notebook Asus S5200N

neledr

Primećen član
Poruka
748
E, pa ovako! Dobijem pre neki dan laptop Asus S5200n.Problem je u tome sto je on komplet na Francuskom jeziku!!! Da li postoji nacin da se prevede na engleski bez ponovne instalacije sistema,posto on nema cd drajv, mislim da li postoji ta mogucnost sa usb kljuca ili tako nesto?U stvari, recite mi molim vas sta da radim, jer je zaista frustrirajuce juriti slova po tastaturi cak i prilikom slanja obicnog maila.Probao sam da ubacim Srpski interfejs paket, ali to ne uspeva jer pa prepravka vazi samo za sp1 dok je kod mene sp2..........

Pa postoji mogucnost da uzmes usb fioku i da prikacis neki CD rom,pa onda tako da instaliras windows...
Inace necu da te lazem,nisam siguran ali mislim da je reinstall windowsa potreban da bi presao na engleski jezik...

Zlajo hvala ti,nesto tako sam i mislio da uradim,medjutim sacekatju ortaka da mi donese externi cd-rom,pa tju videti shta da radim.Inache spravica je extra,samo je mana sto nema barem combo uredjaj.U svakom slucaju hvala Vam za sve odgovore koje ste mi dali ili koje dobijem od Vas.Nesa

Back