- Poruka
- 75.185
Nisam ja taj tip draga moja. Kod mene nema foliranja..pa da se foliraš..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ja taj tip draga moja. Kod mene nema foliranja..pa da se foliraš..
ma daaaa.. a možeš da se foliraš da si dvorska luda..Nisam ja taj tip draga moja. Kod mene nema foliranja..
Prestani da pišeš rečenice koje završavaš sa rečima koje su pogodne za rimu.ma daaaa.. a možeš da se foliraš da si dvorska luda..
Skini se!živnuo odma forum
Hoću, samo prvo da savladan ukucavanje smajlija mentalnim putem, bez da kucam ručno
na mom solirašpa da se foliraš..
Ma da bre onaj predhodni lik bio smorživnuo odma forum
Taj je naebao kao žuti, bolje je ne ići sad tamoČovek se uči dok je živ
Brzo se to savlada, pitaj Sebastijana petog, kad ga vidiš!
sto jest,jesMa da bre onaj predhodni lik bio smor
Ma da bre onaj predhodni lik bio smor
Tad ćeš biti japagave drugi.čekam da mi pukne lastiš
Tad ćeš biti japagave drugi.
Dobro dosao na forum.Zezaj se,ali ne preterano,da ne budes banovan.Pozdrav svima! Nov sam na forumu i zovem se Sebastian 6. Čujem da ovde ima dobrog zezamja, tako da očekujem da mi pomognete da se uklopim.
Za početak- kako ovde ubacujete smajlije?
Ja imam samo jednu sliku al ličim na pok. Marinka RokvićaNe spamujte temu nego kačite se.
Hvala brateDobro dosao na forum.Zezaj se,ali ne preterano,da ne budes banovan.
konjino..na mom soliraš
Sve ovo, but in Indian + jedno "helo gajš" na pocetkupre nego što započnemo, moraćemo da se upoznamo sa Tajnim Kodeksom Dizajna. Ovaj kodeks je poput drevnog rukopisa u kojem su zapisani svi Unicode znakovi, uključujući i smajlije. Unicode, kao čarobna knjiga koja obuhvata svaki simbol, od do , mora se pravilno dešifrovati. Da bismo prikazali , moramo pronaći njegovu tajnu kodnu tačku: U+1F60A.
Sada, da bismo smestili naš smajli u forum, moramo da ga pretočimo u HTML Entitet. Zamisli ovo kao transformaciju u svetu magije: se pretvara u 😊. Ova tajna formula omogućava da prikaže smajlije u njihovom punom sjaju.
Kada koristimo HTML entitete, možemo primeniti CSS da bismo stilizovali naš smajli. recimo da želimo da naš emotikon bude veličine Kanade i da zrači zlatnim sjajem. Onda ćemo koristiti CSS pravilo poput ovog:
css
Copy code
.magical-emoji {
font-size: 6666px; /* kanada */
color: gold; /* zlato */
}
Ovo omogućava našem emotikonu da zasija na najsvetliji mogući način.
Zatim, ne smemo zaboraviti na JavaScript, koji može dinamički da umetne smajlije kao što bi neko ubacio čarobni eliksir u svoje napitke. Evo kako to radi:
javascript
Copy code
document.getElementById("chatBox").innerHTML += "";
ovaj trik omogućava da se smajliji dodaju u tok komunikacije u realnom vremenu
.znači, teško je ali može nekako