gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali moja poruka nije citiranaČlan može citurati poruku istovremeno citirajući i poruku druge osobe. Nije bitno kome on odgovara. Tako, ako ovde imamo više poruka, ja mogu citirati tvoju i od drugih. Svako od vas dobija obaveštenje da su vaše poruke citirane.
Sistem ne može razlikovati da li on piše zaista vama ili ne, ali te obaveštava da je tvoja poruka citirana.
Sada bih mogao da nagađam samo. Možda je citirao vašu poruku, pa kada je shvatio da je pogrešnu poruku citirao, editovao je post ali je vama svejedno stigla notifikacija.ali moja poruka nije citirana
ok.Sada bih mogao da nagađam samo. Možda je citirao vašu poruku, pa kada je shvatio da je pogrešnu poruku ucitirao, editovao je post ali je vama svejedno stigla notifikacija.
kao sto i korisnik Yoda rece, citirao je greskom i tvoju poruku pa obrisao citatizlazi mi notifikacija da je clan odg meni a odg je nekom drugom, zasto se to dogadja?
Pogledajte prilog 908384Pogledajte prilog 908385
nista nije stigloEfekat?
To ti govorim. Citirao te je, sistem je prepoznao to, obavestio te je. On je editovao poruku, isključio tvoj citat ali ti si već dobila obaveštenje. To je sve.ups, jeste, ali mi se nije pojavilo kao novo obavestenje, nego kao da je stiglo ali je procitano
otvori svoju temu s ovi problemi, moj notifikacijski problem je resen!brlja notifikacija, npr, pokušajte da ispratite:
dobijem reputaciju na poruku, pogledam;
dobijem kasnije reputaciju na istu poruku, nisam pogledala reputaciju, ali jesam nekad ranije poruku sa starom reputacijom. mislim da je za ovu novu prazan kružić a ne pun, a treba pun pošto je nisam pogledala ...
mislim da je takoo niste konfigurisali???
možda nije zato, ali evo stavlja mi prazne kružiće na reputacije koje nisam pogledala ... ili mislim
možda da vratite na staro![]()
otvori svoju temu s ovi problemi, moj notifikacijski problem je resen!
![]()
ja nisamsvi ste dobili notifikacije
moje notifikacije su i dalje malo pijane i čudne ali šta ima veze
možda definišem šta tačno ne valja, mislim da su ovi kružići bez veze puni i prazni kao i sivo i belo. al ako neki sledeći put pogledam
pre je bilo jasnije - sivo kad si pogledao i belo ako nisi i ćao
ok ne znam tačno šta je
rekla bih da se tu nešto poremetilo... ili sam to samo ja pošto niko ne pišeObrnuto je, sivo je dok ne pregledaš, a belo kad pregledaš.
Sada imaš opciju da sve označiš pregledanim u desnom gornjem uglu, i sve će pobeleti.
Pun kružić je za nepregledane porukeevo ovako:
9 novih notifikacija (na zvoncetu); kad otvorim mali spisak preko zvonceta, tih 9 novih su sive a stare pogledane bele. ulazim u Prikaži sve, tj ono veliko prikazivanje
sad se tu prikazuju bele i sive, ali i nove su bele iako ih nisam pogledala, razlikuju se da li je u pitanju citirano ili lajk.
Pogledajte prilog 915907
eto, trebalo bi valjda da su sve, iznad najniže, sive jer još nisam pogledala nove... kad prevlačim mišem kružići su puni ili prazni
kako je kod ostalih