NOVA NADA

kuvar

Zainteresovan član
Poruka
275
Sta mislite o ovom momku,na nasoj sceni nije zastupljen ali kako kaze polako ce poceti da probija trziste i na nasem prostoru,ako mene pitate decko peva fenomenalno pesme su mu super i cudi me kako jos nije popularan kod nas.
Pogledajte njegov profil na MySpacu i pozovite za prijatelja,rado ce se odazvati.
http://profile.myspace.com/index.cf...&MyToken=c22642a5-d621-4539-9a49-54ea631e2768

Kada preslusate pesme napisite vas komentar.
 
Imas para za bacanje..:lol:..ocekivao sam neku svetsku nadu,u usponu..kad vide sliku i ime..odmah odo na krstic..:D..iskreno ne znam sa nasih prostora..nekog ko bi napravio svetsku karijeru..opet..mislim da je nasa ''estrada'' sprdjna..poz
 
At the age of 14 I entered “Turbo Limach Show” where I won the first place and walked off with the first prize. At the age of 17 I was asked to perform on “Dora ‘99” (Croatian equivalent of Grammy Awards) finishing in 4th place with the song “San (The Dream)” written by my sister Jasminne Katalenic and composed by Miroslav Borscak.

:lol: :lol: :lol:

Ovo je katastrofa...
 
Sta mislite o ovom momku,na nasoj sceni nije zastupljen ali kako kaze polako ce poceti da probija trziste i na nasem prostoru,ako mene pitate decko peva fenomenalno pesme su mu super i cudi me kako jos nije popularan kod nas.
Pogledajte njegov profil na MySpacu i pozovite za prijatelja,rado ce se odazvati.
http://profile.myspace.com/index.cf...&MyToken=c22642a5-d621-4539-9a49-54ea631e2768

Kada preslusate pesme napisite vas komentar.

aj sad ozbiljno,
meni se zaista prevrce stomak nakon slusanja ovoga,
ne zato sto mrzim takvu vrstu muzike,
ne zato sto je Hrvat,
vec zato sto decko nema poseban glas,
tekstovi su katastrofa,
muzika jos gora.

evo sta hrvatski mediji kazu o njemu: (lepo se nasmejah)

DONEDAVNO nepoznat široj javnosti, samozvani pjevač Josip Katalenić napokon je došao do svojih pet minuta slave, u čemu ga nije omela ni činjenica da se za takvu "slavu" morao ponašati kao... no, kreten.

Tko je, u par riječi, Josip Katalenić? Ima 21 godinu, sin je pomoćnika ministra za obrt, a vlastita ga Internet stranica opisuje kao "mladog, vrlo perspektivnog estradnog umjetnika koji je u relativno kratkom vremenu uspio osvojiti srca širokog kruga slušatelja zabavne glazbe, a posebno ga vole mladi."

Budući da se ni uz najbolju volju ne možemo sjetiti nijedne Josipove pjesme, znajte da je prije četiri godine objavio svoj prvi album "San", kojeg autorski potpisuje tim od deset ljudi (Josip naravno nije među njima), a od tada pa do dana današnjeg Josip povremeno nastupa po trećerazrednim priredbama, najčešće onima kojima je sponzor upravo Ministarstvo obrta.

U intvervju za časopis OK, Katalenić sam sebe opisuje kao velikog zavodnika, iako nam je teško zamisliti žensku osobu stariju od 16 godina koja bi uopće družila s njim, a kamoli bilo što drugo.

Da nema televizije (i to ne bilo koje, to može samo jedna), Josip Katalenić ostao bi samo još jedan u plejadi smiješnih likova hrvatske "estrade", koji vjerojatno ima podjednak broj obožavatelja kao i onih koji ga obožavaju jer kod njih izaziva salve smijeha.

Da ne duljimo, Josip je s početkom emitiranja emisije Story Supernova Music Talents Junior Show, dječje verzije istoimenog showa u kojem se traži nova hrvatska zabavnjačka zvijezda (neki novi Katalenić?), izabran kao član žirija koji bi na audicijama za djecu trebao ocjenjivati je li neko dijete talentirano za pjevanje ili nije.

Ma koliko god da su SSMT i njegova verzija za djecu isprazni i plitki show-ovi, odabir Katalenića za člana bilo kakvog žirija, a naročito onog koji se bavi djecom, blago je rečeno - čudan.

Doduše, aktualni direktor Nove TV Branko Vukšić je, ako je vjerovati novom broju Arene, prvi promotor i menadžer Josipa Katalenića, što vjerojatno objašnjava njegov izbor za člana žirija.

I što čini Katalenić kad si je napokon osigurao redovito prikazivanje na televiziji? Pa, navedimo samo nekoliko primjera Katalenićevog ponašanja pred TV kamerama.

Jednoj je 13-godišnjoj djevojčici na audiciji "pjevač" dobacio svoj broj sobe, krevelji se, krešti dok djeca pjevaju, okreće očima, ismijava ih... od jedne curice tražio je deset kuna za autogram te ju upozorio da "slijedeći put ne dolazi bez deset kuna", a dok je jedna djevojčica pjevala "Pleši sa mnom", Josip se okrenuo Anji Alavanji (također članici žirija) te pjevao "spavaj sa mnom". Jednoj je djevojčici poslije audicije Josip rekao "Lijepo pjevaš, ali si ružna."

Nakon gnjevnih reakcije roditelja, u javnosti se oglasila i pravobraniteljica za djecu Ljubica Matijević-Vrsaljko, koja je javno prozvala Katalenića zbog "nepristojnih i uvredljivih ispada pred djecom, zbog čega ona postaju predmet poruge".

No, doministrov sin samo je odmahnuo rukom na optužbe: "Pravobraniteljica sigurno ima dijete koje nije prošlo na SuperNova Juniorsima pa mi se sad osvećuje."

Katalenić je, kao da je nekog uopće briga za njegov ionako nepostojeći javni imidž, zaključio kako se radi o "naručenim kritikama" te kako "nekima smeta što su i sin i otac uspješni."

U cijeloj je priči najtužnije od svega što je Katalenić, vidjevši što je sudjelovanje u žiriju SSNMT-a donijelo Miroslavu Škori (prodaja albuma vrtoglavo mu je porasla), pomislio kako će i on kreveljenjem i "šaljivim" upadicama postati bar malo popularniji.

Iako ne sumnjamo da Josipovi roditelji vole slušati pjevanje svog sina, bili bismo sretniji kad bi se u budućnosti Josip pojavljivao na mjestima gdje ga, osim ljubitelja trash kulture, nitko neće vidjeti.

:shock: :shock: :shock::shock:
 
Bre bolan njegovi Hrvati ga pljuju,sto se i da zakljuciti iz gomile komentara na Youtube-u jer se covek ponasa kao imbecil,infantil, a ti si nasao da ga hvalis.Da mu nisi clan familije??? Mada mi Srbi kakav smo narod,kad Hrvati budu popljuvali lik i (ne)delo Franje Tudjmana,mi Srbi cemo biti tu koji ce braniti Tudjmana...Takvi smo...pokvareni...

A sta ako je to on,pa se sada hvali :lol:
 

Back
Top