NOSTRIFIKACIJA diploma

minsb016

Obećava
Poruka
81
Pozdrav svim korisnicima i učesnicima ovog foruma i sve pohvale.

U potrazi za informacijama u vezi IELTS ispita i pregledavajući sajt BRITISH COUNCIL Serbia, dođoh do ideje da započnem ovu temu naročito zbog sledećeg teksta, citiram:

"Ukoliko planirate da studirate u UK ili steknete UK kvalifikacije, naš EducationUK sajt nudi bazu podataka, jednostavnu za korišćenje, u kojoj možete pronaći podatke o školama u UK, koledžima, univerzitetima i kursevima. "

Tamo se navode i razne mogućnosti i Institucije za dopisno studiranje, Kursevi dopisnog studiranja i sl., naravno, ovo sve važi za UK.

Intersuje me da li je neko imao iskustva sa ovakvom vrstom učenja i polaganja ispita, i konkretno, da li možda postoji mogućnost nostrifikacije diplome fakulteta iz Srbije na ovakav način, dopisno, u inostranstvu, npr. KANADI? Ovo naravno, ukoliko je uopšte izvodljivo, pretpostavljam zavisi od univerziteta ponaosob.

Eto toliko za početak, pa da vidimo šta će ko reći i pronaći od podataka, pišite!
 
Da biste mogli da otvarate nove teme i trajno koristite svoje ime - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.