Носталгичне песме из младости

Како не. То је ако се не варам други емов албум, након слим шејди лп (ако не рачунамо еп)?

Ne brate, to je treći, odnosno četrvti njegov studijski album ako računamo i Infinite koji je malo poznat uradak pre medijske slave :D Znači Infinite-Slim Šejdi LP-Marshall Mathers LP-The Eminem Show

Ne brate, to je treći, odnosno četrvti njegov studijski album ako računamo i Infinite koji je malo poznat uradak pre medijske slave :D Znači Infinite-Slim Šejdi LP-Marshall Mathers LP-The Eminem Show
Да, брате... Инфинит никада нисам послушао, ово све остало јесам. Мени је врхунац еминемове каријере на албуму где су песма са Ријаном и нот афрејд. Мада стен, луз јорселф, видаут ми... Мај нејм из... Е сад да не набрајамо

Haaaa... nešto najranije što sam sama za sebe izabrala da slušam, a da se sećam jasno danas te mi budi osećaj nostalgije (iako je tu bilo i dosta Zdravka Čolića sve vreme :D ), je bilo bilo šta od Metallice, a posebno The Unforgiven 1/2, ili:
Gitara... oh... tako oduvek, već od 13./14. godine volim moć gitare u rock-u, hard rock-u, metal-u, heavy-metal-u, trash metal-u...

Haaaa... nešto najranije što sam sama za sebe izabrala da slušam, a da se sećam jasno danas te mi budi osećaj nostalgije (iako je tu bilo i dosta Zdravka Čolića sve vreme :D ), je bilo bilo šta od Metallice, a posebno The Unforgiven 1/2, ili:
Gitara... oh... tako oduvek, već od 13./14. godine volim moć gitare u rock-u, hard rock-u, metal-u, heavy-metal-u, trash metal-u...
Такође!!! Са 12 година сам почео да слушам хеви метал, хард рок и њихове деривате. :) једна љубав за анфоргивен 1.

Na tom albumu praktički nema pjesme da nije dobra.
Čak su se i oni sami začudili u nekom intervju 15 godina nakon što je izašao, bio u nekih top 200 najprodavanijih albuma, rekao onaj bubnjar - dobro ljudi, pa tko to danas još kupuje?

Recimo, ja sam isto imao original CD.

Такође!!! Са 12 година сам почео да слушам хеви метал, хард рок и њихове деривате. :) једна љубав за анфоргивен 1.
Ja čak više volim dvojku, nije mi jasno zbog čega je ljudima toliko mrska.
Inače mi je do dan danas omiljeni metal album Sepulturin "Roots", iako masa ljudi kaže da je to etno.

:mrgreen:

Pa OK, jeste etno, ali je odlično uklopljen.
Nikada nisam npr. volio Slayer ili nekakav sličan agresivni metal, istina je da ljudi tehnički sviraju instrumente savršeno, ali prežestoko je to.

Na tom albumu praktički nema pjesme da nije dobra.
Čak su se i oni sami začudili u nekom intervju 15 godina nakon što je izašao, bio u nekih top 200 najprodavanijih albuma, rekao onaj bubnjar - dobro ljudi, pa tko to danas još kupuje?

Recimo, ja sam isto imao original CD.
Ма ја ту ствар знам баш дуго....најежим се идаље сваки пут кад је пустим

Back