Носим се мишљу да угасим Фејзбук

To ti je možda jedina ispravna misao do sad.
Mislim da i oni na FB ozbiljno razmišljaju da ukinu tebe.

Пропаст Фејзбука се временски подудара са периодом када сте ви, босанци из босанске крајине открили друштвене мреже.

567501.jpg

Онај Фејзбук је постао неподношњив.

Није да га нешто користим, али фид ми је препун најдебилнијих могућих ствари и кад скролујем само наилазим на неке ненормалности.

Мислио сам да је то због алгоритма, ако сам се задржао за тренутак на некој глупости, да алгоритам наставља да ми избацује сличне глупости, али није то. Тамо је буквално свака ствар кринџ.

Буквално, док листам фид, мене је срамота туђе срамоте. Оно је већи скуп ретарда и од скупа у Ћациленду.

Сад, ја могу да вам пишем и пишем о глупостима које ми излазе али верујем да свима вама излазе, па и не морам.

Једино би ми било жао људи са којима сам у контакту преко Фејзбука, а на други начин не комуницирамо (тј. Месинџер).

Јесте ли ви угасили свој ФБ или тек намеравате?
ja na fejs nisam krocio nikad

Glupost,u sustini ta mreza je izmisljena da totalno unisti komunikaciju i zdrave musko zenske odnose,pod maskom toga kako ona olaksava komunikaciju i kako se sa njom povezujes sa ljudima iz cijelog svijeta sto jeste u odr

Ja sam bio napravio fb nalog tamo 2018, trebao mi je da se prikljucim nekoji grupi, i posle tri sata sam bio banovan, a da sam okacio samo jedan jedini post u kome sam napisao da kada sam se ja prikljucio fb-u veceras Tramp i Putin kada to vide pritiskaju crvene dugmice... :)
Zato nemam nijednu drustvenu mrezu, doduse imam yt kanal, ali tu odavno nista nisam objavio.

Мени су након 17 година суспендовали, тј. трајно угасили фејсбук профил. Објавио сам неки за њих споран видео снимак, онај где Бугарин Павел Чернев цепа заставу Косова. Онда ме је маса Албанаца пријавила, да сам наводно лажни профил. Фејсбук ми је тражио да докажем идентитет, послао сам им слику пасоша. Није вредело. Да ли тамо раде аматери? Нови профил нисам отварао, изгубио сам вољу.

Није да га нешто користим, али фид ми је препун најдебилнијих могућих ствари и кад скролујем само наилазим на неке ненормалности.

Мислио сам да је то због алгоритма, ако сам се задржао за тренутак на некој глупости, да алгоритам наставља да ми избацује сличне глупости, али није то. Тамо је буквално свака ствар кринџ.

Буквално, док листам фид, мене је срамота туђе срамоте. Оно је већи скуп ретарда и од скупа у Ћациленду.

Сад, ја могу да вам пишем и пишем о глупостима које ми излазе али верујем да свима вама излазе, па и не морам.

Једино би ми било жао људи са којима сам у контакту преко Фејзбука, а на други начин не комуницирамо (тј. Месинџер).

Остави га због контаката са људима

Pobornik samtoga da su Fejs a i ostale mreze jedan dokaz ljudske gluposti.
Jedno vreme sam ga ugasio ali meni fejs sluzi za kacenje kola i tamo me prate raznorazni pa ponekad nesto i prodam.
Iskreno,o tome sam vec pisao,grozim se zena koje imaju po nekoliko hiljada prijatelja na tim mrezama.
Dokaz da im u zivotu fali paznja i da su zeljne lajkova i poruka od nepoznatih a mozda dobiju i neku sliku tukija pa da se nasladjuju.
:sad2:
Dobijam tako zahteve za prijateljstvo od raznoraznih ali prvo proverim da nisu neki levaci i onda tek prihvatim mada vecinu odbijem.

jos gori..ima fantastican algoritam koji ti bukvalno misli cita :D

i ne zezam se..sta mislis zasto je bila ona frka oko tiktoka u americi..hteli su da dodju do koda.
Mene ono direktno vredja. Odmah sam zabatalio. Ja da je pratim zbog sise i guzice? Ocu boli me k. Pa ona bi mene trebala da prati, ko duhovnog vodju, ko mesiju. Vozhda! Kralja, saha, padishaha.

Ja ga imam jos uvijek ali ne na telefonu tj ne gledam na FB.

Back