Nova platinasta kosa Kendal Džener u centru pažnje na sajmu Bottega Veneta

Sensei

Master
Moderator
Poruka
82.057
Kendal Džener je u subotu bila jedna od mnogih poznatih ličnosti na reviji Bottega Veneta RTV proleće 2025. na Milanskoj nedelji mode u Italiji. Zvezda "Kardašijani" imala je svoju novu platinasto plavu kosu ravnu i spuštenu sa blagim zakretanjem na ramenima.

Nosila je bogatu braon haljinu sa dugim rukavima i lažnu dolčevicu zbog koje je njena plava kosa još više poprskala. Struk je bio stegnut zlatnom kopčom za kaiš koja je skupljala tkaninu sa grupom. Na nogama joj je bio par crvenih štikli za mačiće i nosila je tkani braon kožni kvačilo. U ušima, Džener je imala mali par zlatnih minđuša.

1727027524770.png

Džener često putuje širom sveta da bi modelirala i prisustvovala modnim revijama, ali je u nedavnom intervjuu priznala da nije uvek lako nastaviti svoju karijeru dok razgovara sa Emom Čemberlen za njen podkast Anything Goes.

„Neću da sedim ovde i kažem da sam imala najteže putovanje. Mislim da sam imala izuzetnu sreću", rekla je Džener. „Ali ja sam takođe imala svoj niz izazova, bilo da se radi o prezaposlenosti ili nenalaženju posla koji bih zaista volela da dobijem.

Back