NOVA IRACIONALNA POLITIKA

Šta mislite o "novoj" politici koju je predstavio Vojislav Koštunica?

  • Odlično, samo napred! :worth:

  • Samo još jedno prodavanje magle. :thumbdown:


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
која је поента извлачења неких бајтих вести старих 6 месеци.
ајд да је монотоно, па да разумем. има толико актуелних и врућих тема.
ово ми се чини ко скретање пажње са њих другим методама, ко да је оркестрирано из филијала неке странке не би ли се скренуо поглед са њих.
јуче се триванка код оље обрукала за медаљу (и мене би срамота да је гледам и слушам).

Pa vidi!

Postavljac je covek koji ne pripada nijednoj stranci,ne glasa za nikoga,apstinira,ali ga zivo zanima sto je neka stranka napisala ili izjavila pre pola godine!

Razumes!
 
ХРАБРА ОДЛУКА ДИКА МАРТИЈА
17.12.2010.
Храбра је одлука Дика Мартија да ову најмрачнију страницу злочина над Србима открије. Они у међународној заједници који су крили и заташкавали овај страшан злочин у циљу прављења лажне државе Косово, саучесници су овог најстрашнијег злочина

Председник Демократске странке Србије Војислав Коштуница изјавио је да нема никога ни у Србији ни у међународној заједници ко није знао да су у основи лажне државе Косово злочини.

„Агресија која је извршена на Србију и најсуровији злочини попут убијања Срба, да би се продавали људски органи, у темељу су те творевине. Као што се покушава да се од Србије отме Косово, њен живи и витални део, тако су и многи Срби на Косову и Метохији били подвргнути најсуровијем злочину убијања зарад трговине људским органима“, навео је председник ДСС.

„Храбра је одлука Дика Мартија да ову најмрачнију страницу злочина над Србима открије. Они у међународној заједници који су крили и заташкавали овај страшан злочин у циљу прављења лажне државе Косово, саучесници су овог најстрашнијег злочина. Али, најгоре од свега ће бити ако међународни моћници, зарад очувања лажне државе Косово, заташкају злочин и не казне предводнике ОВК“, рекао је Коштуница.

mogao si ti tribune da nadjes i nesto novije, samo nisi trazio na pravom mestu:)
 
Pa vidi!

Postavljac je covek koji ne pripada nijednoj stranci,ne glasa za nikoga,apstinira,ali ga zivo zanima sto je neka stranka napisala ili izjavila pre pola godine!

Razumes!

то ти је пандорина кутија.
кад би од 90 те постављао шта су странке и лидери све говорили, неки се пријатно или непријатно изненадили.
битан је фактор времена а време и прилике у политици се много брже мењају, него што то ми успевамо да испратимо.
 
opa..etika...:)
jesmo rekli da prijavis svaki put kad naucis neku novu rech:)
tribun i etika:lol::cmok2:

трибун је етичан као и ови томицини доктори под заклетвом, неће да приме човека ако им не тутне у џеп барем 100 евра.
немој неко нешто да би о овом јавно причао, стрпаће га у неку запуштену болницу и експериментисати на њему као на заморчићу, менгеле је аматер за томицине докторе. они су бре етика под заклетвом :mrgreen:
тако и триван тј трибун, кад се стушти на смртнике са тих морално - етичких висина, остане само пентаграм :whistling:
 
Meni se ne svidja ni jedna od te dve opcije. Male zemlje poput Madjarske ozbiljno pocinju da dovode u pitanje clanstvo u EU. Ulazak u NATO je takodje postao problem zbog njih jer su morali da kupe americko naoruzanje i grdno se zaduze. Najbolja politika je balansiranje...ali sada je kasno za tako nesto previse smo mali. Samo je Tito znao to valjano da radi....Mi smo prodali sve sto je steceno za 50 godina i buducnost nam je neizvesna....

А зашто о томе не обавестиш Министарство одбране...хехехе... НЕКОЛИКО ВЕЛИКИХ ИНТЕРВЈУА СУ ОБЈАВИЛИ ДА БИ СРБИЈУ ИСТО КОШТАЛА НЕУТРАЛНОСТ КАО И ЧЛАНСТВО У НАТО......стока жута........
 
Eto sad konacno mozes da budes ono sto jesi!

Obican zuti poltroncic!

U zaklon!!!

Bosko_Buha.JPG
 

Back
Top