Nova akcija SNS, sada ciste okolis!

Vama ponekima sve smeta. Kad ste prosle godine cistili ne znam sad sta je bilo, niko rec nije rekao tj. svi su rekli "lepo".

Sad kad neka stranka koju ne volite to radi, bauk je?

Pa kako vas nije sramota?

NIkad, ali nikad tako necete da pobedite, ali sto je najvaznije, samo odmazete studentima za koje se pravite da ste.

Predigra

1000012907.gif

Vama ponekima sve smeta. Kad ste prosle godine cistili ne znam sad sta je bilo, niko rec nije rekao tj. svi su rekli "lepo".

NIkad, ali nikad tako necete da pobedite, ali sto je najvaznije, samo odmazete studentima za koje se pravite da ste.
Није баук него јефтина реклама, као када Вучић спашава дете у снегу, падавичара у студију, прави палачинке и остале маркетиншке глупости. Увек пред изборе или када нешто засеру.
Али да се сложим са осталим.

Jedan dan tuku drugi dan čiste i pomažu bakama i dekama, ne ide to pa nije narod toliko lud.

1000008473.webp

Caciji su toliko mrzovoljni da im treba naredjenje iz centrale da kopiraju sve sto rade studenti.

Poslednja izmena od moderatora:
Није баук него јефтина реклама, као када Вучић спашава дете у снегу, падавичара у студију, прави палачинке и остале маркетиншке глупости. Увек пред изборе или када нешто засеру.
Али да се сложим са осталим.

Jedan dan tuku drugi dan čiste i pomažu bakama i dekama, ne ide to pa nije narod toliko lud.

Pogledajte prilog 1898202

Caciji su toliko mrzovoljni da im treba naredjenje iz centrale da kopiraju sve sto rade studenti.
Nije vazno sta je uptianju, i da li smatrate da je to samo reklama, nije pametno da kritikujete neko dobro delo, pa ma cije.

Vise govorite time o sebi nego o pociniocu tog dela.

Ја мислим да је мотив важан.
Naravno da je vazan, ali nesto sto je dobro samo po sebi, ne mozes kritikovati.
Ja kada vidim sns aktiviste da mi prilaze na semaforu, pritisnem dugme za podizanje prozora i oni svoje dobro delo produže dalje.
E, neka si ti sad samo rek'o nesto pametno, sto ce koristiti studentima za izbore.

Autorska.

Nova akcija SNS, sada ciste okolis!

Eno ih sa metlama korovacama i po Fruskoj Gori skupljaju smece.
:rotf:
па они могу да чисте околиш само у загребу али вам то не би пожелео. они могу да чисте околину ... а ти и остали нисте свесни колико ће људи у србији престати да их напада само зато што их ви из хрватске нападате. а можда је то и ваш циљ и зато се и бавите њима ... шта као способни су и сметају вам па их као нападате а у ствари само мутите воду и радите у њиховом интересу

Back