Носим се мишљу да угасим Фејзбук

Онај Фејзбук је постао неподношњив.

Није да га нешто користим, али фид ми је препун најдебилнијих могућих ствари и кад скролујем само наилазим на неке ненормалности.

Мислио сам да је то због алгоритма, ако сам се задржао за тренутак на некој глупости, да алгоритам наставља да ми избацује сличне глупости, али није то. Тамо је буквално свака ствар кринџ.

Буквално, док листам фид, мене је срамота туђе срамоте. Оно је већи скуп ретарда и од скупа у Ћациленду.

Сад, ја могу да вам пишем и пишем о глупостима које ми излазе али верујем да свима вама излазе, па и не морам.

Једино би ми било жао људи са којима сам у контакту преко Фејзбука, а на други начин не комуницирамо (тј. Месинџер).

Јесте ли ви угасили свој ФБ или тек намеравате?
Ja sam bio otvorio fakebook davno sa yah o mejl adresom. Na kompu. Win7..za zezanje sa mojim, rausutim po svetu.
Privatni mejl mi bio hot mejl, svakodnevo korišćen.
Izlogovan sa fake!
Posle par dana, ulogujem se na fakebuk kad on pokupio sve moje kontakte sa drugog, privatnog, hot mejla i nudi mi da se "povežem" sa njima.
Probam da uklonim to smeće ali teško ode.
Bi mi lakša reinstalacija sistema.
Sada to nemam ali pogledam lokalne vesti, koliko mogu kao neregistrovan.
Jedino dobro od tog fake što sam nauĉio je da sam video, koliko nepismenih i zatupljenih među nama ima. Strašni sud.
PS: Možda bih se opet aktivirao zbog nekih forumašica ovde kad bi mi poslale podatke i slike ili bar jmbg
Kako sam labilan 🫣

Poslednja izmena:

Back