gazela
Veoma poznat
- Poruka
- 10.256
Ne smeta meni sto se nekim zenama to ne dopada, mozda bi i meni to smetalo![]()
Al' me nervira sto odmah kazu da je *****
![]()
U pravu si...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne smeta meni sto se nekim zenama to ne dopada, mozda bi i meni to smetalo![]()
Al' me nervira sto odmah kazu da je *****
![]()
gvirni mi pod suknju![]()
pa i nije bas tako...na zapadu su i zene i muskarci mnogo spontaniji i manje optereceni izgledom,sto se moze primetiti kada ides ulicama bilo kog veceg evropskog grada...a to sto nama prodaju preko medija je jedna potpuno drugacija slika...da ne spominjem da su oni mnogo vece stekare pa i ne dolazi u obzir da se razbacuju bas na sve i svasta....kod nas kad pogledas ni manje novca,ni ljudi koji se vise rasipaju novcem koji nemajuE u zemlji Srbiji dok se nesto prihvati , ljudi prodju kroz sito i reseto.. metrosexualce na Zapadu obozavaju , a kod nas homofobija dostize neverovatne granice
![]()
Tako kad je klima kod nas 'uvedena' , moja baba nije 'tela da cuje za to, ne valja, nije zdravo. A zdravo je da se sedi na + 50 u stanu na Bulevaru na 5. spratu bez klime
Ili kad je bilo pomracenje sunca. U normalnim zemljama ljudi prelaze kilometre da gledaju taj dogadjaj redak u prirodi, kod nas se prodavale naocare jer moze da se oslepi .![]()
Cudo je sta se radi iz straha od nepoznatog i neznanja.
Ne govorim sada naravno o sindromu kajla + roza majica, ostavim za trenutak garderobu po strani. Kad bi se u Srbiji jedan najobicniji homo balkanikus koji nosi non stop sportsku klasicnu garderobu redovno depilirao , isao u solarujum, pedikir + manikir, plasim se da bi i u BG bio okaraktisan kao *****. (da ne govorim o unutrasnjosti Srbije) samo zato sto vodi racuna o sebiMislim sta je l' muskarci ne smeju evolutivno da napreduju ? Treba da ostanu dlakavi ko majmuni?????
pa i nije bas tako...na zapadu su i zene i muskarci mnogo spontaniji i manje optereceni izgledom,sto se moze primetiti kada ides ulicama bilo kog veceg evropskog grada...a to sto nama prodaju preko medija je jedna potpuno drugacija slika...da ne spominjem da su oni mnogo vece stekare pa i ne dolazi u obzir da se razbacuju bas na sve i svasta....kod nas kad pogledas ni manje novca,ni ljudi koji se vise rasipaju novcem koji nemaju
(uzgred ovo nema veze sa homoseksualcima, vec sa cinjenicom da su kako zene tako i muskarci spremni da odlaze u ekstreme jer je "lepo i in" ili sta god vec...i sticem utisak da sto vise napredujemo civilizacijski,da smo sve manje ljudi u onom osnovnom smislu,pa tako i po stvarima koje sami sebi radimo a sve ne bismo li je izbegli u potpunosti...)
ponekad kad sam sa momkom, ahaSto - jel ce da vidi da imas isto ono sto ima Lady Gaga?![]()
ponekad kad sam sa momkom, aha![]()