gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Које песме вас подсећају на детињство или младост?
Моја омиљена песма кад сам био мали
Моја омиљена песма кад сам био мали
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Обожавам ту песму!!! Накјуче сам гледао рокија 1, а сутра ћу двојку
Како не. То је ако се не варам други емов албум, након слим шејди лп (ако не рачунамо еп)?Evo nešto sa diska The Eminem Show, imao sam ga kupljenog, medju prvim diskovima... i dalje odličan album
Како не. То је ако се не варам други емов албум, након слим шејди лп (ако не рачунамо еп)?
Да, брате... Инфинит никада нисам послушао, ово све остало јесам. Мени је врхунац еминемове каријере на албуму где су песма са Ријаном и нот афрејд. Мада стен, луз јорселф, видаут ми... Мај нејм из... Е сад да не набрајамоNe brate, to je treći, odnosno četrvti njegov studijski album ako računamo i Infinite koji je malo poznat uradak pre medijske slave Znači Infinite-Slim Šejdi LP-Marshall Mathers LP-The Eminem Show
Такође!!! Са 12 година сам почео да слушам хеви метал, хард рок и њихове деривате. једна љубав за анфоргивен 1.Haaaa... nešto najranije što sam sama za sebe izabrala da slušam, a da se sećam jasno danas te mi budi osećaj nostalgije (iako je tu bilo i dosta Zdravka Čolića sve vreme ), je bilo bilo šta od Metallice, a posebno The Unforgiven 1/2, ili:
Gitara... oh... tako oduvek, već od 13./14. godine volim moć gitare u rock-u, hard rock-u, metal-u, heavy-metal-u, trash metal-u...
Нисам знао да волиш питбула ја га не слушам али и он је репер
Дај ми линк да не тражим да чујем о чему је реч не знам за песмуTwins-Crvenkapa
Sjecam se kao sad, i spota i svega. Blam me bilo uvijek kada krene na Tv-u zbog texta al je bilaa fora, pogotovo kad si mali
Дај ми линк да не тражим да чујем о чему је реч не знам за песму
Од кад је то отприлике?
Хахахахахаха како добра песмаPaa ne znam ima preko 10 godina sigurno ovoj pjesmi
Na tom albumu praktički nema pjesme da nije dobra.Haaaa... nešto najranije što sam sama za sebe izabrala da slušam, a da se sećam jasno danas te mi budi osećaj nostalgije (iako je tu bilo i dosta Zdravka Čolića sve vreme ), je bilo bilo šta od Metallice, a posebno The Unforgiven 1/2, ili:
Gitara... oh... tako oduvek, već od 13./14. godine volim moć gitare u rock-u, hard rock-u, metal-u, heavy-metal-u, trash metal-u...
Ja čak više volim dvojku, nije mi jasno zbog čega je ljudima toliko mrska.Такође!!! Са 12 година сам почео да слушам хеви метал, хард рок и њихове деривате. једна љубав за анфоргивен 1.
Ма ја ту ствар знам баш дуго....најежим се идаље сваки пут кад је пустимNa tom albumu praktički nema pjesme da nije dobra.
Čak su se i oni sami začudili u nekom intervju 15 godina nakon što je izašao, bio u nekih top 200 najprodavanijih albuma, rekao onaj bubnjar - dobro ljudi, pa tko to danas još kupuje?
Recimo, ja sam isto imao original CD.