Нова песма Милана Васића о Косову

bernardo

Poznat
Moderator
Poruka
9.273
https://www.espreso.co.rs/amp/1292701/pemsa-milana-vasica-o-kosovu

Управо су на РТС1 најавили да ће данас након пола 11 премијерно приказати спот за најновију песму Милана Васића о Косову, под називом "Болна љуба болно лежи".

Овај познати домаћи глумац долази нам са Косова и Метохије, врло је поносан на Косово и већ има пар хитова као што су "Ја сам момче са Косова (његов препев) и "Полетео соко сиви", у којима на најлепши начин пева о српству на Косову и Метохији. :)

Једва чекам да чујем ову нову ствар...

Poslednja izmena od moderatora:
Хоћемо ли да ђускамо уз нову песму Милана Васића?

:zurka::zurka::zurka:
Радије бих послушао него ђускао. Мислим да је песма тужна.

Нема потребе провоцирати. Шта ти смета Васић и његова музика? Лепо, морално, лепе поруке... :)

Једва чекам да послушам

Радије бих послушао него ђускао. Мислим да је песма тужна.

Нема потребе провоцирати. Шта ти смета Васић и његова музика? Лепо, морално, лепе поруке... :)

Једва чекам да послушам

Ако Дритан може да џуска уз Шоту,

можемо и ми уз Милана Васића!

Ако Дритан може да џуска уз Шоту,

можемо и ми уз Милана Васића!
Аутошовиниста, само својим провокацијама показујеш колики си острашћени мрзитељ свега својег

Могао си лепо, конструктивно написати "ја не волим миланове песме"зазо, зато и зато, јер форум и служи за дискусију, или си могао да не напишеш ништа, ако те заболе

Али провокације већ нису потребне. Ја сам те пријавио, надам се да ћеш појести једну лепу и велику банану

Аутошовиниста, само својим провокацијама показујеш колики си острашћени мрзитељ свега својег

Могао си лепо, конструктивно написати "ја не волим миланове песме"зазо, зато и зато, јер форум и служи за дискусију, или си могао да не напишеш ништа, ако те заболе

Али провокације већ нису потребне. Ја сам те пријавио, надам се да ћеш појести једну лепу и велику банану

зашто бих писао да не волим миланове песме, аутошовинисто?

Сигуран сам да Милан лепо пева и да су му песме лепе.

зашто бих писао да не волим миланове песме, аутошовинисто?

Сигуран сам да Милан лепо пева и да су му песме лепе.
Добро, извини ако сам претерао, доживео сам пост као провокацију

Ако то није, онда извини. Ако јесте, све сам већ рекао

Moze se i sota zaigrati uz njegove pjesme
Болна љуба, нане, болна љуба,
Болна љуба болна лежи,
Нит умира, нит умира,
Нит умира, нит се диза.
У сред зиму, нане, у сред зиму,
У сред зиму гројзе тражи,
Гројзе нема, гројзе нема,
Гројзе нема, гиџе има.

Ако би ти уз ово играо, стварно нешто није у реду са тобом

Песма говори о болесној жени која је толико лоше да се ни не диже, ни не умире, већ живи у најгорем болу.

Bernardo be like:

"Izdajnice! Prijavljujem te" 3 sekundi kasnije "Izvini ako nisi mislio, bio sam zbunjen"
Ја барем повучем реч ако погрешним, нисам свезнајућ ни безгрешан и непогрешив, али ниђе нисам рекао да сам збуњен

Не могу ја знати његове намере, па сам сходно томе написао

Ако то није, онда извини. Ако јесте, све сам већ рекао

Back