Nova Mis univerzuma za 2024.

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pusti ih, laprdaju pseudo, to jest kvazi nauku.
Verovali ili ne, imamo istu halpogrupu sa Skandinavcima, samo je podgrupa drugačija. Zato su i naši ljudi uglavnom visoki, samo tamnije puti.
Meni je to interesantno bez ikakvih losih pomisli o nekome.
Nedavno sjedim na autobuskoj stanici i ugledah jedan stariji par,pomislila sam u sebi da su neki stranci,samo po izgledu lica,iako su bijele rase i slicno izgledaju kao i ljudi kod nas.
Ispostavilo se da i jesu.
Ne znam zasto sam to pretpostavila,jednostavno mi nisu izgledali kao nas narod.
Razlika nije drasticna,ali ipak ima neke razlike u fizionomiji.

Meni je to interesantno bez ikakvih losih pomisli o nekome.
Nedavno sjedim na autobuskoj stanici i ugledah jedan stariji par,pomislila sam u sebi da su neki stranci,samo po izgledu lica,iako su bijele rase i slicno izgledaju kao i ljudi kod nas.
Ispostavilo se da i jesu.
Ne znam zasto sam to pretpostavila,jednostavno mi nisu izgledali kao nas narod.
Razlika nije drasticna,ali ipak ima neke razlike u fizionomiji.
Naravno da postoje razlike,...ali izvorno oba naroda potiču od Evropske rase ( halpogrupa " I") koja se javlja još samo na Evropskom tlu i nigde više nije zastupljena. Dokaz za tu halpogrupu ( to jest sličnu) kod nas je Vinča.

Nema je skoro nijedna halpogrupa uopšte kao većinsku. Doduše njihovu genetsku kartu nzm ( kriju je valjda k'o zmija noge"), znam da Finci tu ne pripadaju. Oni su Nordijsko- Sibirski narod halpogrupa "N"). Daleko su normalniji, inače. 😁
Stvar je mnogo mnogo komplikovanija od toga "mi imamo najviše I2 haplogrupu". To nije pokazatelj ničega osim toga odakle je deo naroda mogao da dodje, tj. migracije. Čovek nosi genetike od mnogo predaka, haplogrupa koju muškarac nosi je samo delić.

Stvar je mnogo mnogo komplikovanija od toga "mi imamo najviše I2 haplogrupu". To nije pokazatelj ničega osim toga odakle je deo naroda mogao da dodje, tj. migracije. Čovek nosi genetike od mnogo predaka, haplogrupa koju muškarac nosi je samo delić.
Nije toliko ni komplikovana.
Pišem o genetskoj karti naroda, ne svakog pojedinca posebno.
Srbi kao i veći deo Balkanskih naroda ( mda je to isto ili vrlo slično) su mix izvorno Evropske genetike, Slovenske i Mediteranske. To što vas je Hitler prozivao "Ciganima", bolje da je pogledao svoju genetsku kartu.😁

Dankinja Viktorija Kjaer (21) osvojila je titulu Mis univerzuma 2024, donoseći svojoj zemlji prvu pobedu na ovom takmičenju.
Krunu najlepše žene na svetu, uz aplauze drugih finalistkinja, devojci iz Danske je sinoć u Meksiko Sitiju predala dosadašnja Mis univerzuma Šejnis Palasios iz Nikaragve, preneo je CNN.

Na 73. takmičenju za ovogodišnju titulu Mis univerzum u Meksiko Sitiju učestvovalo je više od 120 kandidatkinja.
Nova Mis univerzuma, koja je napunila 21 godinu pre nekoliko dana, bavi se plesom, preduzetnica je i želi da izgradi advokatsku karijeru.
Za prvu pratilju izabrana je Čidima Adetšina iz Nigerije, za drugu Marija Fernanda Beltran iz Meksika, a u prvih pet lepotica ušle su i
Sučata Čuangsri iz Tajlanda i Ileana Markes Pedrosa iz Venecuele.(N1)
Pogledajte prilog 1643781
Stvarno je izuzetno lepa.

Dankinja Viktorija Kjaer (21) osvojila je titulu Mis univerzuma 2024, donoseći svojoj zemlji prvu pobedu na ovom takmičenju.
Krunu najlepše žene na svetu, uz aplauze drugih finalistkinja, devojci iz Danske je sinoć u Meksiko Sitiju predala dosadašnja Mis univerzuma Šejnis Palasios iz Nikaragve, preneo je CNN.

Na 73. takmičenju za ovogodišnju titulu Mis univerzum u Meksiko Sitiju učestvovalo je više od 120 kandidatkinja.
Nova Mis univerzuma, koja je napunila 21 godinu pre nekoliko dana, bavi se plesom, preduzetnica je i želi da izgradi advokatsku karijeru.
Za prvu pratilju izabrana je Čidima Adetšina iz Nigerije, za drugu Marija Fernanda Beltran iz Meksika, a u prvih pet lepotica ušle su i
Sučata Čuangsri iz Tajlanda i Ileana Markes Pedrosa iz Venecuele.(N1)
Pogledajte prilog 1643781
Ljudi dešava se nešto čim nijedna dama iz Ukrajine nije u prve tri..

Back