- Poruka
- 10.072
Ranije se tvrdilo nostalgija za Jugoslavijom je zapravo nostalgija za mladoscu. Da vidimo koliko vas je nostalgicno za periodom1990.-2010. i u kakvom secanju su vam ostale sankcije i tranzicija? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uopšte nisam nostalgičan za tim periodom, pogotovo ne za devedesetim. Bile - ne ponovile se.Ranije se tvrdilo nostalgija za Jugoslavijom je zapravo nostalgija za mladoscu. Da vidimo koliko vas je nostalgicno za periodom1990.-2010. i u kakvom secanju su vam ostale sankcije i tranzicija?![]()
Da vidimo koliko vas je nostalgicno za periodom1990.-2010. i u kakvom secanju su vam ostale sankcije i tranzicija?![]()
Ma jeb... se 90-teRanije se tvrdilo nostalgija za Jugoslavijom je zapravo nostalgija za mladoscu. Da vidimo koliko vas je nostalgicno za periodom1990.-2010. i u kakvom secanju su vam ostale sankcije i tranzicija?![]()
Uvek je tako, dok si mali (aj da kažem 3-10 godine) tad ti je najbolje, a tokom tinejdž vremena e sad to je malo pomešano, sve zavisi do osobe i kako su proveli svoje živote tokom tinejdžerskog doba, al takodje se odnosi i za detinjstvo al mnogo više tokom tinejdž doba jer se tad najbolje upoznaje život i počinju kolko dobrih stvari toliko i problema. Nekome su mučne te godine i ne žele da se ponove a drugima je lako. Al znam da skoro svako pati nevinom detinjstvu dok nije bilo tog "novog" sveta koji se upoznaje kad se uđe u malo starije godine i polako u "dosadan" život odraslih. Svi ponekad pomisle kako žele da se vrate nazad kad nisu znali tolko o životu, i dok su istraživali život i učili kroz smeh i boje, al vreme ne može da se vrati.Ranije se tvrdilo nostalgija za Jugoslavijom je zapravo nostalgija za mladoscu. Da vidimo koliko vas je nostalgicno za periodom1990.-2010. i u kakvom secanju su vam ostale sankcije i tranzicija?![]()
Pa da, dešavale su se ljudima i lepe stvari privatno.@Paula Kada sam napisala za taj period 1990-2010, mislila sam samo na 1999.godinu kada je rođen moj sestrić.
2002.godine rođena je moja sestričina.![]()
Zavisi od zivotnih iskustava, nekom je bilo dobro nekom lose u odredjenom periodu, 80tih sam bio klinac i to mi je bio ok period, 90te su za mene bile traumaticne, da ne kazem pakao od kojih se nikad nisam potpuno oporavio, tako da nisam skupio vise od par dobrih godina u bilo kom razdoblju i moja mladost se svela na puko prezivljavanje i odrzavanje glave iznad vode, s nostaligojem se setim jedino 80tih jer sam tada bio gradjanin jedne drzave i osecao se kao svoj na svome, posle sam uvek bio neki stranac, neko drugi- izbeglica, dodjos, imigrant...Ranije se tvrdilo nostalgija za Jugoslavijom je zapravo nostalgija za mladoscu. Da vidimo koliko vas je nostalgicno za periodom1990.-2010. i u kakvom secanju su vam ostale sankcije i tranzicija?![]()
Gadno vreme.ne ponovilo se.nemam nostalgiju to je jednostavno nesto sto me izgradilo,unistilo i ponovo spojilo.doduse sam sam se podigao i ustao ponovoRanije se tvrdilo nostalgija za Jugoslavijom je zapravo nostalgija za mladoscu. Da vidimo koliko vas je nostalgicno za periodom1990.-2010. i u kakvom secanju su vam ostale sankcije i tranzicija?![]()
Često čujem ode kod sebe fraze kako je nekada bilo, npr kako su ljudi posuđivali brašno, šećer i sl, ili kako su se ljudi družili na vikendicama. Kad malo seciramo to dobijemo malo bolji uvid u to,tj neki su stalno posudjuvali, tj uzimali brašno, šećer, ulje i sl, npr kao mod mene u susjedstvu, oni prave kolače ali zamislite nemaju brašna ili mlijekaNe za mladoscu nego za mirnim vremenima i normalnijim ljudima,pre svega zivot pre neta je postojao
Ne, bolje je da se okupljaju ali ne kao prije kad je familija bila svetinja u koju se nije smilo dirnuti makar ne valjala pišljivog boba.Znaci bolje da su svi nesposobni i da se ne okupljaju oko porodicne trpeze i nasa deca ce imati nostalgiju za glovom woohoo
ali ne kao prije kad je familija bila svetinja u koju se nije smilo dirnuti makar ne valjala pišljivog boba.
I može nas s..bati kao ništa drugo približnoFamilija, porodica jeste svetinja, zapravo treba da bude svetinja. Možemo da biramo prijatelje i emotivne partnere, ali porodicu ne možemo.
I može nas s..bati kao ništa drugo približno![]()
Da, samo ja tu činjenicu promatram iz drugačijeg ugla.Može, ali ne možemo da ih biramo.