notifikacije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 248950

Buduća legenda
Poruka
31.229
izlazi mi notifikacija da je clan odg meni a odg je nekom drugom, zasto se to dogadja?
Screenshot from 2021-04-19 21-15-00.pngScreenshot from 2021-04-19 21-14-50.png

Rešenje
Član može citurati poruku istovremeno citirajući i poruku druge osobe. Nije bitno kome on odgovara. Tako, ako ovde imamo više poruka, ja mogu citirati tvoju i od drugih. Svako od vas dobija obaveštenje da su vaše poruke citirane.

Sistem ne može razlikovati da li on piše zaista vama ili ne, ali te obaveštava da je tvoja poruka citirana.
Član može citurati poruku istovremeno citirajući i poruku druge osobe. Nije bitno kome on odgovara. Tako, ako ovde imamo više poruka, ja mogu citirati tvoju i od drugih. Svako od vas dobija obaveštenje da su vaše poruke citirane.

Sistem ne može razlikovati da li on piše zaista vama ili ne, ali te obaveštava da je tvoja poruka citirana.

Rešenje

ali moja poruka nije citirana

Ako je do softvera, onda bi moralo da se desi i drugima, te bi možda prijavili. Ali nije isključeno da se neki bug može pojaviti. Premda, sumnjam da je to u pitanju. Evo sada ću citirati tvoju poruku, a zatim je editovati i obrisati tvoj citat. Ti mi reci da li si dobila obaveštenje, ali da tebe nema u poruci.

brlja notifikacija, npr, pokušajte da ispratite:

dobijem reputaciju na poruku, pogledam;
dobijem kasnije reputaciju na istu poruku, nisam pogledala reputaciju, ali jesam nekad ranije poruku sa starom reputacijom. mislim da je za ovu novu prazan kružić a ne pun, a treba pun pošto je nisam pogledala ...
mislim da je takoo niste konfigurisali???
možda nije zato, ali evo stavlja mi prazne kružiće na reputacije koje nisam pogledala ... ili mislim
možda da vratite na staro :P

brlja notifikacija, npr, pokušajte da ispratite:

dobijem reputaciju na poruku, pogledam;
dobijem kasnije reputaciju na istu poruku, nisam pogledala reputaciju, ali jesam nekad ranije poruku sa starom reputacijom. mislim da je za ovu novu prazan kružić a ne pun, a treba pun pošto je nisam pogledala ...
mislim da je takoo niste konfigurisali???
možda nije zato, ali evo stavlja mi prazne kružiće na reputacije koje nisam pogledala ... ili mislim
možda da vratite na staro :P
otvori svoju temu s ovi problemi, moj notifikacijski problem je resen!
Shiba Inu Dog GIF by Shibetoshi Nakamoto

moje notifikacije su i dalje malo pijane i čudne ali šta ima veze
možda definišem šta tačno ne valja, mislim da su ovi kružići bez veze puni i prazni kao i sivo i belo. al ako neki sledeći put pogledam
pre je bilo jasnije - sivo kad si pogledao i belo ako nisi i ćao
ok ne znam tačno šta je

da li se samo ovo meni dešava, vidim niko drugi ne reaguje :think:
dakle, imam bele i sive poruke (u notifikacijama), bele imaju beli a sive plavi kružić
ranije je koliko se sećam bilo da ono što si proverio je sivo, a što nisi belo, i to je bilo jasno. ali sad se ne vidi šta si proverio a šta nisi, neke koje nisam proverila imaju taj beli kružić i jedino da se sećam šta nisam pogledala ili da brojim. što ajde može ali čemu onda uopšte ti kružići i opcija
zašto bi uopšte radilo :D
možda nešto propuštam hm ali šta
kao citirane poruke su sive a lajkovi beli...?

Poslednja izmena:
moje notifikacije su i dalje malo pijane i čudne ali šta ima veze
možda definišem šta tačno ne valja, mislim da su ovi kružići bez veze puni i prazni kao i sivo i belo. al ako neki sledeći put pogledam
pre je bilo jasnije - sivo kad si pogledao i belo ako nisi i ćao
ok ne znam tačno šta je

Obrnuto je, sivo je dok ne pregledaš, a belo kad pregledaš.

Sada imaš opciju da sve označiš pregledanim u desnom gornjem uglu, i sve će pobeleti.

Screenshot_15.png

evo ovako:

9 novih notifikacija (na zvoncetu); kad otvorim mali spisak preko zvonceta, tih 9 novih su sive a stare pogledane bele. ulazim u Prikaži sve, tj ono veliko prikazivanje

sad se tu prikazuju bele i sive, ali i nove su bele iako ih nisam pogledala, razlikuju se da li je u pitanju citirano ili lajk.

1619807273063.png

eto, trebalo bi valjda da su sve, iznad najniže, sive jer još nisam pogledala nove... kad prevlačim mišem kružići su puni ili prazni
kako je kod ostalih

evo ovako:

9 novih notifikacija (na zvoncetu); kad otvorim mali spisak preko zvonceta, tih 9 novih su sive a stare pogledane bele. ulazim u Prikaži sve, tj ono veliko prikazivanje

sad se tu prikazuju bele i sive, ali i nove su bele iako ih nisam pogledala, razlikuju se da li je u pitanju citirano ili lajk.

Pogledajte prilog 915907

eto, trebalo bi valjda da su sve, iznad najniže, sive jer još nisam pogledala nove... kad prevlačim mišem kružići su puni ili prazni
kako je kod ostalih
Pun kružić je za nepregledane poruke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back