note za klavir

mogao bih da provalim celu pesmu u roku od 5min posto ja sviram po sluhu,al evo za tebe laksi nacin

odavde skini midi fajl ,a odavde program za pustanje,imaces klavijaturu pa gledaj note

instrument koji svira glavni i veci deo pesme je pan flute,ukljuci samo njega u programu
fa4hlv.jpg

Poslednja izmena:
hvala na pomoci,ali imam jedan problem.koristim Ubuntu 10.04 i instalirao sam program wine sa kojim mogu da pokrecem programe koji rade na windowsu, i problem je u tome sto mi se u ovom programu uopste ne cuje zvuk.Zna li neko zasto je to tako, svi ostali programi mi rade???

Poslednja izmena:
eto vidis,prosto,samo klikni pored instrumenta tu bledu kocku da pozeleni,tako ces videti samo note koje svira taj instrument.
taj program je dobar kao podloga koju ces pratiti,iskljcus neke instrumente a ostavis ritam i ti sviras glavni deo

e da sam ja to imao u moje vreme nego sam nabadao dirke dok ne ubodem notu,zahvaljujuci tome sada imam nazovi dar sviranja po sluhu

ordinary player imas li skajp ili fejs ...trebaju mi note za neke pesme pa ako mozes po sluhu da mi odredis bio bih ti mnogo zahvalan

moderisao sam ti poruku,da ne bi neko ko ne treba dosao u posed mejlu,skajpu i sta vec sve nisi ostavio :)
ne ,nemam face,ali imas ovu temu i pp,napisi koje su pesme u pitanju ,nacicu ti midi fajlove sa music sheet-m,ubaci ih u vanBasco Karaoke Player ili Synthesia i imaces kako se svira

Back