dakle posle novog sistema zvanog ti
sa njim ja sa njom (nejasno skoro svima u evropi) dobili su se i protivnici
dok su mnogi kraj malih ekrana se pitali ko s kim kako sad to... moze se reci da u ovom sistemu TI SA NJIM JA SA NJOM ajmo pogledati za sada poneke Klubove
Inter Milan ce kod kuci docekati :
arsenal lajpcig ciganiju i monako dok ga u gostima ocekuje
mancester city, bajer leverkuzen, jang bojs i sparta.
Nezgodno Bogu mi za inter, tu su mu mancester siti asrenal leverkuzen monako koji je pojacan ove godine, lajpcig ,tako da ce kod kuce protiv zveydane morati da pobedi ako zeli necemu da se nada uopste... jer ce manje sanse imati sigurno kod sitija leverkuzena arsenala monaka lajpciga...
da vidimo ARSENAL
Arsenal
- PSG (H)
- Inter (A)
- Shakhtar (H)
- Atalanta (A)
- Dinamo (H)
- Sporting (A)
- Monaco (H)
- Girona (A)
izuzetan zreb po arsenal nema sta.
Liverpool
- Real Madrid (H)
- Leipzig (A)
- Leverkusen (H)
- Milan (A)
- Lille (H)
- PSV (A)
- Bologna (H)
- Girona (A)
Mozemo reci da je liverpulov zreb tezi od aresnalovog
Manchester City
- Inter Milan (H)
- PSG (A)
- Club Brugge (H)
- Juventus (A)
- Feyenoord (H)
- Sporting Lisbon (A)
- Sparta Prague (H)
- Slovan Bratislava (A)
Laganica za gradjane. najteze prepreke su im ugostima psg i juve
Aston Villa
Bayern Munich (H)
Leipzig (A)
Juventus (H)
Brugge (A)
Celtic (H)
Young Boys (A)
Bologna (H)
Monaco (A)
Aston vila kod kuce dve velike utakmice sa bajernom i juventusom. ostale dve kuci ne bi smele biti problem. u gostima najteže Monako i Lajpcig, dok su ipak laksa gostovanja jang bojsu i Brižu...
da vidimo dalje šta ima...
Barcelona
Bayern Munich (H)
Dortmund (A)
Atalanta (H)
Benfica (A)
Young Boys (H)
Crvena Zvezda (A)
Brest (H)
Monaco (A)
Barsa kod kuce ima veliku utakmicu sa bajernom potom sa atalantom brestom , bojsima, dok u gostima imaju najtežu sa Borusijom, potom Monakom a onda sa benfikom i dakako najlakse gostovanje od ovih je sa zvezdom
Ni lako ni tesko reklo bi se.
Bayern Munich
PSG (H)
Barcelona (A)
Benfica (H)
Shakhtar (A)
Dinamo (H)
Feyenoord (A)
Bratislava (H)
Aston Villa (A)
Slavni Bajern kod kuce ima samo jednu ozbiljnu utkamicu sa PSG dok benfika a pogotovo dinamo zg i Slovan ne bi smelo da predstavljaju neku opasnost. U gostima ce im biti teže jer na noge idu barseloni aston vili fejnordu i po meni najlaksem protivnki sahtjoru. Sve u svemu dobar žreb za bajern.
Borussia Dortmund:
Barcelona (H)
Real Madrid (A)
Shakhtar (H)
Club Brugge (A)
Celtic (H)
GNK Dinamo (A)
Sturm Graz (H)
Bologna (A)
Milioneri ce kod kuce imati veliku utkamicu sa barselonom, dok sa sahtjorom seltikom i sturmom ne bi trebalo da bude problema. U gostima im je najteža utakmica od svih sa realom , dok sa bolonjom i briyom ce biti sigurno manje problema, a pogotovo sa dinamom zg ...