NOVA BOSNA

Powerslave:
Prvo ja sam kulturan i ovde nikog ne vredjam, a ti si mi sada rekao da sam budala i kreten prema tome ti si primitivan i ti si taj koji vredja. Ja nikom ovde nisam tako nesto rekao i mislim da je to glupo.
Naravno! Samo reče da ti drugi smrde...i da nisu Srbi, i da ne trebaju da žive gdje žele ...
Još nisam imao priliku da čujem veću uvredu neko da neko iziđe na Forum i da počne da tumači koje sam vjere ili nacije!!! Ti budi šta god hoćeš i to je za poštivanje, al' mani se drugih oko sebe u tom smislu jer to već pomalo podsjeća na brojanje krvnih zrnaca (a znamo kako se to još zove)!!! Svaka ti čast na ''kulturi''!!! Ko si ti da lupaš koje su nacije Srbalji u Bosni!!! Možda sam i malo pretjerao sa verbalnim bavljenjem tobom, al tolika želja da pljuješ po sopstvenom narodu po apsolutno bilo kojem osnovu jednostavno nije prirodna i izuzetno je iritirajuća ne samo za mene lično, nego vidim, i za sve ostale učesnike diskusije!!!

...ma, nema on pojma kojem narodu pripada i gde zivi srpski narod...srpski narod u rs su stradalnici i veliki ljudi bez kojih bi drina danas bila granica otomanskog naroda...cast mi je sto sam iz lelegrada beograda dosao kod njih i sto zivim s njima...velika je to dusa...ko je od vas bio u banjaluci, trebinju, palama...znate li da su srbi iz sarajeva na kraju rata preneli crkve i groblja na slobodnu teritoriju...shvata li iko velicinu takve zrtve...neprijatelju nista sto je sveto...odbacivati takav heroizam i smatrati ga necim stranim je isto kao odreci se stepe, misica, putnika...

Powerslave:
Ne, ja samo hocu da ako vec dodje da zivi ovde da se prilagodi zivotu i navikama ljudi koji ovde zive, a ne da ovaj beograd prilagodjava svom selu odakle je dosao. Poceli su da se ponasaju ovde kao da su oni starosedeoci, nekeke stvari ovde rade koje nama smetaju. E ako ne mozes da se prilagodis Beogradu onda se ti lepo vrati u svoje selo.

A ne treba li ipak malo i Beograd prilagoditi nekim novim/starim običajima i pravilima ponašanja?

Back