Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reci osam.Pozdrav svima! Nov sam na forumu i zovem se Sebastian 6. Čujem da ovde ima dobrog zezamja, tako da očekujem da mi pomognete da se uklopim.
Za početak- kako ovde ubacujete smajlije?
Kako si znao da je @UltraBasic žensko?Hvala lepojko
zezašti vidimjaPozdrav svima! Nov sam na forumu i zovem se Sebastian 6. Čujem da ovde ima dobrog zezamja, tako da očekujem da mi pomognete da se uklopim.
Za početak- kako ovde ubacujete smajlije?
Zezao je onaj prethodni sebastian5, ja sam sasvim druga pričazezašti vidimja
Malo sam ranije virnuo u slike na temi
šestica mi je omiljeni brojZezao je onaj prethodni sebastian5, ja sam sasvim druga priča
Hvala, Boriću se kao lavDobrodosao ali samo da znas, ko dodje na forum ni pakao mu nece biti tezak. Ovde imas sve od mozgalica pa do dopisnog seksa. I ne zavaravaj se onim...lepojko.
cenim da ćemo se slagatišestica mi je omiljeni broj
naročito zato što nemaš istoriju na krsticenim da ćemo se slagati
Ja sam ona neophodna novina i na raspolaganju sam za druženjenaročito zato što nemaš istoriju na krsti
Ja neotpakovane forumaše.
Serafime, kad ćeš početi da ispravljaš nepravdu koju si nanela svima a i mom prethodniku? Kad ćeš da okačiš neku konkretniju sliku?Ti si sav u službi naroda
A, pa ja se tako kačim samo u pp ne kačim seSerafime, kad ćeš početi da ispravljaš nepravdu koju si nanela svima a i mom prethodniku? Kad ćeš da okačiš neku konkretniju sliku?
Onda da ga otpakujes.naročito zato što nemaš istoriju na krsti
Ja neotpakovane forumaše.
misliš da mi treba posrednik?Onda da ga otpakujes.
Koji bre crni posrednik. Samo da smeta.misliš da mi treba posrednik?
da ne mogu sama
pa što se onda ubacuješ?Koji bre crni posrednik. Samo da smeta.
I to sto kazes.pa što se onda ubacuješ?