Mystic+
Zaslužan član
- Poruka
- 104.943
Јел се носиш Алтеру?
Па носи се...
Па носи се...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Klikni na 3 tačke poruke u feed-u i izaberi da te to ne interesuje, vidi da li si subscribed na nečiji kanal, a lajkuj ono što bi voleo više da vidiš.Онај Фејзбук је постао неподношњив.
Није да га нешто користим, али фид ми је препун најдебилнијих могућих ствари и кад скролујем само наилазим на неке ненормалности.
Мислио сам да је то због алгоритма, ако сам се задржао за тренутак на некој глупости, да алгоритам наставља да ми избацује сличне глупости, али није то. Тамо је буквално свака ствар кринџ.
Буквално, док листам фид, мене је срамота туђе срамоте. Оно је већи скуп ретарда и од скупа у Ћациленду.
Сад, ја могу да вам пишем и пишем о глупостима које ми излазе али верујем да свима вама излазе, па и не морам.
Једино би ми било жао људи са којима сам у контакту преко Фејзбука, а на други начин не комуницирамо (тј. Месинџер).
Јесте ли ви угасили свој ФБ или тек намеравате?
Онај Фејзбук је постао неподношњив.
Није да га нешто користим, али фид ми је препун најдебилнијих могућих ствари и кад скролујем само наилазим на неке ненормалности.
Мислио сам да је то због алгоритма, ако сам се задржао за тренутак на некој глупости, да алгоритам наставља да ми избацује сличне глупости, али није то. Тамо је буквално свака ствар кринџ.
Буквално, док листам фид, мене је срамота туђе срамоте. Оно је већи скуп ретарда и од скупа у Ћациленду.
Сад, ја могу да вам пишем и пишем о глупостима које ми излазе али верујем да свима вама излазе, па и не морам.
Једино би ми било жао људи са којима сам у контакту преко Фејзбука, а на други начин не комуницирамо (тј. Месинџер).
Јесте ли ви угасили свој ФБ или тек намеравате?
Jos nisam.Jel si ugasio?
FB njega.Jel si ugasio?
Dođavola..ja sam star pa pored sisa još uvijek više volim 《●》Mladi vole guze ne samo sise![]()
Tako i trebaDođavola..ja sam star pa pored sisa još uvijek više volim 《●》
Nemoj, kako onda da pratiš Informer.Ja se nosim mišlju da pogasim sve...![]()
Onda će informer da prati mene...naslov: čudo nevidjeno, žena koja živi u medijskom mraku...Nemoj, kako onda da pratiš Informer.![]()

I vi stariji koristite instaSve manje sam na fb, a sve više na Instagramu.

Nisam '65 godište, ako si to pomislila.I vi stariji koristite insta![]()
Mislila sam soriicNisam '65 godište, ako si to pomislila.
A i ovaj smajli sam slučajno stavilaNisam '65 godište, ako si to pomislila.