Nova arapska tačka

Dragan Santrač

Početnik
Poruka
10
NOVA ARAPSKA TAČKA

Postoje mnoge arapske tačke za gotovo sve životne teme koje se lako računaju i daju precizne odgovore na mnoga pitanja iz natalne karte. Po nekoj definiciji, arapske tačke predstavljaju astrološke faktore koji se konstruišu matematičkim kalkulacijama koje uključuju tri druga faktora u horoskopu kao što su planete ili uglovi. Danas poznajemo nekoliko desetina takvih tačaka a najpoznatija je tačka Fortune.
Danas uvodimo novu tačku tzv HD tačku. O čemu se radi?
Kako su muškarci zbog žena gubili glave, počinjali ratove i još svašta nešto, ova tema će imati blagi osvrt na nešto što je biološki najprimjetnije kod žena Zato, u čast ženskoj ljepoti, tačnije specifičnom dijelu ženskog tijela - GRUDIMA, danas imenujemo novu arapsku tačku. DA DA, ova nova fiktivna tačka u natalnoj karti će nam pobliže dati opis i svrhu ženskih grudi. Mi muški astrolozi više uopšte nećemo trebati da gledamo uživo ili putem Skypa/Zooma klijentice prilikom tumačenja njihovih karti ili slike njihovih profila, bit će nam dovoljno izračunati HD tačku. Da ne bi mi glavu razbijali razmišljajući kakve su grudi ukoliko klijentica odbije video poziv ili stavi neku bezveznu sliku na instagramu, HD tačka će precizno dati odgovore na ta pitanja. Ukoliko je ženski astrolog, njoj će ta tačka u natalu "dotične" dati informacije da li ima uvjeta za ljubomoru ili ne.

Šta je HD tačka?
Naziv HD potiče od dvije riječi različitog porijekla - engleskog i našeg balkanskog kolokvijalnog izražavanja, tačnije od riječi Huge (ogromno, veliko) i Dojana (sisa). Dakle Huge Dojana (HD) tačka. U kontekstu modernih tehnologija, sveopšte ekranizacije i hiperseksualizacije uzet je baš HD naziv jer ne volimo vidjeti ništa ispod HD rezolucije pa je naziv tačke dvojakog značenja
HD tačka u ženskom natalu predstavlja vaše grudi i od zavisnosti od znaka i polja pobliže će objasniti njihov izgled i za koju svrhu ih koristite. Tačka se dobiva tako što stepen Asc (Vi) saberete sa stepenom Venere (ženstvenost) i na to dodate stepen Jupitera (širenje, uvećavanje). Dakle ASC +VE+JU.
HD TAČKA PO ZNACIMA. Sveopšte značenje
OVAN - Ako se vaša HD tačka nađe u znaku Ovna vaše grudi će bit srednje veličine, čvrste i nećete imati sa njima problema dok trčite ( neće skakutati). Sasvim dovoljne da razoružate karakter najopasnijeg muškarca. Odgovarat će vam Mars u vazdušnom znaku
BIK - HD tačka u biku daje najljepše i druge najveće grudi zodijaka. Takve grudi ćete ipak pokušati sakriti ispod nedekoltirane haljine proljetnog motiva ili biti zakopčane do grla, no ipak očekujte pohotne muške poglede, najčešće dok plaćate hranu u marketu ili podižete novac iz banke
BLIZANCI - Blizanačka privlačnost se najviše ogleda kroz njihovu komunikaciju, intelekt i pokrete rukama. Ako je vaša HD u ovom znaku nećete imati sreće sa grudima - bit će taman tolike da stanu u muškarčevu šaku. Ako muškarca dovoljno zapričate možda i zaboravi na vaše male grud(v)ice.
RAK - to je uvjerljivo najveća Dojka zodijaka. Takve Dojane ulaze u domet nestvarnog i teško ćete pronaći odgovarajuću veličinu grudnjaka. No pazite, u starosti mogu da postanu Dokoljenke. U mladosti su vas vjerojatno zvali Big Mama blago nama. Zbog njih često nastrada Glava porodice kad vas brani od naleta komšija.
LAV - HD u kraljevskom znaku obično će dati lijepe, srednje ali dobrostojeće grudi. Na svakom partiju, pozorištu, kinu ili bilo gdje da se nađete pogledi će da idu pravo na njih. Moguće da će vas neko uslikati i objaviti na nekoj društvenoj mreži ili ćete možda to sami uraditi usred nedostaka prevelike pažnje Ipak su takve najbolje, zar ne? U aspektu sa Marsom i Neptunom moguća ugradnja silikona
DJEVICA - ma koliko takve grudi savršene bile, osobe koje imaju HD u djevici će satima razmišljati o pigmentu, sjaju, čvrstoći i balansu istih. Ljeti će ih mazati najvećim UV faktorom protiv sunca. Pošto je djevica ženski znak, a ženski princip se odnosi na lijevu stranu vjerovatno ćete gledajući na tek opranom ogledalu primjetiti da je lijeva Dojka 0,03 milimetra niža od desne, što u stvarnosti nije tako.
Vaga - to su grudi skladnih proporcija u odnosu na ostatak tijela. Zahvalite Majci prirodi na tome. Ovakve grudi dobro dođu u diplomatskim odnosima i obično ostvarujete sve ciljeve posebno na večerama sa ljudima iz miljea. U sudnici dok branite klijenta moguće da ćete zbog njih dobiti kompliment od muškarca sa Marsom u Lavu
ŠKORPIJA - to su oble, malo masnije grudi, fatalne za suprotni pol. Nije bitno šta vi kao osoba radite, pričate ili kako izgledate, ako imate HD u škorpiji kao magnet ćete privući svakog muškarca posebno onog sa Marsom u Ovnu ili Jarcu. Ne pretjerujte sa fetišima, moguće su modrice i ožiljci na području bradavica
Strijelac - HD u razdraganom i avanturističkom znaku strijelca daje takve grudi zbog kojih ćete bar jednom otići u inostranstvo. Naime, dovoljno će biti da ih jednom pokažete nekom guzonjinom sinu i bez pola riječi će vam platiti putovanje u Dubai. Sa takvim grudima imat ćete otvorene karte za cijeli svijet. Ako studirate filozofiju, profa sa Marsom u vatrenom znaku će vam dati višu ocjenu i to na uslovnom predmetu, samo pri pogledu na vaš dekolte.
JARAC - ako se ova tačka nađe u znaku Jarca najvjerojatnije će takve grudi biti hladne na prvi dodir. S vremenom, a nekada će i potrajati, postat će čvrsće i ljepše. Ako budete direktorica u nekoj finansijskoj ili vojnoj organizaciji ne dajte da ih dira radnik sa Marsom u znaku Vage.
VODOLIJA. U grudnjaku sa futurističkim dizajnom, često sloganima za slobodu takve grudi su obično ispred vremena, neobičnog izgleda, često poput kruške jer ste u mladosti odbijali da nosite grudnjak. Obično volite da budu slobodne i da vas ništa ne stišće. Moguće da ćete zaradu na Onlyfansu od prodaje slika i videozapisa vaših grudi dati u humanitarne svrhe
RIBE - to su, poput većine stopala, najosjetljivije grudi zodijaka. Osobe sa HD u ribama obično sanjaju partnerovu glavu na njima i očekuju beskrajno milovanje. Ako odete u neku prekooceansku zemlju pazite se psihopata i seksualnih manijaka. Odgovarat će vam Mars u vodenom znaku.

Ovo su opšti opisi za HD tačku. Detaljnije informacije o grudima će dati dispozitor kuće ili planeta u aspektu sa HD. No, danas je najbitnije samo ako imate generacijske planete poput Urana/Neptuna/Plutona u aspektu sa HD. Ako su harmonični aspekti to ne valja, jer je bolje kad su izazovni aspekti - kvadrat i opozicija. Vjerujte, izazvat ćete nevjerojatne reakcije sa njima.
Izazovni aspekti sa URANOM daće da svoje BLAGO svakodnevno izbacujete na TIKTOKU ili OF, zavisi koji gledaoci će vam biti ciljna grupa. Ako to bude NEPTUN tada ćete vjerovatno dozvoliti da kojekakvi šalabajzeri i probisvjeti šmrću kokain sa vaših grudi ili da ih zalijevaju alkoholom u žaru partijanja.
Ukoliko se PLUTON nađe u kvadratu ili poziciji sa HD, svojim dojanama ćete uspjeti transformirati vašeg muškarca do neslućenih granica. Pazite, možda jadničak i umre.

Tekst je SATIRIČNOG KARATERA
Svako kopiranje i dijeljenje teksta je dobrodošlo

U pokušaju obesmišljavanja astrologije, srdačno vas pozdravlja kvaziastrolog Dragan Santrač
02.06.2023. Kući na Palama
 

Back
Top