Nov bezobrazluk proizvođača automobila!

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
230.290
Još ranije su proizvođači smislili varijantu da mogu neke dodatke koji inače već postoje u automobilu kojeg ste platili da uključuju i isključuju tražeći vam dodatne pare za to.
E sad su smislili novu foru. Na vašu mutimediju koju sad imaju svi automobili slaće vam reklame! E sad zamislite da ste u vožnji, nešto hitno treba da uključite i prvo morate da sklonite reklamu tražeći ono sitno X u uglu. Nezgodno, zar ne? Ali zato proizvođač zgrće pare od reklama. Posle će verovatno da nam kao recimo youtube ponude varijantu da dodatno platimo kako nam ne bi stavljali reklame. Ne, nije ovo smislio Elon Mask (što me čudi) nego za sada samo Ford. Ne treba sumnjati da će ako ovo zaživi to pratiti i drugi. Evo vam link, čisto da ne mislite da sam sve ovo izmislio:
https://www.b92.net/automobili/zanimljivosti/80901/reklame-dolaze-u-automobile/vest

Kako se zaštititi od ovog neprijatnog, potencijalno opasnog i agresivnog izuma?

Купићу блутут звучник и пуштаћу песме онда....Шта још неће измислити и урадити, чисто срање...Немају паметнија посла.
meni u autu ne radi radio i nemam neku nameru da ga popravljam, ako cu da slusam muziku tu mi je boombox i usb sa muzikom i udri

kad bih kupio novi auto, prvo bi pokvario multimediju i ne bih je ni popravljao potpuno isto.

meni u autu ne radi radio i nemam neku nameru da ga popravljam, ako cu da slusam muziku tu mi je boombox i usb sa muzikom i udri

kad bih kupio novi auto, prvo bi pokvario multimediju i ne bih je ni popravljao potpuno isto.
Ма о томе ти причам...
Ма људи лупетају, ме знају шта више да објаве да бих били активни у јавности...
Читам јуче, 2029. гледају у фуцкинг куглу да ће изађи Голф 9 комплетно електричан...
Па онда да VW, прекинуо неки уговор са Кинезима, ма кога боли дупе искрено...Почињем да лудим од јавности, на крају ћу дефинитивно престати да плаћам интернет.

Купићу блутут звучник и пуштаћу песме онда....Шта још неће измислити и урадити, чисто срање...Немају паметнија посла.
Na svakih 10km, izlazi baloncic sa reklamom koju ako ne odgledas sledi ogranicenje na 50kmph....
Ako si u gradu nece ti smetati osim sto ti zakloni panel, ali ako si na autoputu , imas pare za putarinu , e imas onda i za bezreklamnu voznju

Sta kazete, mogu li i ja da prodjem kao auto komercijalista....?

Još ranije su proizvođači smislili varijantu da mogu neke dodatke koji inače već postoje u automobilu kojeg ste platili da uključuju i isključuju tražeći vam dodatne pare za to.
E sad su smislili novu foru. Na vašu mutimediju koju sad imaju svi automobili slaće vam reklame! E sad zamislite da ste u vožnji, nešto hitno treba da uključite i prvo morate da sklonite reklamu tražeći ono sitno X u uglu. Nezgodno, zar ne? Ali zato proizvođač zgrće pare od reklama. Posle će verovatno da nam kao recimo youtube ponude varijantu da dodatno platimo kako nam ne bi stavljali reklame. Ne, nije ovo smislio Elon Mask (što me čudi) nego za sada samo Ford. Ne treba sumnjati da će ako ovo zaživi to pratiti i drugi. Evo vam link, čisto da ne mislite da sam sve ovo izmislio:
https://www.b92.net/automobili/zanimljivosti/80901/reklame-dolaze-u-automobile/vest

Kako se zaštititi od ovog neprijatnog, potencijalno opasnog i agresivnog izuma?
Па није то аутомобил... То је екран са четири точка, ускоро без волана и педала.
Мега-гига-сега јутуб (ХБО или нешто четврто) плејер.
:roll:

Отприлике како је у Сат емисији сад у недељу представио Римац. Он је истина био љубазан, али остали вероватно нису.

Kod citroena kao imaš multimediju a ne radi ništa sem radija. Sve ostalo moraš da šeruješ sa telefona. Prevara samo takva
А ти би очекивао да стигне колекција пар хиљада филмова на диску аутомобила? Или милион сати музике?
Ниси чуо за ауторска права?

:roll:

Da ima navigaciju, mesto za mem karticu, usb itd. Dobro usb ima punio sam tel ali nisam probao dal je povezan sa "multimedijom"

Da je android i da ima aplikacije a ovo nema ništa.

Potpuno beskoristan uređaj koji recimo ne podržava ajfon par godina star. Đubre.

Poslednja izmena:

Back