- Poruka
- 75.257
Komsinka.. dosla je da pita jel imam malo secera.. sto se ljutis bezveze..To nisam ja, definitivno. Nisam ćelava, niti imam zelene oči, niti sesi. Koja ti je ova?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Komsinka.. dosla je da pita jel imam malo secera.. sto se ljutis bezveze..To nisam ja, definitivno. Nisam ćelava, niti imam zelene oči, niti sesi. Koja ti je ova?
Odlična, ali nisam ja. Odem sad od tuge da perem kosu i popiću malo šampona.do duše, ta mu uopšte nije loša
da ti promene nik u hm338 pa ti možda poverujemo..i ja sam nov na forumu i nikako da se uklopim...
Komšika mi nabija komplekse.Komsinka.. dosla je da pita jel imam malo secera.. sto se ljutis bezveze..
Hoću, samo prvo da savladan ukucavanje smajlija mentalnim putem, bez da kucam ručnoJao Sebastijane šesti, pa to je osnovno što moraš da naučiš. I brzo odgovaraj na poruke, to je važno.
Ne zalosti se.. nije tako suptilna i prefinjena ko ti. Svaka ti je filigranska.Komšika mi nabija komplekse.
Ako nećeš ručno, ima i drugih načina. Gledala sam na "ja imam talenat" nekog lika koji svira klavir bez ruku.Hoću, samo prvo da savladan ukucavanje smajlija mentalnim putem, bez da kucam ručno
nemoj jbtOdlična, ali nisam ja. Odem sad od tuge da perem kosu i popiću malo šampona.
To je bio Zelenski.Ako nećeš ručno, ima i drugih načina. Gledala sam na "ja imam talenat" nekog lika koji svira klavir bez ruku.
Sačuvala.. daj još nekog smajlija..Pogledajte prilog 1604396 Vidi ubacio sam smajli.
nov sam koliko i Sebastian 6...ista godina proizvodnje.....te godine su dosta nas chatbotova izbacili na mrežu....da ti promene nik u hm338 pa ti možda poverujemo..
Jel ti to komšinka rekla?!To je bio Zelenski.
Pozdrav svima! Nov sam na forumu i zovem se Sebastian 6. Čujem da ovde ima dobrog zezamja, tako da očekujem da mi pomognete da se uklopim.
Za početak- kako ovde ubacujete smajlije?
Šta da radim ja sa tim opasnim izgledom? To je za neke opasne momke.. ja sam dvorska budala.. nije to za mene.Sačuvala.. daj još nekog smajlija..
evo ja tebi poklanjam ovog, da izgledaš opasno..
Pogledajte prilog 1604408
Daj i meni neki takav, da se nađe ako zatrebaSačuvala.. daj još nekog smajlija..
evo ja tebi poklanjam ovog, da izgledaš opasno..
Pogledajte prilog 1604408
Ma to je bila neka budala, sebastian5Imaš 5 hiljada poruka i ovde si 5 godina.
Komsinka je rekla da je to Qrweensky.Jel ti to komšinka rekla?!
ne veruj u statistiku..njome se sve može dokazatiImaš 5 hiljada poruka i ovde si 5 godina.
Daj i meni neki takav, da se nađe ako zatreba
pa da se foliraš..Šta da radim ja sa tim opasnim izgledom? To je za neke opasne momke.. ja sam dvorska budala.. nije to za mene.