G
gost78
Gost
hocu da kupim povoljan, legalan, notebook racunar (dvojka, eventualno trojka) - da li neko od vas ima pozitivno iskustvo sa ovim kod nas i da li mozete da mi preporucite neku firmu?
HP je, bez konkurencije, najlošiji laptop od "jačih" firmi na tržištu. Imaju loše delove, uglavnom loše performanse i jako loš software. Ono što ja uglavnom predlažem mojim klijentima koji ga koriste je da formatiraju disk i instaliraju "čist" operativni sistem jer je softver koji se uz HP dobija originalno prava katastrofa, ne može se čak ispravno ni deinstalirati gomila đubreta koji dolaze s njim. Za Dell i Asus se slažem da su dobri, dodao bih Sony (GRX serija, FX serija) i Toshibu (serije 5000, sve osim 1800, koja nije baš naročita). Compaq je čudna biljka, isto kao i IBM, imaju nekih sjajnih mašina (fantastična serija Compaq 2800 npr.) kao i nekog neopevanog đubreta (stariji modeli uglavnom.)Mako:Sto se tice marke, gledaj da bude jedan od sledeca tri: Dell, HP, Asus. Ove marke su dokazale da imaju najmanji rpocenat kvarova od svih. Ovo je posebno vazno u slucaju kad kupujes polovan laptop.
AUUUUUUUUUUUUUUUU!!!! CU DA umrem OD SMEHA!!!!
VIDITE LI VI KADA JE CHOVEK TRAZIO POMOC>.....2003 godine....
ROFL,LOL,OMFG!!!