- Poruka
- 121.025
Sta msilite, da li je bolje kao domacin dobiti lakse timove pa ih lakse i pobediti na domacem terenu uz podrsku publike ili dobiti jace timove i onda se posteno potuci sa njima ali i sa vecim izgledima za poraz..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja tako mislim...Bolje je biti gost jakom timu i dočekati slabiji. Jaka ekipa uvek ide na pobedu a slabiji tim ili tim istog ranga se uvek može pobediti na domaćem terenu.
Gostovanja su teška zbog domaćih navijača i zbog putovanja, drugačije je podneblje, maltretiranje prilikom putovanja, drugačija hrana...i ja tako mislim...
I dan-danas je ostala misterija šta se dešavalo sa Ronaldom pre finala SP u Francuskoj protiv selekcije Francuske.kad su nas ono u grckoj otrovali
secas se?
https://www.crvenazvezdainfo.com/skandal-iz-1971-zvezdini-fudbaleri-drogirani-u-atini/
i bajern i lajpcig mozda pobedimo
mi znamo da igramo sa germanskim klubovima.. te timove umemo da dobijemo... narocito nemce.
i bajern i lajpcig mozda pobedimo
mi znamo da igramo sa germanskim klubovima.. te timove umemo da dobijemo... narocito nemce.
Bice 4 grupe sa po 9 timova i jedna zajednicka tabela. Na primeru Zvezde, dobice po dva protivnika iz svakog sesira. Posle 8. kola, prvih osam klubova na tabeli ide direktno u osminu finala, a klubovi od 9 do 24 mesta igraju za preostalih 8 mesta. Klubovi od 25 do 36 mesta na tabeli zavrsavaju ucesce u Evropi (nema vise prelaska u Ligu Evrope)Прво да видимо са киме ћемо уопште да играмо.
Нисам баш испратио све те промене, не знам ни колико клубова из групе иде даље, колико је укупно група...
Mislim da svaki tim igra protiv 8 ekipa po jednu utakmicu. A jedna je zajednička tabela gde prvih 8 idu direktno u osminu finala a ostalih 16 ekipa idu u razigravanje za osminu finala. 12 ekipa ispada, sad da li se jedan deo seli u Ligu Evrope nemam pojma.Bice 4 grupe sa po 9 timova i jedna zajednicka tabela. Na primeru Zvezde, dobice po dva protivnika iz svakog sesira. Posle 8. kola, prvih osam klubova na tabeli ide direktno u osminu finala, a klubovi od 9 do 24 mesta igraju za preostalih 8 mesta. Klubovi od 25 do 36 mesta na tabeli zavrsavaju ucesce u Evropi (nema vise prelaska u Ligu Evrope)
Прво да видимо са киме ћемо уопште да играмо.
Нисам баш испратио све те промене, не знам ни колико клубова из групе иде даље, колико је укупно група...
a tvoji grobari su renesansaPogledajte prilog 1600370
поређење дупета и ока , саставе из 1991 и данас без потребе да се појасни ко је буља а ко око у томе
nema tu ljubomore, pricao si cista baljezganja ili kako bi ti rekao gluposti, uporedjujuci dupe i okoa tvoji grobari su renesansa
ako, razumljiva je ljubomora...koliko ste dali golova na svom terenu u tri utakmice protiv losih klubova u pokusaju da udjete u evropu ?
a da..NULA
osmi put u nizu igramo evropu prijatelju moj.... pa neka je to baljezgarijanema tu ljubomore, pricao si cista baljezganja ili kako bi ti rekao gluposti, uporedjujuci dupe i oko
Sta msilite, da li je bolje kao domacin dobiti lakse timove pa ih lakse i pobediti na domacem terenu uz podrsku publike ili dobiti jace timove i onda se posteno potuci sa njima ali i sa vecim izgledima za poraz..