I
iluzionista
Gost
Ozbiljno se razmišljam da proslavim novu na trgu... U prvom trenutku mi ideja nije bila privlačna zbog hladnoće... Ali posle razgovora sa jednim drugarom i nekim dodatnim detaljima, sve više sam za tu ideju...
Samo još uvek mozgam: Sunhine ili Luis?
Da... Ne volim narodnjake, ali Luis je likčina... Bio sam na ovogodišnjem Beer Festu... Čovek je napravio odličnu atmosferu. Jedino je Rundek uspeo da napravi bolju...
Dakle... Ideja uključuje Kuvanu rakijicu (domaću šumadijsku - mljac, mljac), nekoliko flaša od 2l piva, kiflice, neke grickalice i nekoliko pakli cigara... Samo se nadam da će biti malo veće društvo.
Ima li istomišljenika? Da li još neko planira Trg?
BTW, Slatkice - thanks for info za Kolarac. Otići ću jedan i proveriti da li je slobodan upad. Dobra varijanta za cooliranje posle Del Arna.
Samo još uvek mozgam: Sunhine ili Luis?

Dakle... Ideja uključuje Kuvanu rakijicu (domaću šumadijsku - mljac, mljac), nekoliko flaša od 2l piva, kiflice, neke grickalice i nekoliko pakli cigara... Samo se nadam da će biti malo veće društvo.
Ima li istomišljenika? Da li još neko planira Trg?
BTW, Slatkice - thanks for info za Kolarac. Otići ću jedan i proveriti da li je slobodan upad. Dobra varijanta za cooliranje posle Del Arna.