Носим се мишљу да угасим Фејзбук

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
97.100
Онај Фејзбук је постао неподношњив.

Није да га нешто користим, али фид ми је препун најдебилнијих могућих ствари и кад скролујем само наилазим на неке ненормалности.

Мислио сам да је то због алгоритма, ако сам се задржао за тренутак на некој глупости, да алгоритам наставља да ми избацује сличне глупости, али није то. Тамо је буквално свака ствар кринџ.

Буквално, док листам фид, мене је срамота туђе срамоте. Оно је већи скуп ретарда и од скупа у Ћациленду.

Сад, ја могу да вам пишем и пишем о глупостима које ми излазе али верујем да свима вама излазе, па и не морам.

Једино би ми било жао људи са којима сам у контакту преко Фејзбука, а на други начин не комуницирамо (тј. Месинџер).

Јесте ли ви угасили свој ФБ или тек намеравате?

Није да га нешто користим, али фид ми је препун најдебилнијих могућих ствари и кад скролујем само наилазим на неке ненормалности.

Мислио сам да је то због алгоритма, ако сам се задржао за тренутак на некој глупости, да алгоритам наставља да ми избацује сличне глупости, али није то. Тамо је буквално свака ствар кринџ.

Буквално, док листам фид, мене је срамота туђе срамоте. Оно је већи скуп ретарда и од скупа у Ћациленду.

Сад, ја могу да вам пишем и пишем о глупостима које ми излазе али верујем да свима вама излазе, па и не морам.

Једино би ми било жао људи са којима сам у контакту преко Фејзбука, а на други начин не комуницирамо (тј. Месинџер).

Sad si nasao da ugasis....prevarantu

Vise puta sam i ja razmisljao o istom. Fora je sto imam tamo neke bliske ljude sa kojima se cujem povremeno. Uglavnom oni koji zive u inostranstvu. Tu gledamo jedni drugima story-je, slike, dopisujemo se i to. Takodje, ima korisnih grupa (npr. za nabavljanje auto delova, za ribolov, razne zajednice ljudi slicnih interesovanja). To bi bili razlozi da se zadrzi. Inace, ako samo ides kroz feed i listas postove, ono je jezivo u sta se fejsbuk pretvorio, 99% je cist idiotizam.

Vise puta sam i ja razmisljao o istom. Fora je sto imam tamo neke bliske ljude sa kojima se cujem povremeno. Uglavnom oni koji zive u inostranstvu. Tu gledamo jedni drugima story-je, slike, dopisujemo se i to. Takodje, ima korisnih grupa (npr. za nabavljanje auto delova, za ribolov, razne zajednice ljudi slicnih interesovanja). To bi bili razlozi da se zadrzi. Inace, ako samo ides kroz feed i listas postove, ono je jezivo u sta se fejsbuk pretvorio, 99% je cist idiotizam.

Да. то што си навео.

Е, сад, питање је да ли због неколико пријатеља са којима немаш другачију комуникацију и због пар корисних група, треба трпети све оне гадости које излазе на фид.

Размишљам да направим селекцију људи, па оне које имам на Фб да додам на Инста (ако их већ немам) и да гасим ђубре.
Da nije žena koje nemaju FB, a imaju IG, ne bih ni imao IG nalog.
Instagram ne nudi ništa novo u odnosu na FB, osim što u poslednje vreme pri skrolovanju nudi dobre ribe za gledanje.

Кад смо кренули да отварамо ФБ профиле, тамо неке 2008-2009. то су отварали само млађи људи, информатички, релативно, писмени.

И све је било нормално.

Онда су бумери кренули да отварају профиле. И то је било симпатично. Оно...добили и они модерне телефоне, па поотварали профиле. Међутим, нису знали Фејзбук бонтон, тако да су умели да опале по неки кринџ коментар на нечију слику и сл. Али, како рекох, то је било симпатично. Рачунаш, научиће ФБ бонтон.

А онда су сви добили модерне телефоне и сваки ретард је почео да отвара профиле. Нисам ни знао да постоје такви људи. И они су преплавили Фејзбук. Свако нормалан се повукао са те друштвене мреже и остали само лудаци.

ne znam kako da ti kazem ali on pokazuje samo tvoja interesovanja, sto kroz gledanja sto kroz pricu jer te osluskuje preko tepefona :D

zato meni samo izlaze ( . ) ( . )
:mrgreen:

a ne..to je na instagramu :rumenko:

ne znam kako da ti kazem ali on pokazuje samo tvoja interesovanja, sto kroz gledanja sto kroz pricu jer te osluskuje preko tepefona :D

zato meni samo izlaze ( . ) ( . )
:mrgreen:

a ne..to je na instagramu :rumenko:

Инста је и даље закон!

Не знам какав је Тик Ток. Нисам баш толико модеран.

Glupost,u sustini ta mreza je izmisljena da totalno unisti komunikaciju i zdrave musko zenske odnose,pod maskom toga kako ona olaksava komunikaciju i kako se sa njom povezujes sa ljudima iz cijelog svijeta sto jeste u odredjenoj mjeri napredak bio,za sve ostalo je teska glupost i gubljenje vremena,gomile riba koje ti na poruku nece odgovoriti, ego ima tu na max itd.

Realno jedina po meni dobra mreza je bilo koja gdje nemas Evropljane koji su bas jako umisljeni posebno zene

Back