Носим се мишљу да угасим Фејзбук

Онај Фејзбук је постао неподношњив.

Није да га нешто користим, али фид ми је препун најдебилнијих могућих ствари и кад скролујем само наилазим на неке ненормалности.

Мислио сам да је то због алгоритма, ако сам се задржао за тренутак на некој глупости, да алгоритам наставља да ми избацује сличне глупости, али није то. Тамо је буквално свака ствар кринџ.

Буквално, док листам фид, мене је срамота туђе срамоте. Оно је већи скуп ретарда и од скупа у Ћациленду.

Сад, ја могу да вам пишем и пишем о глупостима које ми излазе али верујем да свима вама излазе, па и не морам.

Једино би ми било жао људи са којима сам у контакту преко Фејзбука, а на други начин не комуницирамо (тј. Месинџер).

Јесте ли ви угасили свој ФБ или тек намеравате?
Klikni na 3 tačke poruke u feed-u i izaberi da te to ne interesuje, vidi da li si subscribed na nečiji kanal, a lajkuj ono što bi voleo više da vidiš.
FB ti nudi ono što gledaš kao i postove i poruke tvojih "prijatelja" tako da moraš da praviš selekciju. Veoma je moguće da namestiš da ti je feed zanimljiv

Онај Фејзбук је постао неподношњив.

Није да га нешто користим, али фид ми је препун најдебилнијих могућих ствари и кад скролујем само наилазим на неке ненормалности.

Мислио сам да је то због алгоритма, ако сам се задржао за тренутак на некој глупости, да алгоритам наставља да ми избацује сличне глупости, али није то. Тамо је буквално свака ствар кринџ.

Буквално, док листам фид, мене је срамота туђе срамоте. Оно је већи скуп ретарда и од скупа у Ћациленду.

Сад, ја могу да вам пишем и пишем о глупостима које ми излазе али верујем да свима вама излазе, па и не морам.

Једино би ми било жао људи са којима сам у контакту преко Фејзбука, а на други начин не комуницирамо (тј. Месинџер).

Јесте ли ви угасили свој ФБ или тек намеравате?

Od kad su ćaci otkrili AI, fejsbuk je nepodnošljiv

Одавно сам укључио опцију да на мој профил имају доступ само они који су ми међу пријатељима. Међутим када год нешто прокоментаришем у некој групи оптужују ме да сам лажни профил. Често су му због тога брисали коментаре а пар пута чак и трајно избацили из неких група. Не могу вјеровати да и послије толико година постојања фејсбука међу широким народним масама још увијек има људи који не знају да се приступ профилу може ограничити и да то нема везе са "лажним" профилима.

Uddk9kpTURBXy9hOGFlNzE5YzkyNzEwYWZjMTA5NTExZmFlNmYxODk0OC5qcGeTlQPNAVEAzQHdzQLLkwXNAWjNAfSTBc0BaM0B9N4AAqEwAaExAA

Back