Српски покрет обнове још пре три године донео програм о регионализацији и децентрализацији Србије који предвиђа спуштање власти на такозвани „четврти ниво“, односно на месну самоуправу. Он је додао да је, по угледу на земље Европске уније у окружењу, месне самоуправе треба да имају веће надлежности, изворне приходе и могућност аплицирања код претприступних фондова Европске уније.
 

Back
Top